2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
dinlen canım yorma kendini, doktor dinlen ve bol su iç dedi bana. Senin yukarı tarafı zorlamış, benim alt tarafı bebişler. Ben de neyseki evden çalışıyorum, yoksa işe falan gidemezdim.
aynen ben de evden calisiyorm ya nasl bisey oldu bliomsn hem karnimin alt tarafinda bi doluluk oldu hem kaburgalarmin oralar agridi. dedm galiba gaz. oglende yedgm yemekte aci vardi. heralde omu dokundu napti blmiyorm

kizlar ben oda yapmayi dusunmuyorum. park yatak alicam diye dusunuyorm. sizce bu kucuk anne yani park yataklarmi( avantaji yataktam kalkmadan emzireblmekmis dezavantaji 6 ay falan kullaniliyor) yoksa su buyuk oyun parki seklinde olanlarmi ne diyorsunuz

Bence oyun seklindeki park yatak bende ondan alacagim 4 yigenimde onunla buyudu 3 yasina kadar kullandilar aşamali oldugu icin dusme tehlikesi yok yumusak oldugumdan bi yerini carpma da soz konusu degil ilk basta bebek icin cok buyuk gorunuyo ama ileriki yasi icin cok ideal sadece sallarken biraz ses yapiyo birbirine surttugu icin oda hepsinde oluyo zaten ..

Iki gundur bende ayni sıkıntıyı yasiyorum senden ziyade hafta kucuk ama iki gündür sanki bi yere sıkısmıscasina hareket ediyo cok tuhaf hissediyorum kasiklarim belimde agri oluyo ara ara neyse yarin kontrolum var insallah önemli bisey degildir .

onlarda su yataktan kalkmadan emzireblme olanagi yok ama demi

onlarda su yataktan kalkmadan emzireblme olanagi yok ama demi
Var canım o modelleri de satılıyor bak bunlar hem anne yanı hem öyle derin şekilde kullanılıyor bende bundan almayı düşünüyorum diger yataklarda bebek büyüdükçe düşme tehlikesi oluyor bu derin oldugundan kullanışlı

Eklentiler

• Screenshot_20200620-081938.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200707-100131.webp
    19 KB · Görüntüleme: 27
Kendini yordun mi peki canım iş güç anlamında. Bende tekmeleri vajinaya hissettim hep evvelsi gün. Ikimizin tarih ayni gorunuyor inşallah vaktiyle sağlıcakla kucaklarız
disari ciktim ogleden sonra ama oyle cok yorulmadim aslinda. Cati kemiklerim agrimaya basladi sanirim onun etkisi de varmis. Sen de catida agri sizi oluyor mu

Kızlar bugün doktor kontrolüne gittim, genel olarak haftasıyla uyumlu dedi doktor ama ultrason kağıdında karın çevresi 1 hafta geride görünüyor 523 grammış bebişim. Zayıf mı kaldı ben mi besleyemedim diye düşünüyorum şimdi o yüzden içime dert oldu

sorarsin doktoruna canim, hepimizde birden ortaya cikmaya basladigina gore sanirim normal su donemlerde

Haklısın zorluklar sayesinde güçlü olduk

Dün ben de ayrıntılı ultrasona girdim canım. Aynı şeyleri bende de gördü doktorum. Beyinde gördüğünde 26. Hafta civaribu görüntünün kaybolmasini bekliyoruz dedi. Ama yine de şu an gördüğümüzde 2/1000 bir risk olusturuyor dedi. Ardından kalpteki bahsettiginiz görüntüyü görünce artik Nifty testini önermek zorundayim dedi. Risk 4/1000 e cikiyormus. 2 ya da 3 tane bu şekilde belirti gördüğümüzde biz Nifty testine yönlendiriyoruz dedi. Tabi yine de korkulacak bir şey yok desede üzülmeden edemedim ben. Dün testi yaptirdik. 10 iş gününde belli olur dediler. İnşallah bir sorun çıkmaz. Sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Ben de oda yapmayacağım. İlk 6 ay kadar yatak odasına sepet beşik koyacağım. Sonra anne yani da olabilen mobilya besige geçiş yapmayı düşünüyorum.
Ben park yatak tercih etmeyeceğim için onun hakkında birşey diyemem ama anne yani olabilen Park yataklar da var bildiğim kadariyla.
Genel olarak uyumlu ise bir sorun yoktur canım. 1 hafta oynama ciddi bir problem değil. Öyle olsa doktorun söylerdi zaten. Beslenme konusunda yine de endişen varsa Kaşar peynir, muz, yumurta , süt, ceviz bunlar bebeğe en faydalı olan besinler diye okudum. Bir süre ağırlık verebilirsin istersen.

