aynen ben de evden calisiyorm ya nasl bisey oldu bliomsn hem karnimin alt tarafinda bi doluluk oldu hem kaburgalarmin oralar agridi. dedm galiba gaz. oglende yedgm yemekte aci vardi. heralde omu dokundu napti blmiyormdinlen canım yorma kendini, doktor dinlen ve bol su iç dedi bana. Senin yukarı tarafı zorlamış, benim alt tarafı bebişler. Ben de neyseki evden çalışıyorum, yoksa işe falan gidemezdim.
Bence oyun seklindeki park yatak bende ondan alacagim 4 yigenimde onunla buyudu 3 yasina kadar kullandilar aşamali oldugu icin dusme tehlikesi yok yumusak oldugumdan bi yerini carpma da soz konusu degilkizlar ben oda yapmayi dusunmuyorum. park yatak alicam diye dusunuyorm. sizce bu kucuk anne yani park yataklarmi( avantaji yataktam kalkmadan emzireblmekmis dezavantaji 6 ay falan kullaniliyor) yoksa su buyuk oyun parki seklinde olanlarmi ne diyorsunuz
Iki gundur bende ayni sıkıntıyı yasiyorum senden ziyade hafta kucuk ama iki gündür sanki bi yere sıkısmıscasina hareket ediyo cok tuhaf hissediyorum kasiklarim belimde agri oluyo ara ara neyse yarin kontrolum var insallah önemli bisey degildir .Kızlar selam, dün çok kötü bir gece geçirdim. Bebek vajinaya doğru sürekli tekmeler attı, cıkacak gibiydi dışarı. Göbek altında sürekli toplanma oldu, biraz agrı da vardı, erken doğumda da bu tür belirtiler oluyormuş, çok panikledim. Sabah hemen doktora geldim, rahim agzı uzunluğuna baktı, açılma var mı diye vajinal de baktı. Neyse kötü birşey çıkmadı ama inanılmaz panik oldum gece.
onlarda su yataktan kalkmadan emzireblme olanagi yok ama demiBence oyun seklindeki park yatak bende ondan alacagim 4 yigenimde onunla buyudu 3 yasina kadar kullandilar aşamali oldugu icin dusme tehlikesi yok yumusak oldugumdan bi yerini carpma da soz konusu degililk basta bebek icin cok buyuk gorunuyo ama ileriki yasi icin cok ideal sadece sallarken biraz ses yapiyo birbirine surttugu icin oda hepsinde oluyo zaten ..
Var canım o modelleri de satılıyor bak bunlar hem anne yanı hem öyle derin şekilde kullanılıyor bende bundan almayı düşünüyorum diger yataklarda bebek büyüdükçe düşme tehlikesi oluyor bu derin oldugundan kullanışlıonlarda su yataktan kalkmadan emzireblme olanagi yok ama demi
disari ciktim ogleden sonra ama oyle cok yorulmadim aslinda. Cati kemiklerim agrimaya basladi sanirim onun etkisi de varmis. Sen de catida agri sizi oluyor muKendini yordun mi peki canım iş güç anlamında. Bende tekmeleri vajinaya hissettim hep evvelsi gün. Ikimizin tarih ayni gorunuyor inşallah vaktiyle sağlıcakla kucaklarız
Iki gundur bende ayni sıkıntıyı yasiyorum senden ziyade hafta kucuk ama iki gündür sanki bi yere sıkısmıscasina hareket ediyo cok tuhaf hissediyorum kasiklarim belimde agri oluyo ara ara neyse yarin kontrolum var insallah önemli bisey degildir .
Haklısın zorluklar sayesinde güçlü oldukHerkesin Bi yarası var işte hayatta bizimki de ailelerimiz ama bi yerde bize kazandırdıkları da var bu acıların. bizde anne olacagız bu hataları tekrarlamayıp o eksik yanlarımızı bebeklerimizle saracagız, sıkma canını hayatta herşeyin insana ögrettigi bişey var acı bile bizi bir üst seviyeye taşıyor gün geliyor bu kötü şeyleri yaşamış olmaya bile şükrediyoruz. ben bazen diyorum iyiki yaşamışım yoksa bu kadar güçlü biri olamazdım
Geç olsun güç olmasın yine de vazgeçmeyip mezun olmuşsun Buda bir başarı hayırlı olsunne güzel ya keske bende okumanın derdine düşseydim ewlenmeyi kurtuluş sandım işte daha geçen hafta lise mezunu oldum çok şükür
Dün ben de ayrıntılı ultrasona girdim canım. Aynı şeyleri bende de gördü doktorum. Beyinde gördüğünde 26. Hafta civaribu görüntünün kaybolmasini bekliyoruz dedi. Ama yine de şu an gördüğümüzde 2/1000 bir risk olusturuyor dedi. Ardından kalpteki bahsettiginiz görüntüyü görünce artik Nifty testini önermek zorundayim dedi. Risk 4/1000 e cikiyormus. 2 ya da 3 tane bu şekilde belirti gördüğümüzde biz Nifty testine yönlendiriyoruz dedi. Tabi yine de korkulacak bir şey yok desede üzülmeden edemedim ben. Dün testi yaptirdik. 10 iş gününde belli olur dediler. İnşallah bir sorun çıkmaz. Sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimiziKizlar ben bugun detayli yaptirdim kalbinde parlama ve kafasinda kist cikti. İkili testin sonucu guzel oldugu icin doktor korkcak bir sey olmadigini soyledi ama nipt testini yaptirmami onerdi ve hemen yaptirdik sonucu bekleyecegim ins guzel cikar. Siz duydunuz mu hic boyle bir sey
