2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tünaydin kizlar . Bende bugun detayliya girdim cok sukur her sey normal 25 cm 370 gram olmus kizim bi kac gun önde ilerliyoruz rahim damari centiklenmem tamamen gecmis cok sukur. Tansiyon kontrolu yapilmasi lazim günde iki kez bu haftalar cok önemli kızlar . Ben mesela kalabalik diye yada daha onceki hastane anilarim geliyo o yuzden mi bilmiyorum strese giriyorum tansiyonum biraz yukseliyo evde hic bı sıkıntı yok ama yinede kendime engel olamiyorum yasadigim ilde cok artti virus onunda etkisi var insallah dogumumuza kadar biter ne denir ki .

Gözün aydın canım

Gözün Aydın canım

iğne yapan kızlar birsey soracaktım karnımda iğneden dolayı beze oluştu sanırım onu nasıl dağıtabilirsiniz var mı bir plan

Ben de iğnenin havasını alıp öyle yapıyorum karnıma ama artık bacağıma yapmaya başlıcam çünkü karnım büyüdükçe sıkmak daha zor oluyor ve arada kanıyor.

Kızlar merhaba, covidden sonra annemin yanına geldim, 1 hafta daha buradayım. Hiçbir yere çıkmıyorum ama annem sağolsun bebek mağazasının önüne kadar götürdü. Benim ikinci çocuk olunca hastane çıkışı hariç herşeyin vardı, annem yine bir sürü şey aldı, hastalıktan sonra moral oldu bana.

Çok geçmiş olsun canım rabbim seni bebeğini tüm anneleri korusun

allah razı olsun öyle anneden ya bende bayraöda daire sakinlerinden biri 50 dolar wermişti harçlık olarak hala saklıyprum acaba bugün gidip kızıma bişelemi alsam ya tatilim bugğn

Baktırdım şekerime hepsi normal mesela sürekli midem kazınıyor cok şikayet ediyorum bundan ama şeker cıkmoyor acaba gizli şekerim mi var anlamıyorum

iğne yapan kızlar birsey soracaktım karnımda iğneden dolayı beze oluştu sanırım onu nasıl dağıtabilirsiniz var mı bir plan
Canım iğne yaptiktan sonra hemen pamukla bastır o zaman olmuyor gerçekten bana da burdaki arkadaşlar söylemişti işe yaradı bezeler olmuyor artık

Hayırlı günler herkese. Bi şey sormak istiyorum, bazen vajinada hafif batma ve ağrınız oluyor mu?

Kızlar nasılsınız bebişler nasıllar
hareket hissetmiyorum ya da hissediyorum anlamıyorum özellikle hiç evden çıkmadıysam odaklanıyorum ve tık yok gibi geliyor yarın detaylım var heyecanlıyım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…