2-3 gündür bizim bebeler bi durgunlaştı sanırım. Benimki de çok sakin arada bir burdayım diyor ama eskisi gibi hareketli değil. Ben 3 gün önce tetanoz aşısı oldum ona bağladım dün ara ara güçsüz vurmaya başladı bugün daha güçlü hissediyorum ama az hareket ediyor. 24. haftaya kadar normalmiş canım arada hareketleri değişebiliyormuş. İyilerdir sende endişelenme ♥
Canım benim de hareket etti bugün ama çok az dediğin gibi arada bir vurdu gün içinde.mesela şimdi iğnemi yaptım kan sulandiricimi hep hareket ederdi igne sonrasi.etmiyor şu an.ben de tetenoz aşısı olmustum 2 gün önce onunla bir ilgisi oluyor mu ki?
Kızlar ya şimdi baktim Net ten tetenoz aşısı olanlarin hep sonrasinda bebek hareketleri yavaşlamış.3 gün falan .hatta bu aşıyı sakın olmayın diyenler de olmuş.Ben oldum tabi aşıyı 2 gün önce.bu aşı hakkında bilgisi olan var mi
Kızlar ya şimdi baktim Net ten tetenoz aşısı olanlarin hep sonrasinda bebek hareketleri yavaşlamış.3 gün falan .hatta bu aşıyı sakın olmayın diyenler de olmuş.Ben oldum tabi aşıyı 2 gün önce.bu aşı hakkında bilgisi olan var mi
Canım benim de hareket etti bugün ama çok az dediğin gibi arada bir vurdu gün içinde.mesela şimdi iğnemi yaptım kan sulandiricimi hep hareket ederdi igne sonrasi.etmiyor şu an.ben de tetenoz aşısı olmustum 2 gün önce onunla bir ilgisi oluyor mu ki?
Normalde alakası yok diyorlar canım ama benimki de hareket etmeyince internetten araştırdım tetanoz aşısı sonrası bu şekilde bebeğin hareketlerinin güçsüzleştiği ve azaldığıyla ilgili bir sürü forum konusu buldum genelde 3-5 gün içerisinde düzeliyormuş bende onu bekliyorum bugün 3.günüm
Normalde alakası yok diyorlar canım ama benimki de hareket etmeyince internetten araştırdım tetanoz aşısı sonrası bu şekilde bebeğin hareketlerinin güçsüzleştiği ve azaldığıyla ilgili bir sürü forum konusu buldum ☺ genelde 3-5 gün içerisinde düzeliyormuş bende onu bekliyorum bugün 3.günüm
Ben döndüğünü düşünüyorum canım normalde dik yada ters duruyorlar ya o sırada dönerken paralel oluyor sertlik ondan galiba:) ama genelde yorgun ya da kötü olduğumda sertlik oluyor oyüzden moralim bozuldu. Şimdi yan yattım minik hareketlerini hissediyorum çok şükür
Ben döndüğünü düşünüyorum canım normalde dik yada ters duruyorlar ya o sırada dönerken paralel oluyor sertlik ondan galiba:) ama genelde yorgun ya da kötü olduğumda sertlik oluyor oyüzden moralim bozuldu. Şimdi yan yattım minik hareketlerini hissediyorum çok şükür
Evet ben ağladığımda karnım taş gibi oluyor. Zaten ağlarken hıçkırınca göbek hopluyor falan kasılması normal. Ay kıyamam minnoşlar nasıl geriliyor acaba içeride