Sağol canım inşallah normaldirgazda yapabilir belki canım
endişelenme canım normal benim bebe de aynj bazen çok oynuyor yo bazen duruyo
Kabak rendesinin içine yumurta un baharat katılıp yapılıyor canım. Biz de sarımsaklı yoğurtla seviyoruz. Hatta ıspanak vs yemeyeceği sebzeleri de o şekilde yediriyorum oğluma.Mücver ne canım? Nasıl yapılıyor?
Ben de aynı durumdayım vicdan açısından. Çocuklarım bu yıl 4. Sınıf oldular ben onları 2. Sınıftayken almıştım. Hepi topu 1 yıl aralıksız okutabildim. Uzaktan eğitime de 6-7 öğrenciyle devam edebildik diğerlerinin çok eksiği var. En azından telafi döneminde okulda olup haftamı da tamamlayıp izne ayrılmayı düşünüyorum. Ben de 28 haftalık olacağım okul açıldığında. Velilerine hamile olduğunu söyledin mi? Benimkilerle mesajlaşıyorum ama söylemedim henüzKabak köftesi gibi bi şey. Ben hafif olsun diye tepsiye döşeyerek olan tarifi yapıyorum, kızartmıyorum. Bizim kız börek sanıp yiyosarımsaklı yoğurtla da güzel oluyo. Netten bi bak istersen cnm.
Kızlar burda bi kaç kişi gece özellikle iman tahtası olan bölgenin çok terlediğini yazmıştı. Siz deyince dikkat ettim. Bende de öyle. Gece uyandığımda yakam, göğsümün olduğu bölüm terden ıslak oluyo hep. İlk hamileliğimde de böyle miydi hatırlamıyorum hiç.
Okulların açılacağı hafta 25.haftamın içinde oluyorum. Hiç başlamasam oluyo. Ama geçen sene çocuklar 1.sınıftı. Uzun ara çok kötü oldu. Unutan olmuştur. Köyde işler başlayınca ebayı da takip edemediler. Ben de okula gidip onları biraz toparlayıp öyle mi izne ayrılsam bilemiyorum.
Evet benimki de öyle. Kimi gün varlığını unutturuyor neredeyse akşam bile kıpırdamıyor. Ama mesela dün akşam hiç durmadı. Düzenli bir tarzı yokKızlar nasılsınız? Benim kız bugün pek hareket etmedi nutella da yedim etki yok.genelde sabahtan kıpır kıpır olurdu sizde de arada böyle oluyor mu 21+3 teyiz biraz endiselemdim galiba
Yaaa tarzını yerim yaaEvet benimki de öyle. Kimi gün varlığını unutturuyor neredeyse akşam bile kıpırdamıyor. Ama mesela dün akşam hiç durmadı. Düzenli bir tarzı yok
ben de yarı karnımın üstünde yatıyor oluyorum hep uyandığımda. elimde değil. yan yatıyorum ama yan yatış şeklimde böyle. bacağımın arasıda yastık da alsam bu sefer karnımla yastığa abanıyorum.Yastıkla guzel uyuyorum ama sonrası uyandığım da yine hafif karnımın ustune donmuş oluyorum
Valla kendim yemesem de çok seviyorum böyle sağlıklı beslenenleri. Çocukken annem çok zorlamamış bizi böyle şeyler yememiz için. Hatta bazı sebzeleri ve yeşillikleri evlendikten sonra kvmin zoruyla yedimm ilk kez. Yemek lazım. İnşallah o zamana öğrenirim de bebişimi de sağlıklı beslerimKabak rendesinin içine yumurta un baharat katılıp yapılıyor canım. Biz de sarımsaklı yoğurtla seviyoruz. Hatta ıspanak vs yemeyeceği sebzeleri de o şekilde yediriyorum oğluma.
2-3 gündür bizim bebeler bi durgunlaştı sanırım. Benimki de çok sakin arada bir burdayım diyor ama eskisi gibi hareketli değil. Ben 3 gün önce tetanoz aşısı oldum ona bağladım dün ara ara güçsüz vurmaya başladı bugün daha güçlü hissediyorum ama az hareket ediyor. 24. haftaya kadar normalmiş canım arada hareketleri değişebiliyormuş. İyilerdir sende endişelenmeKızlar nasılsınız? Benim kız bugün pek hareket etmedi nutella da yedim etki yok.genelde sabahtan kıpır kıpır olurdu sizde de arada böyle oluyor mu 21+3 teyiz biraz endiselemdim galiba
içini ferah tut canım zSağol canım inşallah normaldir
Bi velim biliyo sadece. O da eski velim. İkinci çocuğunu okutuyorum. 9 yıldır tanıyınca diğerlerinden farklı tabiBen de aynı durumdayım vicdan açısından. Çocuklarım bu yıl 4. Sınıf oldular ben onları 2. Sınıftayken almıştım. Hepi topu 1 yıl aralıksız okutabildim. Uzaktan eğitime de 6-7 öğrenciyle devam edebildik diğerlerinin çok eksiği var. En azından telafi döneminde okulda olup haftamı da tamamlayıp izne ayrılmayı düşünüyorum. Ben de 28 haftalık olacağım okul açıldığında. Velilerine hamile olduğunu söyledin mi? Benimkilerle mesajlaşıyorum ama söylemedim henüz
Ben sizin yemek kültürünüzü de merak ediyorum canım. Daha mı farklı acaba ?Valla kendim yemesem de çok seviyorum böyle sağlıklı beslenenleri. Çocukken annem çok zorlamamış bizi böyle şeyler yememiz için. Hatta bazı sebzeleri ve yeşillikleri evlendikten sonra kvmin zoruyla yedimm ilk kez. Yemek lazım. İnşallah o zamana öğrenirim de bebişimi de sağlıklı beslerim
Kavun yapabilir canım. Muz, leblebi, kuru kahve iyi gelebilirHer gün kabızlıktan şikayet ediyoduk burda. Bu sabah aç karna canım çekti diye kavun yedim. Ondan mı oldum bilmiyorum kızlar, sabahtan beri ishal/mide bulantısı var. Ayarımız yok bizimNe yesem geçer ki?
