Sorma canım beylere noluyosa benim de moralimi bozan çoğunlukla beyler zaten arkadaş eşlerine noluyosa hanımlar halden anlıyor yine az çok ama erkeklere dışardan yorum yapmak kolay geliyo
Evet bazıları böyle. Bende kadın işine karışan boş boş Konuşan erkeklere sinir olurum. Kendileri doğurmuyor diye bazıları anlamıyor demekki herkes bir değil yine de
anam bildirimleri bi açtım bu yorumuma bi sürü sasırma ifadesi gelimişçok yemiyorum aslında dün 500 gr meyweli ypgurt yiyodum bi yandanda cips saglıksız ama canım çekmişti esimde kızdı tabi yeme şunları piknikte bişe yiyemezsin dedi adama bi bakış attım senin son zamanlarda iştahımdan haberin yok heralde onlarıda yerim ben dedim weeee ewet piknikte bile bogazım durmadı gebelik bittiginde sıkı dıyetler beni beklito
Ben gebelik başında aşırı kustum kilo verdim . Şimdiki kilom gebelikten önceki kilomla aynı . Şekerim yükselmesin Dİye de düzenli besleniyorum kilo aynı hep 1 aydır
Hmm anladım cnm. Vallahi bende çok dikkat edemiyorum ilk aylar çok bulantım oldu. Şimdi acısını çıkarıyorum. Arada gece canım birşeyler çekerse süt falan içip yatıyorum daha çok alırım yoksa
Eski tahlillerime baktım, benim ast ve alt hamile kalmadan öncede yüksekmiş, hamile kalınca biraz daha yükselmiş şimdi daha da yükselmiş. ben çok ciddiye almazdım ama öyle şeyler okudumki 34. Haftadan sonra yükselince sezaryene alıyorlarmış anneleri vs. Bi tık korktum vitaminleri bıraktım hemen
Benimle aynı haftalarda olan kızlar. Akıntınız var mı?
Benim süt beyazı akıntım var yoğunlaşıyor bazen. Garip bi kokusu da var. İğrenç değil de kendine has bir koku.
Sizin de öyle mi?
Benim tüm karnımda oluyo. Sabah çok iyi bi tek. İş yapmaya başlayınca taş gibi oluyo karnım. Ev de büyük. Farkında olmadan yoruluyorum sanırım.
Kızlar 3 kilo da ben almışım. 66 oldum. İlk hamileliğimde bu kiloyla doğuma gitmiştim. Hayatımda ilk kez 70’li kiloları görücem sanırım. Yaş ilerleyince hamilelik daha zormuş. Çabuk yoruluyorum, hantal hissediyorum, bi tuhaf haller