2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlı günler herkese. Bi şey sormak istiyorum, bazen vajinada hafif batma ve ağrınız oluyor mu?
benim birkac gundur cok oluyor, hatta cati kemigi de agriyor. Gecen gece cok agrim oldugu icin erken dogumdan korkup doktora gittim, normal dedi doktor.

benim birkac gundur cok oluyor, hatta cati kemigi de agriyor. Gecen gece cok agrim oldugu icin erken dogumdan korkup doktora gittim, normal dedi doktor.
Sevindim canım , erken Doğumda şiddetli olur heralde benim ağrım çok hafif , pelvis eklemleri genişliyor , ağrı olması normaldir heralde

hareket hissetmiyorum ya da hissediyorum anlamıyorum özellikle hiç evden çıkmadıysam odaklanıyorum ve tık yok gibi geliyor yarın detaylım var heyecanlıyım çok
Ben de öyle çok hareket hissetmiyorum . Doktorum 24. Haftadan önce öyle çok hissedilmez dedi

Ben de öyle çok hareket hissetmiyorum . Doktorum 24. Haftadan önce öyle çok hissedilmez dedi
Benımkıde oyle dedi bi de kg fazlam var ona bağlıyorum hayırlısı artık yarını da atlatayım da sağ salim her ay bişi çıkıyor stresleniyorum

Benımkıde oyle dedi bi de kg fazlam var ona bağlıyorum hayırlısı artık yarını da atlatayım da sağ salim her ay bişi çıkıyor stresleniyorum
Ben de öyle canım sanki bilinmez yolda gibiyim hergün kendime birşey buluyorum. Ayrıntılı benim çok kolay geçmişti , hiç stres olduğum gibi olmadı , tabi burda iyi doktor çok önemli

Enfeksiyon olabilir o ben bazen sirke kullanıyorum doktorum önermişti
bi yarim saat kadar yanma oldu sonra gecti enfeksiyon olsa gecmezdi sanirim bide idrarda yanma olurdu

Ben de öyle canım sanki bilinmez yolda gibiyim hergün kendime birşey buluyorum. Ayrıntılı benim çok kolay geçmişti , hiç stres olduğum gibi olmadı , tabi burda iyi doktor çok önemli
Doktorumun önerdiği doktora randevu aldım biraz pahalı ama en iyilerden demişti inşallah sorunsuz atlatırım bende herkeste

bi yarim saat kadar yanma oldu sonra gecti enfeksiyon olsa gecmezdi sanirim bide idrarda yanma olurdu
Canim, endişe etmen için demiyorum ama aklında olsun her enfeksiyon idrarda yanma yapmıyor. Benim hamile değilken idrarimda çok yüksek enfeksiyon çıkmıştı ama hiç yanma vs yoktu. Hatta doktorum da sormuştu hiç ağrın, yanman yok mu diye, yok demiştim. Bazı durumlarda semptomsuz da olabiliyormuş. Hiç baktirmadiysan, bir ara sağlık ocağına gidip idrar tahlili yaptırabilirsin için de rahatlar hem.

hareket hissetmiyorum ya da hissediyorum anlamıyorum özellikle hiç evden çıkmadıysam odaklanıyorum ve tık yok gibi geliyor yarın detaylım var heyecanlıyım çok
Daha önce hissettin mi canım benim bebiş bayağı oynuyordu 2 gündür tekmeleri çok hafifledi

sagol canim baktiriyim

Daha önce hissettin mi canım benim bebiş bayağı oynuyordu 2 gündür tekmeleri çok hafifledi
Öyle burada bahsedilen gibi yogun hareketler hiç bir zaman hissetmedim henüz genelde baloncuk patlıo gibi oluo içimde doktora yazdım çocuk 2-3 gün uyuyabilir sen uyurken uyanmıs olabılır sorun yapma yazmış

Öyle burada bahsedilen gibi yogun hareketler hiç bir zaman hissetmedim henüz genelde baloncuk patlıo gibi oluo içimde doktora yazdım çocuk 2-3 gün uyuyabilir sen uyurken uyanmıs olabılır sorun yapma yazmış
Canım senin ilk gebelik mi öyleyse ondan da az hissedilebiliyormuş bide kız bebek de hareketler yavaş olur o da etkiler kız mı cinsiyeti bebeginin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…