Canım kaç haftalıksın bnmkide 500 gramda doktorum iri bebek dedi o yüzden soruyorum haftasına göre iiriymiş

Canım sen hiç şeker baktirsin mi? Iri bebek olduğunda şeker riski var diye okudum. Yine söylemiş olayım.

Canım bende bu yatakları çok beğeniyorum. Ablam iki çocuğunu aynı park yatakla büyüttüğü 4 yaşına kadar kullandı hemde. Ben de bunlardan almayı düşünüyorum. Sonra kendi odasına geçer bebişim. Bunların içinde yatağı var mı onu merak ettim. Yoksa ayrı mi almak lazım?

Canım yok galiba benim bildigim içinde sadece kumaş var gerdirilmiş şekilde onun üstüne yatak takımları oluyor onlardan diktirebilirsin internette takım halinde satılanlar da var ben bunu düşünüyorum ama burada bulabilirmiyim acaba önce magazadan bakıp begenmeyi sonra fiyat yüksek olursa aynı modeli İnternet üzerinden almayı düşünüyorum

Boyu ve baş çapı haftasıyla gününe gün uygun sadece karın çevresi 1 hafta geri ama doktor bir problem görmedi olsa söylerdi herhalde, ben kendi kendime görüp kafama taktım. Her gün süt muz ceviz de yerim, aşırıya kaçmıyorum ama düzenli besleniyorum da. Annelik her şeyi kafaya takmakmış meğer çocuğa kilo aldırayım derken çok yeyip kendim şişmesem bari

Yataksiz satılıyor park yataklar ayrica alınıyor canım

1 hafta ileri-geri normal değil mi. Sen normal beslenmene dikkat ediyorsan bebiş senden alacak zaten. Aksi olsa sen halsiz düşersin canım. Doktorun normal dediyse takma lütfen

1 hafta ileri-geri normal değil mi. Sen normal beslenmene dikkat ediyorsan bebiş senden alacak zaten. Aksi olsa sen halsiz düşersin canım. Doktorun normal dediyse takma lütfen

Normal galiba, biraz araştırdım 1 hafta ileri geri sapmalar olabiliyormuş ama doktor çok bilgilendirici konuşmadı, özel hastane olmasına rağmen eşimi de içeri almadılar 2 aydır göremedi bebeği. Aksilikler üst üste olunca canım sıkıldı buna da taktım kafayı. Çok şükür bir problem yok yemem içmem normal halsizlikte yaşamıyorum. İnşallah sağlıklı değerlerde olsun da herşeyi başka birşey istemiyorum

agri varya kaburgalarima kadar vurdu dun. korktm bugun is guc hicbsey yapmiyorum
İlk bebeğimde öyle olmuştum cnm, hatta eğilim çorabımı bile giyememiştim, hastaneye gittim. Gaz sancısı çıkmıştı
Oda yapmanı tavsiye ederim. Bütün eşyalarını koyarsın bebeğin. Senin yanında uyusa bile çok eşyası oluyo, oda topluyo dağınıklığı.
Beşik konusunda yazacaklarımı aynen yazmışsın cnm birden fazla beşik alınmasını doğru bulmuyorum ben. Daha sonra onu koyacak yer bulmak zor oluyo. Bi şey alırken iki kez düşünmek lazım o yüzden. Kızımı park beşikte büyüttüm. Büyüyünce bazasına geçti. Beşiği katlayıp yatağın altına koydum. Ama puset katlanmıyordu, nereye koyacağımı şaşırdım.sonrasını da düşünerek hareket etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…