2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlı olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına kızlar yine öne geçti desene

Şeker yüklemesini henüz bilmiyorum ama detaylı ultrasonu benim de doktorum önermiyor. Gelecek randevuda şeker yüklemesini sorucam

Kizlar nasilsiniiz ayrintili ultrasona girenler bebeginizin yuzu tam belli oluyomu resim paylasabilirmisiniz ?

Şeker yüklemesini henüz bilmiyorum ama detaylı ultrasonu benim de doktorum önermiyor. Gelecek randevuda şeker yüklemesini sorucam
benim doktorumda mutlaka istiyoruz detayli ultrasonu ama diger testleri yaptirip yaptirmamak size kalmis dedi

benim doktorumda mutlaka istiyoruz detayli ultrasonu ama diger testleri yaptirip yaptirmamak size kalmis dedi
Benimki henüz gerek görmüyorum ilerde ne olur bilinmez dedi. Bizde belki sizden biraz farklıdır durumlar. Randevuda detaylı sorucam herşeyi inşallah

Evet ya cocuk olmasa neden yok olsa nasıl oldu tüp mü normal mi milletin ne çok derdi var ya ne meraklılar ne olacak öğrensen öğrenmesen nasıl olduğunu utanmasalar doğal nasıl yaptınız diyecekler. Bende öyle kaç tane tüp bebek geçirdim Allah doğal yoldan nasip etti ama tedavi ile de olabilirdi Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Ben daha önce özelde yaptırdım ikinci kızım da rapor sormadılar şimdi de özelde gün aldım yine istemediler sizden duydum canım bu rapor işini.. İlk bebeği olan arkadaşlar haklı olarak biraz daha araştırıp kafa karışıklığına gidiyor sadece doktorunu dinlemeni tavsiye ederim 3.evladım ve doktor hep detaylı ultrasonu önerdi bana ilk kızım da şeker yüklemesi yaptım şükür sıkıntı çıkmadı ikinci gebeliğimde gerek görmedi mesela doktorumun isteğine göre ya yaptırırım bu bebeğim de ya da yaptırmam bakalım ne diyecek. Denildiği gibi zaraelı şeyler olsa bu kadar önermez doktorlar mesela amniyosentez için het doktor riskli der kimsr risksiz demez neden hastalarını riske atsınlar ki ama tabi ki tercih sizin nasıl içiniz rahat ediyorsa canım ayrıca cinsiyeti öğrenmişsin sonun da gözn aydın sağlıkla gelsin oğluşun

Amin inşAllah gercekten çevre insanı yoruyor sorular bitmiyo bende çok uzun sure uzerine gebe kaldım

Amin canım amin

aha size buraya bi prenses bırakıyorum agzını yüzünü secersiniz artıkmaşallah cimcimeme bildigin bebek olmuş bu ya nası kanım kaynadı anlatamam kızlar ya çok şükür herseyimiz iyi yolundaymıs o gelen sıvı içinde fitil yazdı sanırım yine mantar olmuşum ooy oyyy 1 ayda 2 kilo almışım 82 kiloyumrabbim tüm gebelerede isteyen herkesede saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Eklentiler

• IMG-20200723-WA0013.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 105
Maşallah prensese her şeyin yolunda olmasına çok sevindim Ama ben bebeğini seçenedim ya neresi burası Derken bir daha baktım gördüm fındık burun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…