2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geldi mi böyle üst üste gelir zaten çok geçmiş olsun canm bnm

Çok geçmiş olsun canım İnşaAllah sende de bebektede bir sıkıntı yoktur Rabbim kimseye yük ettirtmesin

Baktırdım şekerime hepsi normal mesela sürekli midem kazınıyor cok şikayet ediyorum bundan ama şeker cıkmoyor acaba gizli şekerim mi var anlamıyorum

Canım bilmiyorum ki tahlillerinde şeker çıkmadıysa yoktur bence. Benim ilk öğrenince cıktı mesela dikkat ediyorum. Hamilelik herkeste farklı seyrediyo.

saol canım hareketleri gece iyidi ama belim kötü birazdanda ile gidicem nası olcak bilmiyorum ya
Ay canım kendini çok yorma bırak ev çok temiz olmasın ne senden ne bebeginden kıymetli değil sonuçta. bu haftasonu herkesin başına bişey gelmiş sanırım bizde 2 gün perişan olduk cumartesi günü bizim evin de giderleri tıkandı. evin önüne parke döşedikleri zaman kepçe girmişti bahçeye bizim gider borusu agırlıktan ezilmiş. Evi lagım bastı banyo giderlerinden içeri pis su doldu tıkadık ona ragmen gelmeye devam etti en son dün eşim kendi kazdı boruyu çıkardı sonra usta geldi yaptı akşam 8 de bitti sonra eşimle beraber 10 a kadar biz temizlik yaptık bende çok yoruldum dün bide bugün yürüyerek saglık ocagına gidip aşı olucam baya da uzak orası gözümde büyüyor valla

gunaydn kizlar iyi haftalar olsun insallah. @betbet1234 lutfen brak yapma pis pasakli oluver birkac ay. ben hatrlarsan 2 ay hic bsey yapmadan yattm. smdi bile her gun bir oda yapiorm birak bosver napalm. benmde bugun dr randevum vardi esimin acil isi cikti. sinir oldm onu brakip kendim gidesm var ama kiyamiyorm o da gorsun istyor

Benim de öyle var bi tane geçen otobüste karşılaştık birbirimizin yüzüne bakmadık sen düşün abla değil şeytan bunlar
Benim ki de beni suçluyor bayramda ki olaydan neymiş kocam ona msj atmış ayıp ettiniz gelmiyoruz rahat edin tarzı şeyler yazmış ne olurmuş abim gidince gelseymişiz biz havalanmışız madem öyle hiç gelmiyoruz derken hem gelme eve yer yok abin seni istemiyor o gelirse ben giderim diyorlar ben yoldan dönüyorum hemde ben haksız oluyorum yüzsüzlük yapıp bir gün sonra tekrar yola düşüp onların yanına gidicekmişim uzaktan davulun sesi hoş geliyor tabi o sabah benim hissettiklerimi onlar hissetse ne yaparlardı çok merak ediyorum

Çok haklısın canım sonuna kadar haklısın ablana da pes yani o da abinin tesirinde kalmış resmen ne bu abin tılsımlı mı kız

Çok haklısın canım sonuna kadar haklısın ablana da pes yani o da abinin tesirinde kalmış resmen ne bu abin tılsımlı mı kız
Ne biliyim bende anlamadım valla abimle kavga etmiş bu olay yüzünden ama gelmiş beni de suçluyor ikinizde birbirinizden betersiniz diyo bana

Selam kızlar nasılsınız? Girmiyordum kaç gündür. Umarım herşey yolundadır tüm anneler ve bebişler iyidir inşallah
Yarın inşallah randevum var iple çekiyorum. Göbüşüm bir anda fırladı geçen kontrole giydiyim pantolonu kemerle zor tutuyordum düşüyordu şimdi düğmesini zor bağlıyorum maşallah hızlı büyüyor kerata
Ay inşallah yarın görücem çok heyecanlıyımm
Kimler yarın kontrolde?

Benimkine daha çok var ya ayın 5 inde gidicem doktor artık 4 haftada bir rutin kontroller için gitmemin yeterli oldugunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…