2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yap canım el emegi olunca kullanması daha güzel oluyor ben kızım olsa lila rengi örecektim erkek oldugunu ögrenince de bu rengi seçtim
Çok güzel renk ben de bundan aricam benim eşim mavi çok sever herşeyi mavidir özellikle bu tonlarda. Oğluşumda inşallah ona benzer kara suratlı olur onu bunlara saracağım oyyy anasının kuzusuu

Evet eşinin yanında olmadı seni ayrıca üzmüştür.
O da üstüne alındı zaten. Senle ilgili değil bana vermek istemedi diyor. Bi de gururludur benimki normalde ona kalsa asla istemezdi. Ben kızıyorum kendime onu bu duruma düşürdüğüm için. Ama napayım oldu artık unutmaya çalışıyorum

Boşver canım sağlık olsun bebeğin iyi olsun

Çok güzel renk ben de bundan aricam benim eşim mavi çok sever herşeyi mavidir özellikle bu tonlarda. Oğluşumda inşallah ona benzer kara suratlı olur onu bunlara saracağım oyyy anasının kuzusuu
Al canım aynısı olsun begendiysen ne olacak hem bence de bu renk çok güzel herkes bebe mavisi yap dedi bana ama ben bunu begendim bide uzun ömürlü kullanılsın istiyorum açık renk olunca pek o imkan olmuyor leke kalıyor falan bu renkte o sorun olmaz mesela hem bebişim dogdugunda bunun içinde çok tatlı durur bizimki beyaz olur herhalde bende kocam da beyaz tenliyiz özellikle eşime benzer ise bu rengin içinde köpük gibi durur ogluşum çok yakışır

ay dun gece benmde boyleydi. benide ptesi cagirdi doktor. bugun iyiyim ama

ay dun gece benmde boyleydi. benide ptesi cagirdi doktor. bugun iyiyim ama
böyle bir korku yok valla, hareketlerle birlikte bağımız da güçlendi bebişlerimizle. Bugün iyiysen sorun yoktur, sanırım şu alıştırma kasılmalarını yaşıyoruz, tecrube olmayınca da anlayamıyoruz tam olarak ne oldugunu.

agri varya kaburgalarima kadar vurdu dun. korktm bugun is guc hicbsey yapmiyorum

agri varya kaburgalarima kadar vurdu dun. korktm bugun is guc hicbsey yapmiyorum
dinlen canım yorma kendini, doktor dinlen ve bol su iç dedi bana. Senin yukarı tarafı zorlamış, benim alt tarafı bebişler. Ben de neyseki evden çalışıyorum, yoksa işe falan gidemezdim.

Kendini yordun mi peki canım iş güç anlamında. Bende tekmeleri vajinaya hissettim hep evvelsi gün. Ikimizin tarih ayni gorunuyor inşallah vaktiyle sağlıcakla kucaklarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…