2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım çok sevimdim gönlünüze göre olmasına Babaların istediği olunca çok mutlu oluyorum ben ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bence erkek çocuğu da çok başkaa ben erkek olduğu için çok mutluyum

Herşey yolunda canım bi oglum olucakmış gelişimi de 1 hafta önde görünüyor sonunda bende ögrenebildim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Hadi gözün aydın canım çok sevindim Sağlığı da iyimiş çok şükür Öğrenmeyen kalmadı sanırım artık Hemen anketi işaretle kızlar geçti erkekleri

Bugün işe geldim, yemekhanede çalışan teyze bana sürekli bebek var mı diye sorardı, hamilelikten sonra ilk kez karşılaştık yine sordu evet var dedim. Eğildi kulağıma diyo ki “normal di mi?” Normal derken? Dedim. Tüp bebek falan değil yani? Diyo. İnsanların ne garip merakları var yaaa diyicektim anormali de mi varmış

Bende ilk hamileliğimde olmuştu doktor yatarken içeride biriken akıntının aktığını söylemişti. Ya da çok sıkıştıysan belki de kaçırdın. Kokusu nasıl ?
kokusu yok ama bebeğin hareketleri iyi yani bilmiyorum ki bugün yetişebilirsem bi giderim doktora

oyyy canım saglıkla kucagına almayı nasp etsin rabbim çok sewindim anneler her zaman hisseder bende erkek denince çok uzak geliyodu kız olcak diyodum erkek istiyodum rabbim saglık wersin ewlat ewlattır

walla haklısın ya hamile degildir inanıyorum ne demek ya keske yaparken senide cagırsaydım diyeydınbebe zaten ilk zamnlar sadece ana babaya muhtaç gerisi çokta umrumuzda yani

dimi insanin istedigi sadece bir dua ama çok görülüyo bide ewladısın yani benim annem duysa yerin dibine sokar ikinci bebe napcan kariyerine bak diye kendi 5 tane dogurmuş ölenlerle 7 tnae

Çok mutlu oldum sonunda öğrenebilmene. Zaten o tekmelerden anlamıştım seninki de erkek diye
İnşallah sağsalim kucağına alırsın oğluşunu canım

Geçmiş olsun canım, kan hapı olarak ne verdiler sana? Çay içiyomuydun? Bana demir ilacı ferrum vermişti doktor 16. Haftadan sonra başlayabilirsin dedi. Ben bir hafta geç başladım.
Ben 6 haftalıkken den beri içiyorum kan ilacı bu gidislede içmeye devam edeceğim

Maşallah canım prens geliyor bende p. Tesiye gidicem ayrıntılı için de gun alıcamm
Hayırlısı olsun canım inşallah seninki de sorunsuz geçer detaylı özelde yaptırınca bile rapor istiyorlar burada üniversite hastanesinden rapor alıp öyle gelin dedi sordum da sizinki de öyle mi acaba

Çok mutlu oldum sonunda öğrenebilmene. Zaten o tekmelerden anlamıştım seninki de erkek diye
İnşallah sağsalim kucağına alırsın oğluşunu canım
İnşAllah hepimiz sag salim alalım bebişleri kucagımıza eşimi görsen ayakları yere basmıyor

Ben 6 haftalıkken den beri içiyorum kan ilacı bu gidislede içmeye devam edeceğim
Ilk ölçümlerde değerim normal aralıkta çıktığı için vermedi heralde canım. Bende başladım ama artık. Magnezyum kullaniyomusun peki? Iki kutu yazmıştı bana düşük cıktı diye bitince mi bırakacam hep mi kullanacam acaba? Doktorlar bisey dese üçünü demiyor

oyyy canım saglıkla kucagına almayı nasp etsin rabbim çok sewindim anneler her zaman hisseder bende erkek denince çok uzak geliyodu kız olcak diyodum erkek istiyodum rabbim saglık wersin ewlat ewlattır
Tabi canım kız erkek hiç fark etmez zaten ilk bebek ama çok mutlu oldum erkek olduguna da eşimin istedigi oldu o çok mutlu onu öyle görmek bile yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…