2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sorma canım beylere noluyosa benim de moralimi bozan çoğunlukla beyler zaten arkadaş eşlerine noluyosa hanımlar halden anlıyor yine az çok ama erkeklere dışardan yorum yapmak kolay geliyo
Evet bazıları böyle. Bende kadın işine karışan boş boş Konuşan erkeklere sinir olurum. Kendileri doğurmuyor diye bazıları anlamıyor demekki herkes bir değil yine de

aleyküm selam canımm 12.5 kilo almişım ben
anam bildirimleri bi açtım bu yorumuma bi sürü sasırma ifadesi gelimişçok yemiyorum aslında dün 500 gr meyweli ypgurt yiyodum bi yandanda cips saglıksız ama canım çekmişti esimde kızdı tabi yeme şunları piknikte bişe yiyemezsin dedi adama bi bakış attım senin son zamanlarda iştahımdan haberin yok heralde onlarıda yerim ben dedim weeee ewet piknikte bile bogazım durmadı gebelik bittiginde sıkı dıyetler beni beklito

Ben gebelik başında aşırı kustum kilo verdim . Şimdiki kilom gebelikten önceki kilomla aynı . Şekerim yükselmesin Dİye de düzenli besleniyorum kilo aynı hep 1 aydır

Evet canım ayakta çok olduğum zamanlar yoğunlaşıyor. Neyseki beyaz.
Karnının alt kısmında sertleşme oluyor mu senin de ayakta çok durdugunda?
Canım aynen öyle oluyor onun için ayakta yogun oldugum zaman hemen işim bitince ılık suyla duş alıyorum uzanıyorum geçiyor

Merhaba nasılsınız . Doktorunuz karaciğer enzimleri ile ilgili ne söyledi. Enzimleriniz ne kadar yüksekti
Merhaba. Malesef doktorumla görüşemedim bir türlü. Ben de vitaminleri almayı kestim 2-3 gündür. Değerlerim ast 65, alt 119

Merhaba. Malesef doktorumla görüşemedim bir türlü. Ben de vitaminleri almayı kestim 2-3 gündür. Değerlerim ast 65, alt 119
Vitaminler yapmıştır bence ama doktoruna kısa sürede danış canım önemli bi şey olduğunu sanmıyorum

Vitaminler yapmıştır bence ama doktoruna kısa sürede danış canım önemli bi şey olduğunu sanmıyorum
Eski tahlillerime baktım, benim ast ve alt hamile kalmadan öncede yüksekmiş, hamile kalınca biraz daha yükselmiş şimdi daha da yükselmiş. ben çok ciddiye almazdım ama öyle şeyler okudumki 34. Haftadan sonra yükselince sezaryene alıyorlarmış anneleri vs. Bi tık korktum vitaminleri bıraktım hemen

Benimle aynı haftalarda olan kızlar. Akıntınız var mı?
Benim süt beyazı akıntım var yoğunlaşıyor bazen. Garip bi kokusu da var. İğrenç değil de kendine has bir koku.
Sizin de öyle mi?
Bende de var cnm. Ama eskiden de olurdu o yüzden normal gibi geldi bana.
Evet canım ayakta çok olduğum zamanlar yoğunlaşıyor. Neyseki beyaz.
Karnının alt kısmında sertleşme oluyor mu senin de ayakta çok durdugunda?
Benim tüm karnımda oluyo. Sabah çok iyi bi tek. İş yapmaya başlayınca taş gibi oluyo karnım. Ev de büyük. Farkında olmadan yoruluyorum sanırım.

Kızlar 3 kilo da ben almışım. 66 oldum. İlk hamileliğimde bu kiloyla doğuma gitmiştim. Hayatımda ilk kez 70’li kiloları görücem sanırım. Yaş ilerleyince hamilelik daha zormuş. Çabuk yoruluyorum, hantal hissediyorum, bi tuhaf haller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…