Tabiki okuldaki kadar takip edemedi birçoğu. Benim bir yandan da bu yıl oğlum anasınıfına benle beraber gidip gelecekti ama şu durumda başlatamam. Normalde oğluma kv bakıyor. Baktığı zamanlar da k.peder ile bizde kalıyorlar. Rahat edemiyorum. O yüzden başlamasam yönü de burdan ağır basıyor.Bi velim biliyo sadece. O da eski velim. İkinci çocuğunu okutuyorum. 9 yıldır tanıyınca diğerlerinden farklı tabiuzaktan eğitim ben hiç yapamadım. Sadece bi kişinin bilgisayarı vardı. Telefondan küçük çocuklara zor olurdu. Ebayı takip edip her gün ödev gönderdim ama tarla işleri çıkınca bıraktılar hep. Napıcam bilmiyorum hala Okumayı unutan bile olmuştur. Zaten bi kaçı geç başlamıştı okumaya.
sizin işinizde zor allah kolaylık wersinBi velim biliyo sadece. O da eski velim. İkinci çocuğunu okutuyorum. 9 yıldır tanıyınca diğerlerinden farklı tabiuzaktan eğitim ben hiç yapamadım. Sadece bi kişinin bilgisayarı vardı. Telefondan küçük çocuklara zor olurdu. Ebayı takip edip her gün ödev gönderdim ama tarla işleri çıkınca bıraktılar hep. Napıcam bilmiyorum hala Okumayı unutan bile olmuştur. Zaten bi kaçı geç başlamıştı okumaya.
aksam ezanina kadarmi yatsiya kadarmi bugunkızlar bugun 1000 tane ihlas suresi okuyana rabbim istedigini weriyo ilk ewliliğmde 3 yıl cocugum olmamıştı 1000 tane ihlası okudum çocuk istedim rabbim o ay ogluma kalmamı nasip etmişti daha sonraları bikaç şey daha istedim çok şükğr bütün isteklerim o yıl içinde oldu bilginiz olsunbugunu kaçırmayın
Aynı evin için büyüklerle yaşamak zor olabilir. Aslında kalabalık aileleri seviyorum ben. Dedeli nineli. Ama alışmadık küçüklüğümüzden beri hep çekirdek aile. Okul açılmasına yakın kararımız netleşir.Tabiki okuldaki kadar takip edemedi birçoğu. Benim bir yandan da bu yıl oğlum anasınıfına benle beraber gidip gelecekti ama şu durumda başlatamam. Normalde oğluma kv bakıyor. Baktığı zamanlar da k.peder ile bizde kalıyorlar. Rahat edemiyorum. O yüzden başlamasam yönü de burdan ağır basıyor.Vakit de azalıyor artık yaklaşınca eşimle de düşünüp taşınıp karar vericez artık
Her mesleğin zorlukları var tabi cnm sağ ol. Zor ama zevkli de birinci sınıf okutmaksizin işinizde zor allah kolaylık wersin
Bir öğretmen olarak fikir vermem gerekirse bence döneme başlamayın hiç. başka öğretmene başından itibaren alışsınlar, şimdi siz 2 3 ay devam edip bırakırsanız daha kötü olur onlar için. Tabi siz daha iyisini bilirsiniz hocam :)Bi velim biliyo sadece. O da eski velim. İkinci çocuğunu okutuyorum. 9 yıldır tanıyınca diğerlerinden farklı tabiuzaktan eğitim ben hiç yapamadım. Sadece bi kişinin bilgisayarı vardı. Telefondan küçük çocuklara zor olurdu. Ebayı takip edip her gün ödev gönderdim ama tarla işleri çıkınca bıraktılar hep. Napıcam bilmiyorum hala Okumayı unutan bile olmuştur. Zaten bi kaçı geç başlamıştı okumaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?