- 25 Şubat 2020
- 2.769
- 3.445
- 133
Geçmiş olsun üzüldüm canım. Var öyle ailede çektiren.bugün bi temizlik yapıyım dedim eşimde yoktu kızartma yaptıgım tawa düştü koluma yağ döküldü balon oldu kolumda o da yetmezmiş gibi ewi temizkerken masanın köşesi karnıma girdi resmen yani canım yandı üstüne üstelik bazayı iterken kasıklarıma kramp girdi dedim heralde bugün bebeğe bile olmazsa daha da olmaz yatıyodum şimdi çok iş yapmaltan belim çok ağrıyo yürüyemiyorum o derece duwarlardan tutana tutuna tuwalete bile ağlayarak gittim ne zormuş kimsesizlik annemle ablam anlayışlı bi insan olsaydı keske bide dün ablam beni arayıp iyikide sana çektirmişim bak şimdi ne kadar güçlüsün demezmi weryansın ettim saydırdım baya çok agır konustım engelledim heryer den bi, allahım bide kızım war sadece
Ben de öyle yapıyorum zaten hamileliğimin başından beri. En son 13temmuzda gittim. Çok özledim minnoşumuBenimkine daha çok var ya ayın 5 inde gidicem doktor artık 4 haftada bir rutin kontroller için gitmemin yeterli oldugunu söyledi
Bende en son geçen hafta detaylı için gittim ama bebegimi pek göremedim doktor hızlı hızlı bakıp geçti ultrason kagıdı da vermedi bende özledim ufaklıgı aslında 19 unda randevu aldım belki giderim diye dayanamazsam gidicem o zamanBen de öyle yapıyorum zaten hamileliğimin başından beri. En son 13temmuzda gittim. Çok özledim minnoşumu
Canım aslında böyle zırt pırt gitmemek gerekiyor ben mecbur 1ay dayanıyorum. Çünki son ay her hafta gidicez inşallah yani benim doktorum da sık sık çağırmama taraftarı zaten. Bi sorun yoksa ki olmasın inşallah, bekle derim ben. Bebeğimi her gün hissettiğimden beklemek çok zor gelmiyor bana. İlk 4ay daha zordu benim içinBende en son geçen hafta detaylı için gittim ama bebegimi pek göremedim doktor hızlı hızlı bakıp geçti ultrason kagıdı da vermedi bende özledim ufaklıgı aslında 19 unda randevu aldım belki giderim diye dayanamazsam gidicem o zaman
Ay bende hissediyorum ama ne bilim insan biraz zorlanıyor beklerken bide bu defa gitmek istemem ayrıca tahlil vericem enfeksiyon var mı diye şüphe ediyorum arada beyaz sıvı kıvamda akıntım oluyor birden geliyor baya çok oluyor hemde iç çamaşırımı ıslatacak kadar sonra gün içinde bir daha gelmiyor sürekli olan bişey degil bu 2 haftada 1 falan yaşıyorum acaba enfeksiyon mu var yoksa normal bişey mi aklımı kurcalıyorCanım aslında böyle zırt pırt gitmemek gerekiyor ben mecbur 1ay dayanıyorum. Çünki son ay her hafta gidicez inşallah yani benim doktorum da sık sık çağırmama taraftarı zaten. Bi sorun yoksa ki olmasın inşallah, bekle derim ben. Bebeğimi her gün hissettiğimden beklemek çok zor gelmiyor bana. İlk 4ay daha zordu benim için
Yok kuzum enfeksiyon değildir haftamıza uygun geliyor normal beyaz akıntı. Dediğin gibi ıslak hissettiriyor. Ama benim 2 gündür kaşıntım var bide dün gece sarı akıntı gördün çamaşırımda. Sanırım yine enfeksiyon var yarın doktoruma bunu da sorucam inşallah. Sen içini ferah tut ama beyaz akıntı normal hamilelikte.Ay bende hissediyorum ama ne bilim insan biraz zorlanıyor beklerken bide bu defa gitmek istemem ayrıca tahlil vericem enfeksiyon var mı diye şüphe ediyorum arada beyaz sıvı kıvamda akıntım oluyor birden geliyor baya çok oluyor hemde iç çamaşırımı ıslatacak kadar sonra gün içinde bir daha gelmiyor sürekli olan bişey degil bu 2 haftada 1 falan yaşıyorum acaba enfeksiyon mu var yoksa normal bişey mi aklımı kurcalıyor
Ya ne biliyim korkuyorum biraz kimilerinde hiç belirti olmazmış ya hani bende de belirti olmadan varsa enfeksiyon daha önce hiç enfeksiyon yaşamadım benYok kuzum enfeksiyon değildir haftamıza uygun geliyor normal beyaz akıntı. Dediğin gibi ıslak hissettiriyor. Ama benim 2 gündür kaşıntım var bide dün gece sarı akıntı gördün çamaşırımda. Sanırım yine enfeksiyon var yarın doktoruma bunu da sorucam inşallah. Sen içini ferah tut ama beyaz akıntı normal hamilelikte.
