Elika diye bi uygulama var onu indir orda anı defterim var. Hafta hafta anılarını yazıyorsun kendisi sana soru veriyor onları yanıtlıyorsun ve o anıya dair bi kapak fotosu koyuyorsun. Daha sonra istersen onları deftere geçersin.
Evet canim
Benim 5. Haftada başladı canim bulantım oğlumda da böyleydim ama tüm hamileliğim aşırı kusmakla geçti. Sanirim benim vücuduma hamilelik hormonu ağır geliyor
Bide ben de bu sefer bi değişik bir var ya. Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Daha erken diye mı acaba. Korktuğum için kendimi mı heveslendirmiyorum anlamadım ya bi degisigim bu tuhafım. Korkuyorum hayal kurmaktan bile korkuyorum
O benim işte. İlkinde öğrenir öğrenmez doğumuna kadar hayalini kurmuştuk kocam artık 2kişiymişim gibi davranıyordu bana. Arayınca nasılsınız. İşe gidince kendinize iyi bakın sizi seviyorum falan. Kaybettik maalesef. Bu sefer hayal kurmıycam kalp atışını duymadan dedi. Onla konuşmayınca böyle şeyleri, bende hamile olduğumu unutuyorum bazen.
Elika diye bi uygulama var onu indir orda anı defterim var. Hafta hafta anılarını yazıyorsun kendisi sana soru veriyor onları yanıtlıyorsun ve o anıya dair bi kapak fotosu koyuyorsun. Daha sonra istersen onları deftere geçersin.