2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde yok canım bi ördügüm battaniyeler var onun dışında bende daha hiç bişey yapamadım

Kızlaar üçüz gebemiz mi varmııışş gelse de tanışsak. Acaba cinsiyetleri ne

Kızlar diş eti kanamalarınız ne durumda? benim baya bir başladı ya fırçalamadan da ağzıma kan tadı gelmeye başladı o derece,napmak lazım ki

amin canım amin zaten tüm gece erken doğurdugumu gördüm ya babanda tamm baba ama keske arasaymiş gönül alırdı bari hamilelikte zaten hormınlar tawan bi halde

amin canım amin zaten tüm gece erken doğurdugumu gördüm ya babanda tamm baba ama keske arasaymiş gönül alırdı bari hamilelikte zaten hormınlar tawan bi halde
aaaa hayırlara gitsin inşallah acaba anlamı ney? benim de rüyamda kocam 2 günlüğüne hapse girmişti o sırada yengesi arabamızı ödünç almak istiyordu, ben de vermemek için yalan düşünüyordum kocama da diyorum ki sen de hapistesin şimdi ne yalan uydurucam ki benim kullanamadığımı da biliyorlar tühh mecbur vericez falan diyordum psikolojime nasıl işlediyse dün akşamki olay

ne güzel ya keske bende okumanın derdine düşseydim ewlenmeyi kurtuluş sandım işte daha geçen hafta lise mezunu oldum çok şükür

hayır olsun inşallah koca hapse girmiş ona üzilmüyo acaba yengeme ne yalan uydursam diye düşünüyo

örmeyi biliyorsan yaparsın kızz ne güzel. ben hiç bilmiyorum ama çocuğuma bir battaniye örmek isterdim acaba youtubedan öğrenebilir miyim
Canım bende bir örnek var bak hem çok şık hem çok kolay sana onun youtube videosunu buluyum atayım da ondan bakarak örebilirsin hemen ögrenirsin bak böyle oluyor ördügünde benim bu ikinci, ilk ördügüm baya zor Bi modeldi ama bu kolay hemde şık duruyor

Eklentiler

• IMG-20200729-WA0002.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 39
Evet çok güzellmiş ipi de rengi de bayıldım

Evet canım kendi öz babam. Kötü bir insan değildir ama pintilikte boyut atlamış görmeyeli. Keşke eşim şahit olmasaydı, ona karşı mahçup oldum onu da arada bıraktım çok üzüldüm.
Evet eşinin yanında olmadı seni ayrıca üzmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…