Ya bişey sorucam benim yarın tetanoz aşısının 2. Dozu için çagırdılar bir ay sonra gel demiş aşı kartına tarih atmıştı yaptırsam mı emin degilim ilk dozu yaptırdım ikinciye gerek.var mı bu bebegin hareketlerini yavaşlatması falan biraz canımı sıkıyor açıkcası
Sorma benim son 2 haftadır git gide geriliyor büyüyor da önceden karnım hiç yoktu şu sıra kocaman oldu gece yatarken falan elimi karnıma koyuyorum top gibi yüzeyi sert o yumuşak hali kalmadı sanki gaz dolu Bi balon gibi
Ben kendime güvenemiyorum yerinde durmayan biriyim sagda solda Bi yerime paslı bişey falan batar vaktinde önlem alıyım en iyisi ben ya benim başıma gelir çünkü böyle şeyler biraz zıpırım da ben illaki başıma Bi bela açarım yani
Canım bide bebek büyüyor karnımız da genişledigi için gerilmesi normal bence sonuçta ben 6. Aya girdim bundan sonra karın çok çıkar hızlı büyürmüş ondan bence böyle gergin
Canım bide bebek büyüyor karnımız da genişledigi için gerilmesi normal bence sonuçta ben 6. Aya girdim bundan sonra karın çok çıkar hızlı büyürmüş ondan bence böyle gergin
Amin canım rabbim tüm hamilelerin bebegini vakti gelince saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin bu ve benzeri bütün topikler yenidoğan bebeklerin güzel haberleri ile dolsun inşallah gün gelsin hepimiz bebeklerimizin fotolarını paylaşalım birbirimizle
Rica ederim canım ama için rahat olsun bebekler bazen böyle sakin duruyor bazende kendilerinden geçiyorlar benimki normalde hiç durmaz geçen gün ben baya yoruldum 2 gün bebegin de dogru düzgün hareketleri olmadı pskolojik olarak etkileniyorlar biz ne hissedersek onlar da onu hissediyor ben kendimi yorgun hissettiğim için onu da etkiledi sanırım yani stres yapma böyle şeylerde bebeklerin Bi hali Bi hallerini tutmuyor çogu zaman
Doktorunun dediği gibi sen uyuyorken uyanmış olabilir annesi belki de uyuyor canını sıkma mutlaka kendini hatırlatır ilk bebekte çok belirgin hissetmemen normal canım ben 3.de anca bu haftalarda çok net hissediyorum ilk 2 gebeliğimde de çok ufak hareketlerdi bu haftalarda
Amin canım rabbim tüm hamilelerin bebegini vakti gelince saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin bu ve benzeri bütün topikler yenidoğan bebeklerin güzel haberleri ile dolsun inşallah gün gelsin hepimiz bebeklerimizin fotolarını paylaşalım birbirimizle
Ya bişey sorucam benim yarın tetanoz aşısının 2. Dozu için çagırdılar bir ay sonra gel demiş aşı kartına tarih atmıştı yaptırsam mı emin degilim ilk dozu yaptırdım ikinciye gerek.var mı bu bebegin hareketlerini yavaşlatması falan biraz canımı sıkıyor açıkcası
Benim ilk çocukta 2 doz yapmışlardı.simdi ikincide tek doz yaptılar çünkü hala 5 yıl önce yapılan 2 doz da koruyormus.canim istersen yaptirmadan önce bir doktoruna sor tek doz yeterli mi diye.ona göre yaptirmazsin.ilk çocukta hiç hareketlerde azalma hissetmemistim ben 2 doza rağmen.ama bunda hissettim.
Ben kendime güvenemiyorum yerinde durmayan biriyim sagda solda Bi yerime paslı bişey falan batar vaktinde önlem alıyım en iyisi ben ya benim başıma gelir çünkü böyle şeyler biraz zıpırım da ben illaki başıma Bi bela açarım yani
Canım aslında sadece paslı bir şeyden değil topraktan tozdan hayvan diskilarindan da bulasabiliyor.Bebegi etkilemesi iyi değil tabi ama önlem almak da rahatlatıcı olabiliyor.
İnşallah ya geçen bide yazı okudum instada kadının biri 6 aylık hamileyken tarlada ayagına paslı çivi batıyor ve tetanoz aşısı olmadıgı için vefat etmiş bebegiyle beraber aşısı olan bir şeyden birini kaybetmek ne kadar kötü yazıyordu
Tabiki de ben aşıya karşı biri değilim kuzımın tüm aşıları tam inşallah oğlumunda tam olacak birde tetanoz sadece paslı çividen geçmiyor ki topraktan da geçiyor
bugün bi temizlik yapıyım dedim eşimde yoktu kızartma yaptıgım tawa düştü koluma yağ döküldü balon oldu kolumda o da yetmezmiş gibi ewi temizkerken masanın köşesi karnıma girdi resmen yani canım yandı üstüne üstelik bazayı iterken kasıklarıma kramp girdi dedim heralde bugün bebeğe bile olmazsa daha da olmaz yatıyodum şimdi çok iş yapmaltan belim çok ağrıyo yürüyemiyorum o derece duwarlardan tutana tutuna tuwalete bile ağlayarak gittim ne zormuş kimsesizlik annemle ablam anlayışlı bi insan olsaydı keske bide dün ablam beni arayıp iyikide sana çektirmişim bak şimdi ne kadar güçlüsün demezmi weryansın ettim saydırdım baya çok agır konustım engelledim heryer den bi, allahım bide kızım war sadece