2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım benim de hareket etti bugün ama çok az dediğin gibi arada bir vurdu gün içinde.mesela şimdi iğnemi yaptım kan sulandiricimi hep hareket ederdi igne sonrasi.etmiyor şu an.ben de tetenoz aşısı olmustum 2 gün önce onunla bir ilgisi oluyor mu ki?

Kızlar ya şimdi baktim Net ten tetenoz aşısı olanlarin hep sonrasinda bebek hareketleri yavaşlamış.3 gün falan .hatta bu aşıyı sakın olmayın diyenler de olmuş.Ben oldum tabi aşıyı 2 gün önce.bu aşı hakkında bilgisi olan var mi

ben asiyi olali 2 hafta olucak. ama bir azalma olmadi. 2. dozu vurulmadm daha

Ben vuruldum o zaman fark etmedim azaldığını ama bana 2.dozgereksiz geliyor

Normalde alakası yok diyorlar canım ama benimki de hareket etmeyince internetten araştırdım tetanoz aşısı sonrası bu şekilde bebeğin hareketlerinin güçsüzleştiği ve azaldığıyla ilgili bir sürü forum konusu buldum genelde 3-5 gün içerisinde düzeliyormuş bende onu bekliyorum bugün 3.günüm

Ben ablama sordum yaptır dedi yaptırdım Bi sorun olmadı çok şükür 18 haftalıkken yaptırdım o zaman söyledi doktor şimdi 21 hafta oldu

Evet ben de onları okudum benim de 2. Günüm.eskisi gibi olsun inşallah bebislerimiz

Ben ablama sordum yaptır dedi yaptırdım Bi sorun olmadı çok şükür 18 haftalıkken yaptırdım o zaman söyledi doktor şimdi 21 hafta oldu
Ben de oglumda sorun olmamıştı diye hatirliyorum.2 doz olmuştum. Ama bunda hareketlerde bariz bir azalma oldu asidan 1 gün sonra bakalim ins düzelir

Bugün temizlik yaptım oğluşum yoruldu galiba sertlik oluyor geçiyor tekrar sertlik oluyor moralim bozuldu.

Bugün temizlik yaptım oğluşum yoruldu galiba sertlik oluyor geçiyor tekrar sertlik oluyor moralim bozuldu.
bence bebek hareket ettikce bir yerde yigilma oluyor ya da ayaklariyla falan ittiriyor. Ben de yasiyorum aynisini cogu zaman. Umarim normaldir

bence bebek hareket ettikce bir yerde yigilma oluyor ya da ayaklariyla falan ittiriyor. Ben de yasiyorum aynisini cogu zaman. Umarim normaldir
Ben döndüğünü düşünüyorum canım normalde dik yada ters duruyorlar ya o sırada dönerken paralel oluyor sertlik ondan galiba:) ama genelde yorgun ya da kötü olduğumda sertlik oluyor oyüzden moralim bozuldu. Şimdi yan yattım minik hareketlerini hissediyorum çok şükür

Taşınırken evde çok yorulduğumda beninde oluyor. Bedende bir kas yorgunluğu oluyor rahimi tutan kaslar da etkileniyor demekki diyorum

Taşınırken evde çok yorulduğumda beninde oluyor. Bedende bir kas yorgunluğu oluyor rahimi tutan kaslar da etkileniyor demekki diyorum
Doğrudur canım öyle de olabilir ben içerde döndüğünü hissediyorum ama zaten sertlik de anlık oluyor keşke hep görsek ne yaptıklarını

Bende dikkat ettim 2 dir moralim bozuk yanda stresli olursam kasık ağrım oluyor. Her ikisinde de gece üzülsem sabah kasık ağrısı ile kalktım

Bende dikkat ettim 2 dir moralim bozuk yanda stresli olursam kasık ağrım oluyor. Her ikisinde de gece üzülsem sabah kasık ağrısı ile kalktım
Evet ben ağladığımda karnım taş gibi oluyor. Zaten ağlarken hıçkırınca göbek hopluyor falan kasılması normal. Ay kıyamam minnoşlar nasıl geriliyor acaba içeride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…