2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tabiki erkek çocugu da başka ama kızların dili tatlı oluyor kendini sevdirme halleri çok hoşuma gidiyor diye isterdim yinede erkek olucagını duyunca çok mutlu oldum erkek çocugu da Bi başka şimdi bide ilk torun şımartırlar. Ama en çok mutlu olma sebebim eşimin hayalleri gerçek olacak o hep isterdi motor kullanmayı ögreticem akülü araba falan alıcam 1.2 yaşına gelsin dükkana yanıma götürüp onunla ilgilenirim neler neler hayal ederdi motosiklet dükkanında çalışıyor oradaki oyuncakları gördükçe heveslenir oglum olsun da alıyım derdi bütün hayallerini yaşayacak ne güzel bu bile yeter çok şükür evlat ayrımı yapmam kız da olsa erkek de hepsi benim canımın parçası olacak sonuçta

Hayırlısı olsun canım inşallah seninki de sorunsuz geçer detaylı özelde yaptırınca bile rapor istiyorlar burada üniversite hastanesinden rapor alıp öyle gelin dedi sordum da sizinki de öyle mi acaba
Canım bu sefer ozelde yaptrcam bende ama daha doktorumla konusmadım nereyi onerir diye bakalım nasıl oluyor bende bilmiyorum ne raporu istiyorlar

Canım bu sefer ozelde yaptrcam bende ama daha doktorumla konusmadım nereyi onerir diye bakalım nasıl oluyor bende bilmiyorum ne raporu istiyorlar
Bende bilmiyorum ki yarın araştırma hastanesine gidicem eger orada halledemezsem detaylıyı rapor gerekiyormuş diyip alıcam özele gitmek için ne raporu oldugu hakkında en ufak bir bilgim yok kafam da karıştı ablam detaylı yaptırma diyor çok radyasyon veriyor bebege iyi bişey degil dedi bende emin olamadım şuan

Kızlar ablamla konuştum da bana detaylı ultrason yaptırma çok radyasyon veriyor bebege dedi şeker yüklemesi de yaptırma sana içirdikleri glikoz birden yükleme oldugundan bebegin için zararlı bebegin kalbi duran varmış bundan dolayı ben hiç yaptırmadım dedi sende yediklerine dikkat et tatlıya çok yüklenme zaten saglıklı beslenen birisin şekerin yükselse hissedersin de diyor saglıklı beslen yeterli dedi siz ne düşünüyorsunuz bu durumla ilgili

Ben yaptırıcam riskli oldugum için detaylı incelenmeli organlar zararı çok olucagını düşünmüyorum oyle olsa doktorlar yapmaz acaba ne raporu rizede korono vakası cok arttı arastırma hastanesinde yer yokmuş korkuyorum zaten gitmeye

Aynisini benim doktorum da dedi. Ben bir sorun gormuyorum suanlikta tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin dedi.islem cunku en az 1 saat suruyor 1 saat boyunca hep izlem yapiliyor cihazla. Bende vazgectim

Canım doktoru ara sor belki sizde istemez bende bilmiyordum dün arayınca söyledi 3 lü tarama sonucu istediler ben yaptırmadım 3 lü belki onun için rapor isteniyordur

Aynisini benim doktorum da dedi. Ben bir sorun gormuyorum suanlikta tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin dedi.islem cunku en az 1 saat suruyor 1 saat boyunca hep izlem yapiliyor cihazla. Bende vazgectim
Bende kararsız kaldım şimdi ama ya Bi sorun varsa sonuçta kalbinde delik oldugunu damarda tıkanıklık oldugunu falan görebiliyorlar ya o kararsız bıraktı beni

Canım doktoru ara sor belki sizde istemez bende bilmiyordum dün arayınca söyledi 3 lü tarama sonucu istediler ben yaptırmadım 3 lü belki onun için rapor isteniyordur
Arastırmada randovi alırken ben 2li test istemiştiler ilk gebeliğim de ama şimdi 3lü isterse yaptırmadım ben bakalım p.tesi gidicem kontrole nasıl oluyor özelde

Arastırmada randovi alırken ben 2li test istemiştiler ilk gebeliğim de ama şimdi 3lü isterse yaptırmadım ben bakalım p.tesi gidicem kontrole nasıl oluyor özelde
Özelin telefon numarası yokmu sende önceden arayıp bilgi alabileceğin

Normal yapılan kontrollerde bi sorun yoksa gerek yok mu acaba ben de yaptırmak istemiyorum doktorum ısrar ediyor . Çok strese girdim .

Ben yaptırdım kalp damarlarından, böbreklerine kadar her şeyine bakıyorlar. Mesela yarık dudak veya damak varsa doğumdan önce bilinmesi, doğduktan sonra bebeğin beslenmesinin hazırlanabilmesi için iyi oluyormuş ya da damarlarda bir sorun varsa doğumdan hemen sonra müdahale edilebilir. Yani normal ultrason cihazıyla yaptı doktor benim 35-40 dk. falan sürdü yani bir seferden çok birşey olacağını sanmıyorum canım. Bir de renkli yüzünü çekti bakmaya doyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…