2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar bişe sorcam ilişkiden sonra 2 3 damla pembe lekelenmem oluyo bu enfeksiyon muuuu yoksa baska bişey mi sizdede oluyo mu

En çok da o koydu zaten normalde hiç bişey istemem kimseden bişey aldıysam da fazlasıyla veririm. Deposunu doldurur geri veririm diyordum valla şok oldum.
bide kendi ailen oldugu için zoruna gitmiştir sen bebeni dülün dogunca elbet torunum diceklerdir

e bi yerden sonra baba yüreği dayanamamış bak wermiş ama iş işten geçmiş

Gittim hamd olsun görünüşte bir sıkıntı yok. Hem alttan baktı hemde göbekten. rahim ağzı falan normal bebekte iyi maşallah hareketli 510 gr 26 cm olmuş 1 hafta önde gidiyor, detaylı da işe günü gününe çıkmıştı aslında. Gelen kırmızı akıntıyı doktorum hemoroid e bağladı. Ve fitil verdi hemoroid için. Kabız olma sebze tüket dedi .
2 hafta sonra tekrar gidicem ama keşke idrar testi yapsaydı aklıma gelmedi unuttum o telaşla. Yarın arayıp soracağım
Rabbim hepimize sağlıklı vakitli doğumlar nasip etsin.

Kendi öz baban mı yani bunu söyleyen. Çok şaşkınım gerçekten. Senin adına üzüldüm canım

amin canım ya bende haftaya salı gidicem randewum war pembe lekelenmem oldu bugün korktum ama şimdi yok lekelenmem

amin canım ya bende haftaya salı gidicem randewum war pembe lekelenmem oldu bugün korktum ama şimdi yok lekelenmem
Eğer çamaşıra geliyorsa rahimdendir dedi doktor. Benim peceteye gelmişti aslında ben rahimden olduğuna eminim ama o makattan sürtünme olmuştur dedi. Inşallah öyledir. Bana ilişki baştan beri yasak canım ilk dogum erken oldu. Şu haftalara dikkat edelim inşallah 30 lara gelelim sağlıcakla.

Kendi öz baban mı yani bunu söyleyen. Çok şaşkınım gerçekten. Senin adına üzüldüm canım
Evet canım kendi öz babam. Kötü bir insan değildir ama pintilikte boyut atlamış görmeyeli. Keşke eşim şahit olmasaydı, ona karşı mahçup oldum onu da arada bıraktım çok üzüldüm.

afedersin ilişikiden sonra peçeteye gelmişti masallah kızımın, hareketleri iyi olmasa çoktan gitmiştim doktora şu ginlerimiz bi geçseydi ya

Kızlar merhaba benim 2.gebelik ama hala hareket hissetmedim hiç bu haftaya kadar normaldir dedim ama endişeleniyorum

Sadaka verir gibi o saatten sonra verse ne olur kız alır mıyım ben evi bile terk ettim
bizim gruba layık dawranmişsin aradı mı peki sonradan baban warya el üstünde tutulan kızlara hayranım he ben 11 yasımda işe girmiştim anneme para getirdikçe yüzü gülerdi iyi dawranırdı okulum bile olsa yarım gün okul yarım gün iş olarak, çalıstım yeterki annemin yüzü gülsün diye ama 1 sene psikolojik sebeblerden işe gitmedim o ew bana cehennem oldu bende buldum internetten birini kaçtım kocaya cahil akılla mutlu olurum sandım ama doluya tutulmuşım rabbim nasip ederse benimde kızım olcak annem gibi bi anne olmicam

Yok canım aramadı tabi ki. Ben giderken arkamdan söyleniyordu abartıcak bişey yok falan diye. Gamsızın önce gideni arar mı hiç.
seninki daha fenaymış ben hakkını yiyemem babalıpın lafım yok ama evlilik mevzularından beri bozdu biraz sanki artık onun evladı değilim de başkasının karısıyım tek gibi.
inşallah biz çok iyi anne oluruz gördüğümüz hiç bir hatayı tekrarlamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…