2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bazılarımız hayatı zor yollardan öğreniyoruz bende başarılı bir öğrenciydim çünkü o evden kurtulmanın tek yolunun okuyup iş sahibi olmak olduğunu erken yaşlarda öğrendim ben okuldan gelir önce ev işlerini bitirir sonra ders çalışabilirdim tabi istekler hiç bitmezdi

Normalin ne olduğunu bilmediğimden o normal zannediyordum sanıyordum ki tüm aileler kızlarına böyle davranıyor
Herkesin Bi yarası var işte hayatta bizimki de ailelerimiz ama bi yerde bize kazandırdıkları da var bu acıların. bizde anne olacagız bu hataları tekrarlamayıp o eksik yanlarımızı bebeklerimizle saracagız, sıkma canını hayatta herşeyin insana ögrettigi bişey var acı bile bizi bir üst seviyeye taşıyor gün geliyor bu kötü şeyleri yaşamış olmaya bile şükrediyoruz. ben bazen diyorum iyiki yaşamışım yoksa bu kadar güçlü biri olamazdım

çok katılıyorum bu sözüne

Gözün aydın, çok şükür ki bebeğin iyiymiş. Sağlık ocağına gidersen idrar tahlili yapıyorlar, doktorum istedi dersin.

Kızlar selam, dün çok kötü bir gece geçirdim. Bebek vajinaya doğru sürekli tekmeler attı, cıkacak gibiydi dışarı. Göbek altında sürekli toplanma oldu, biraz agrı da vardı, erken doğumda da bu tür belirtiler oluyormuş, çok panikledim. Sabah hemen doktora geldim, rahim agzı uzunluğuna baktı, açılma var mı diye vajinal de baktı. Neyse kötü birşey çıkmadı ama inanılmaz panik oldum gece.

yerinde canım sabah taksiye atladık işe geldik kendimi paşalar gibi hissediyorum kimseye ihtiyacım yok diye havalardayım hahah
Hahah en iyisi valla bende bugün çok huzurlu uyandım sabah sanki bebegim yanımdaymış da yüzüme dokunuyormuş gibi Bi his oldu öyle uyandım güne sonra oturup bebegimle konuştum ben annem, birtanem dedikçe tekme attı karnım nasıl hareket ediyor o tekmeleyince acıktım mı annem mama yiyelim mi diyince de tekmeliyor şimdi de kahvaltımızı yaptık önce kendime güzel bir bakım yapıcam, duş alıcam sonra da günlük işleri halledip bebişimin battaniyesini örmeye devam etmeyi planlıyorum günlük planımız böyle

Geçmiş olsun neden olmuş bişey söyledimi doktor benim de gaz sancısı çektiğimde öyleydi insan ister istemez panik oluyo

Geçmiş olsun neden olmuş bişey söyledimi doktor benim de gaz sancısı çektiğimde öyleydi insan ister istemez panik oluyo
bir sebep söylemedi, takipte olalım dedi, çok ağrı olmayınca panik yapmaya gerek yokmuş. Dinlen, bol su iç dedi.

çok güzel canım maşallah Allah huzurunuzu bozmasın inşallahh.. ben bugün ofisteyim normalde evden çalışıyorum arada geliyoruz bana da değişiklik oldu aman günler bir şekilde geçiyor daha hiç hamilelik anısı biriktiremedim ne düzgün bir fotoğrafım var ne bebeğime yazdığım bir günlük bir mektup var

canım çok geçmiş olsun. ee problem neymiş peki ne dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…