2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
sorarsin doktoruna canim, hepimizde birden ortaya cikmaya basladigina gore sanirim normal su donemlerde
Aynen oyle canim tedirgin oluyorum benim bide rahim damarinda centik var yarin onada bakilcak belki ondanda kaynakli olabilir bu haftalardan sonra tansiyon cok onemli surekli olculmesi gerekiyo bende o sıkıntıda var zehirlenme olmamasi icin . Iki gundur masallah mi diyim durmaksizin hareket edince iyimi kotumu ilk gebelik olunca korktum disardan bile belli oluyo

İyi akşamlar hanımlar. Kan sulandırıcının şırıngası basmıyordu iki farklı yerde denedim azıcık ilaç gitti ama takıldı geri itti iğneyi en son çıkardım bastım baya da varmış boşa gitti bi daha vurmadım bişey olur mu ki

Doktorun birşey demediyse sen hiiiç kafana takma canım. Bana da doktorum uzuvlarini tek tek olctugumuzde arada farklılık çıkabilir demişti, demek ki bu çok normal. Sen yine faydalı şeyler ye tabii bebeğe şifa olsun inşaallah

disari ciktim ogleden sonra ama oyle cok yorulmadim aslinda. Cati kemiklerim agrimaya basladi sanirim onun etkisi de varmis. Sen de catida agri sizi oluyor mu
Ben ağrı hissetmiyorum da bebişin döndüğünü hissediyorum sanki bi daha ki gidişte soracağım yoksa toplanma gibi mi bilemiyorum hissettiğim sey

Bende de oluyor bazen canım bir sorun olmaz inşallah sen Yinede birdahakinde çok dikkat et ne olur ne olmaz .şırıngası basmadıysa içinde çok fazla hava vardır .benimde öncelerde çok oluyırdu artık Havasını iyice dikkatlice alıyorum.ve morarmada olmuyor havası çıkınca

İnsallah guzel sonuclar alacagiz canim dua ermekten baska bir sey yapamiyoruz malesef insan ister istemez stres yapiyor sonuclar gelene kadar. Benim kafami karistiran doktorun ikili testiniz guzeldi korkmayin ama sigortaniz vardir nasilsa yaptirin testi demesi oldu acaba ozel hastaneler sirf para icin mi buna yonlendiriyor diye bile dusundum. Ama tabi tek dilegim guzel sonuc almamiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…