Ben de oda yapmayacağım. İlk 6 ay kadar yatak odasına sepet beşik koyacağım. Sonra anne yani da olabilen mobilya besige geçiş yapmayı düşünüyorum.kizlar ben oda yapmayi dusunmuyorum. park yatak alicam diye dusunuyorm. sizce bu kucuk anne yani park yataklarmi( avantaji yataktam kalkmadan emzireblmekmis dezavantaji 6 ay falan kullaniliyor) yoksa su buyuk oyun parki seklinde olanlarmi ne diyorsunuz
Genel olarak uyumlu ise bir sorun yoktur canım. 1 hafta oynama ciddi bir problem değil. Öyle olsa doktorun söylerdi zaten. Beslenme konusunda yine de endişen varsa Kaşar peynir, muz, yumurta , süt, ceviz bunlar bebeğe en faydalı olan besinler diye okudum. Bir süre ağırlık verebilirsin istersen.Kızlar bugün doktor kontrolüne gittim, genel olarak haftasıyla uyumlu dedi doktor ama ultrason kağıdında karın çevresi 1 hafta geride görünüyor 523 grammış bebişim. Zayıf mı kaldı ben mi besleyemedim diye düşünüyorum şimdi o yüzden içime dert oldu
Canım kaç haftalıksın bnmkide 500 gramda doktorum iri bebek dedi o yüzden soruyorum haftasına göre iiriymiş
Var canım o modelleri de satılıyor bak bunlar hem anne yanı hem öyle derin şekilde kullanılıyor bende bundan almayı düşünüyorum diger yataklarda bebek büyüdükçe düşme tehlikesi oluyor bu derin oldugundan kullanışlı
Canım yok galiba benim bildigim içinde sadece kumaş var gerdirilmiş şekilde onun üstüne yatak takımları oluyor onlardan diktirebilirsin internette takım halinde satılanlar da var ben bunu düşünüyorum ama burada bulabilirmiyim acaba önce magazadan bakıp begenmeyi sonra fiyat yüksek olursa aynı modeli İnternet üzerinden almayı düşünüyorumCanım sen hiç şeker baktirsin mi? Iri bebek olduğunda şeker riski var diye okudum. Yine söylemiş olayım.
Canım bende bu yatakları çok beğeniyorum. Ablam iki çocuğunu aynı park yatakla büyüttüğü 4 yaşına kadar kullandı hemde. Ben de bunlardan almayı düşünüyorum. Sonra kendi odasına geçer bebişim. Bunların içinde yatağı var mı onu merak ettim. Yoksa ayrı mi almak lazım?
Genel olarak uyumlu ise bir sorun yoktur canım. 1 hafta oynama ciddi bir problem değil. Öyle olsa doktorun söylerdi zaten. Beslenme konusunda yine de endişen varsa Kaşar peynir, muz, yumurta , süt, ceviz bunlar bebeğe en faydalı olan besinler diye okudum. Bir süre ağırlık verebilirsin istersen.
Yataksiz satılıyor park yataklar ayrica alınıyor canımCanım sen hiç şeker baktirsin mi? Iri bebek olduğunda şeker riski var diye okudum. Yine söylemiş olayım.
Canım bende bu yatakları çok beğeniyorum. Ablam iki çocuğunu aynı park yatakla büyüttüğü 4 yaşına kadar kullandı hemde. Ben de bunlardan almayı düşünüyorum. Sonra kendi odasına geçer bebişim. Bunların içinde yatağı var mı onu merak ettim. Yoksa ayrı mi almak lazım?
1 hafta ileri-geri normal değil mi. Sen normal beslenmene dikkat ediyorsan bebiş senden alacak zaten. Aksi olsa sen halsiz düşersin canım. Doktorun normal dediyse takma lütfenKızlar bugün doktor kontrolüne gittim, genel olarak haftasıyla uyumlu dedi doktor ama ultrason kağıdında karın çevresi 1 hafta geride görünüyor 523 grammış bebişim. Zayıf mı kaldı ben mi besleyemedim diye düşünüyorum şimdi o yüzden içime dert oldu
1 hafta ileri-geri normal değil mi. Sen normal beslenmene dikkat ediyorsan bebiş senden alacak zaten. Aksi olsa sen halsiz düşersin canım. Doktorun normal dediyse takma lütfen
İlk bebeğimde öyle olmuştum cnm, hatta eğilim çorabımı bile giyememiştim, hastaneye gittim. Gaz sancısı çıkmıştıagri varya kaburgalarima kadar vurdu dun. korktm bugun is guc hicbsey yapmiyorum
Oda yapmanı tavsiye ederim. Bütün eşyalarını koyarsın bebeğin. Senin yanında uyusa bile çok eşyası oluyo, oda topluyo dağınıklığı.kizlar ben oda yapmayi dusunmuyorum. park yatak alicam diye dusunuyorm. sizce bu kucuk anne yani park yataklarmi( avantaji yataktam kalkmadan emzireblmekmis dezavantaji 6 ay falan kullaniliyor) yoksa su buyuk oyun parki seklinde olanlarmi ne diyorsunuz
Beşik konusunda yazacaklarımı aynen yazmışsın cnmBence oyun seklindeki park yatak bende ondan alacagim 4 yigenimde onunla buyudu 3 yasina kadar kullandilar aşamali oldugu icin dusme tehlikesi yok yumusak oldugumdan bi yerini carpma da soz konusu degililk basta bebek icin cok buyuk gorunuyo ama ileriki yasi icin cok ideal sadece sallarken biraz ses yapiyo birbirine surttugu icin oda hepsinde oluyo zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?