2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hehehhh bende her kıpırdadığında o an olduğum mekanı unutup ona odaklanıyorum ve suratımda salakça bi gülümseme oluyoo
Kızım doğum videoları hele erken doğum videoları izleme yaa

İki kızım var bu bebeğim erkek canım ve tekmeleri hiçte sert değil çok fazla da hareket etmiyor ben cinsiyetle bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum eltimin kızı da oğluda karnından fırlıycak gibi hareket ederdi şaşırırdım dışardan karnına bakınca ve ikisi de çok fena

Allah bağışlasın canım darısı oğlunu kucağına almaya inşallah ya demek bebeğin karakteriyle de ilgili o zaman hareketler bende her ihtimali düşünüyorum işte ilk olunca hiç bilgim yok ne zaman nasıl hissedilir anlar mıyım konusunda

Ya gercekten işe yarıyor demek dun gece hep uyandım hiç rahat edemedim
Benim sırtım çok agrırdı bide sola yatamazdım sancı yapıyordu sanki karnım aşagıya çekiliyormuş gibi Bi his oluyordu şimdi bu yastık sayesinde yatıyorum yastıga sarılıyorum yastık karnımı tutuyor orayı doldurduğu için rahat ediyorum ayrıca arka ucu da sırtımı destekliyor böylece rahat ediyorum iki taraftan destekli şekilde yatınca agrı falan olmuyor öyle alıştım beni o kadar rahat ettirdi ki nerede otursam o odaya götürüyorum onsuz uyuyamıyorum artık evde kendin dikebilirsin şekli U Bi çarşaf gibi kumaşı kes dik içini de elyaf ile doldur yumuşacık ve gayet güzel oluyor internetten alıp fazla fazla para vermek istemedim ben

Hehehhh bende her kıpırdadığında o an olduğum mekanı unutup ona odaklanıyorum ve suratımda salakça bi gülümseme oluyoo
Kızım doğum videoları hele erken doğum videoları izleme yaa
Bende valla sohbet ederken bile tekmelese hemen dikkatim ona gidiyor çok mutlu oluyorum şimdi bide ogluşum diye seviyorum adıyla seslenerek konuşuyorum falan daha farklı hissettiriyor benimkini Bi görsen geçen gördüm kocaman olmuş ayakları tombiş tombiş koca ayak ya ama ayak parmakları üzüm gibi küçücük görünüyordu çok tatlıydı

Oyle canım çok zor işin. Seni iyi anliyorum eşim de güvenlik görevlisi özelde. Ne bayramı var ne resmi tatilleri. 8 senedir aynı şirkette hâlâ senede 14 gün izni var. Devlet memuru olsa izin seneden seneye artıyor.
Senin için en azından gece vardiyasını kaldırmaları iyi olmuş. En azından zorlandığında rapor al gitme. Kimse karışamaz doktorun verdiği rapora boşver .

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. çikolata da kahve gibi o da kafein yüklüyor aslında. Fazlası zarar. Tansiyon düşüklüğüne tuzlu ayran da çok iyi geliyor Bir de kedinin aşılarını aksatmadan yaptırın bence hamileler için riskli diye biliyorum

Ben ilk hamileliğimdeki detaylı ultrason raporuma baktım. Orada rahim uzunluğu gibi birşey yazıyordu 35 mm çıkmış. Sonra nette araştırdım 35 mm - 40 mm arası normalmiş. 35 mm den düşük olursa tehlikeliymiş. Bununla ilgili kağan kocatepe nin videosu var istersen izleyebilirsin

Inşallah. Her okuduğuna kafanı takıp evham yapma kendine canım. Doktorun seni yönlendirir. Kafana takılanları sor doktora. Ben aklıma geleni not alıyorum her muayenede sorguya çeker gibi soruyorum doktora. Iyi düşün iyi olur inşallah.

Detaylı henüz yapılmadı ya 5 agustosta yapılacak nasıl olacak bilmiyorum burada doktor 21 hafta sonrası yapmıyormuş detaylı ultrason benim bebegim 21 hafta gösteriyor 5 agustosa 23 hafta olacak yapmazlarsa ne yapıcam

Doğru söylüyorsun canım, ahh bi uygulayabilsem bende söylediklerini, inşallah güzel olacak

Kızlar merhaba, ben 2li 3lü tarama yaptırmadım, çünkü çıkan sonuçlara göre birşey yaptirmayacaktim. Ama ayrıntılı ultrason öyle değil, görülen sıkıntılar doğumdan sonra hemen müdahale edilerek ya da takip edilerek tedavi edilebiliyor, bu yüzden yaptırmak gerekli bence. Şeker yüklemesi de çok korkunç değil, hamilelikte gizli şeker olabiliyor ki bebek için zararlı, bilmek çok daha iyi. Şeker yüklemesinde bir anda çok yüksek dozda şeker vermiyorlar korkuttuklari gibi.ilk çocuğumda açlık şekeri bakıldı, bir doz şeker verildi, sonuçlar normal çıkınca daha yüksek dozu verilmedi. Ben yine yaptıracağım.

Bu arada benden tavsiye hastaneye en az 3takim götürün bebisler için, lazım oluyor:) Kış bebekleri olacakları için evde ince battaniye çok kullanılıyor, başta çok çabuk kirleniyor.

Benim kızın da tekmeleri çok yumuşak dışardan hissedilmiyor hâlâ hatta ben bile şüpheye düşüyorum o muydu diye bizimki uslu olucak o zaman heralde

Yerim yaa onun üzüm parmaklarını maşallah yaa ben görmedim ama benimkinin de elleri parmakları tombişti dedi doktorum ve kocam maşallah büyüyorlar annesi
Evet cinsiyeti öğrendikten sonra çok daha başka oluyor canım

Evet eşime dedim kesin bir şekilde. Evde bakacaksak aşısını yaptır dedim. Dayanamıyorum dokunmadan. Çok miniş. Bide beni annesi olarak görüyor sanki. Başka bir yaklaşıyor bana o yüzden mutlaka yaptırmalıyız dedim bakalım canım.
Tuzlu ayran demedi doktorum çünki tuzdan uzak durmam gerekiyor idrar testinde bişey çıkmış az miktarda. Doktorum yağlı ekşi tuzlu şeylerden uzak dur dediydi. O yüzden demedi sanırım tuzlu ayranı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…