Karışık işler valla bence uzak kalmak senin için daha hayırlı olmuş kuzuNe biliyim bende anlamadım valla abimle kavga etmiş bu olay yüzünden ama gelmiş beni de suçluyor ikinizde birbirinizden betersiniz diyo bana
Belirti olmadan olmaz ki canım. Akıntı sarı ve ya yeşil olursa ve kötü kokarsa vardır. O zamanda bile korkulacak bir durum yok zaten fitille hemen geçiyor.Ya ne biliyim korkuyorum biraz kimilerinde hiç belirti olmazmış ya hani bende de belirti olmadan varsa enfeksiyon daha önce hiç enfeksiyon yaşamadım ben
Aynen katılıyorum gitsem daha çok canım sıkılabilirdi onun yerine eşimle tatil yapmış olduk daha eglenceli oldugu da Bi gerçekKarışık işler valla bence uzak kalmak senin için daha hayırlı olmuş kuzu
Ay o zaman içim rahat olabilir öyle bir durum yok bende akıntı beyaz oluyorBelirti olmadan olmaz ki canım. Akıntı sarı ve ya yeşil olursa ve kötü kokarsa vardır. O zamanda bile korkulacak bir durum yok zaten fitille hemen geçiyor.
Evet evet rahat et kuzum sıkıntı etme kendine. Gayet normal bu akıntıAy o zaman içim rahat olabilir öyle bir durum yok bende akıntı beyaz oluyor
Çok şükür canım sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim saglıkla dogsun bebişinÇıktım arkadaşlar detaylı ultrasondan %99,9 sağlıkla dünyaya gelecek bir bebek dedi. Herşeyi normal dedi çok şükür 0,01 oranla bir sorun çıkarsa çıkar aminosentez de yaptırsan nifty de yaptırsan temiz gelir dedi o yüzden ekstra bişi de önermedi. Darısı bekleyen tüm kardeşlerime
Anam benim göbekte öyle oldu anidenSelam kızlar nasılsınız? Girmiyordum kaç gündür. Umarım herşey yolundadır tüm anneler ve bebişler iyidir inşallah
Yarın inşallah randevum var iple çekiyorum. Göbüşüm bir anda fırladıgeçen kontrole giydiyim pantolonu kemerle zor tutuyordum düşüyordu şimdi düğmesini zor bağlıyorum maşallah hızlı büyüyor kerata
Ay inşallah yarın görücem çok heyecanlıyımm
Kimler yarın kontrolde?
MaşallahÇıktım arkadaşlar detaylı ultrasondan %99,9 sağlıkla dünyaya gelecek bir bebek dedi. Herşeyi normal dedi çok şükür 0,01 oranla bir sorun çıkarsa çıkar aminosentez de yaptırsan nifty de yaptırsan temiz gelir dedi o yüzden ekstra bişi de önermedi. Darısı bekleyen tüm kardeşlerime
allah saglikla bagislasn canmÇıktım arkadaşlar detaylı ultrasondan %99,9 sağlıkla dünyaya gelecek bir bebek dedi. Herşeyi normal dedi çok şükür 0,01 oranla bir sorun çıkarsa çıkar aminosentez de yaptırsan nifty de yaptırsan temiz gelir dedi o yüzden ekstra bişi de önermedi. Darısı bekleyen tüm kardeşlerime
Çıktım arkadaşlar detaylı ultrasondan %99,9 sağlıkla dünyaya gelecek bir bebek dedi. Herşeyi normal dedi çok şükür 0,01 oranla bir sorun çıkarsa çıkar aminosentez de yaptırsan nifty de yaptırsan temiz gelir dedi o yüzden ekstra bişi de önermedi. Darısı bekleyen tüm kardeşlerimeçok şükür canım
Genellikle ailenin, hele ki ablaların yengelerin yaptığını bazen düşman yapmıyor ben de geçen aynısını yaşadım çok üzüldüm çok ah ettim şu hamile halimizle kendi dünyamıza çekildikçe onlar bizden ne istiyorlar anlamıyorum. Allah böyle insanları etrafımızdan yuvamızdan uzak tutsun. Uzakta bile olsalar tlfda yetişiyolar gerçi biz kırmak istemedikçe yumuşak yüzümüzü görüp üstümüze geliyorlar bu konuda o kadar doluyum kimaalesef ewet destek olcagına köstek oldu saklsun öldü adtık benim için abla diye kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?