Igneyi koldan yapan arkadaşlarım nette izlediğim videolarda kola yaparken kan gelcek mi diye önce bi içine çekiyor şırınga yi siz önce çekip kontrol ediyor musunuz? Yoksa direk yapılıyor mu
Igneyi koldan yapan arkadaşlarım nette izlediğim videolarda kola yaparken kan gelcek mi diye önce bi içine çekiyor şırınga yi siz önce çekip kontrol ediyor musunuz? Yoksa direk yapılıyor mu
hareket hissetmiyorum ya da hissediyorum anlamıyorum özellikle hiç evden çıkmadıysam odaklanıyorum ve tık yok gibi geliyor yarın detaylım var heyecanlıyım çok
Ya bişey sorucam benim yarın tetanoz aşısının 2. Dozu için çagırdılar bir ay sonra gel demiş aşı kartına tarih atmıştı yaptırsam mı emin degilim ilk dozu yaptırdım ikinciye gerek.var mı bu bebegin hareketlerini yavaşlatması falan biraz canımı sıkıyor açıkcası
Ya bişey sorucam benim yarın tetanoz aşısının 2. Dozu için çagırdılar bir ay sonra gel demiş aşı kartına tarih atmıştı yaptırsam mı emin degilim ilk dozu yaptırdım ikinciye gerek.var mı bu bebegin hareketlerini yavaşlatması falan biraz canımı sıkıyor açıkcası
Benimde çarşamba 2. Doz ben vurulacam biraz kol ağrısı yapıyor ama olsun hatta diğer dozları da tamamlayıptam koruyuculuk olsun istiyorum sanırım 10 yıldı emzirirken inşallah bebeğe de geçer antikorlar onu da korur
Benimde çarşamba 2. Doz ben vurulacam biraz kol ağrısı yapıyor ama olsun hatta diğer dozları da tamamlayıptam koruyuculuk olsun istiyorum sanırım 10 yıldı emzirirken inşallah bebeğe de geçer antikorlar onu da korur
İnşallah ya geçen bide yazı okudum instada kadının biri 6 aylık hamileyken tarlada ayagına paslı çivi batıyor ve tetanoz aşısı olmadıgı için vefat etmiş bebegiyle beraber aşısı olan bir şeyden birini kaybetmek ne kadar kötü yazıyordu
Öyle burada bahsedilen gibi yogun hareketler hiç bir zaman hissetmedim henüz genelde baloncuk patlıo gibi oluo içimde doktora yazdım çocuk 2-3 gün uyuyabilir sen uyurken uyanmıs olabılır sorun yapma yazmış
Doktorunun dediği gibi sen uyuyorken uyanmış olabilir annesi belki de uyuyor canını sıkma mutlaka kendini hatırlatır ilk bebekte çok belirgin hissetmemen normal canım ben 3.de anca bu haftalarda çok net hissediyorum ilk 2 gebeliğimde de çok ufak hareketlerdi bu haftalarda
Doktorunun dediği gibi sen uyuyorken uyanmış olabilir annesi belki de uyuyor canını sıkma mutlaka kendini hatırlatır ilk bebekte çok belirgin hissetmemen normal canım ben 3.de anca bu haftalarda çok net hissediyorum ilk 2 gebeliğimde de çok ufak hareketlerdi bu haftalarda
Bebegin yeri ile de alakalı olabiliyormuş kimi insanın rahmi yukarıda oluyor mesela benim öyleymiş. sanırım ben ondan erken hissetmeye başladım ilk hamilelik olsa bile
Aynen canım etkiliyor onu ama bikaç gün içinde normal haline dönüyor benimde dışarıdan anlaşılıyor hareketleri uzanıp gün içinde izliyorum bakalım yarın aşı olunca yine ilk dozdaki gibi yavaşlicak mı
Aynen canım etkiliyor onu ama bikaç gün içinde normal haline dönüyor benimde dışarıdan anlaşılıyor hareketleri uzanıp gün içinde izliyorum bakalım yarın aşı olunca yine ilk dozdaki gibi yavaşlicak mı
Rica ederim canım ama için rahat olsun bebekler bazen böyle sakin duruyor bazende kendilerinden geçiyorlar benimki normalde hiç durmaz geçen gün ben baya yoruldum 2 gün bebegin de dogru düzgün hareketleri olmadı pskolojik olarak etkileniyorlar biz ne hissedersek onlar da onu hissediyor ben kendimi yorgun hissettiğim için onu da etkiledi sanırım yani stres yapma böyle şeylerde bebeklerin Bi hali Bi hallerini tutmuyor çogu zaman
Sorma benim son 2 haftadır git gide geriliyor büyüyor da önceden karnım hiç yoktu şu sıra kocaman oldu gece yatarken falan elimi karnıma koyuyorum top gibi yüzeyi sert o yumuşak hali kalmadı sanki gaz dolu Bi balon gibi