2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geçmiş olsun üzüldüm canım. Var öyle ailede çektiren.
Annemde bana çok çektirdi.
Şimdi ise hergün iki gözü Çeşme ağlıyor benim için.
Benim yokluğum da anladı değerimi.
Uzağada gittim.
Dikkat et sende.
Çok kötü olmuş ama

Benimkine daha çok var ya ayın 5 inde gidicem doktor artık 4 haftada bir rutin kontroller için gitmemin yeterli oldugunu söyledi
Ben de öyle yapıyorum zaten hamileliğimin başından beri. En son 13temmuzda gittim. Çok özledim minnoşumu

Ben de öyle yapıyorum zaten hamileliğimin başından beri. En son 13temmuzda gittim. Çok özledim minnoşumu
Bende en son geçen hafta detaylı için gittim ama bebegimi pek göremedim doktor hızlı hızlı bakıp geçti ultrason kagıdı da vermedi bende özledim ufaklıgı aslında 19 unda randevu aldım belki giderim diye dayanamazsam gidicem o zaman

Canım aslında böyle zırt pırt gitmemek gerekiyor ben mecbur 1ay dayanıyorum. Çünki son ay her hafta gidicez inşallah yani benim doktorum da sık sık çağırmama taraftarı zaten. Bi sorun yoksa ki olmasın inşallah, bekle derim ben. Bebeğimi her gün hissettiğimden beklemek çok zor gelmiyor bana. İlk 4ay daha zordu benim için

Ay bende hissediyorum ama ne bilim insan biraz zorlanıyor beklerken bide bu defa gitmek istemem ayrıca tahlil vericem enfeksiyon var mı diye şüphe ediyorum arada beyaz sıvı kıvamda akıntım oluyor birden geliyor baya çok oluyor hemde iç çamaşırımı ıslatacak kadar sonra gün içinde bir daha gelmiyor sürekli olan bişey degil bu 2 haftada 1 falan yaşıyorum acaba enfeksiyon mu var yoksa normal bişey mi aklımı kurcalıyor

Yok kuzum enfeksiyon değildir haftamıza uygun geliyor normal beyaz akıntı. Dediğin gibi ıslak hissettiriyor. Ama benim 2 gündür kaşıntım var bide dün gece sarı akıntı gördün çamaşırımda. Sanırım yine enfeksiyon var yarın doktoruma bunu da sorucam inşallah. Sen içini ferah tut ama beyaz akıntı normal hamilelikte.

Ya ne biliyim korkuyorum biraz kimilerinde hiç belirti olmazmış ya hani bende de belirti olmadan varsa enfeksiyon daha önce hiç enfeksiyon yaşamadım ben

Merhaba arkadaşlar bebeğin hareketleri güçlü seğirme hareketi gibi mi oluyor

Ya ne biliyim korkuyorum biraz kimilerinde hiç belirti olmazmış ya hani bende de belirti olmadan varsa enfeksiyon daha önce hiç enfeksiyon yaşamadım ben
Belirti olmadan olmaz ki canım. Akıntı sarı ve ya yeşil olursa ve kötü kokarsa vardır. O zamanda bile korkulacak bir durum yok zaten fitille hemen geçiyor.

Belirti olmadan olmaz ki canım. Akıntı sarı ve ya yeşil olursa ve kötü kokarsa vardır. O zamanda bile korkulacak bir durum yok zaten fitille hemen geçiyor.
Ay o zaman içim rahat olabilir öyle bir durum yok bende akıntı beyaz oluyor

Kızlar bu tetanoz aşısı olunca bebegin harkeylerindeki azalma ve ya hafifleme durumunu sordum daha önce öyle bişeyle gelen hiç olmadı dedi siz fazla dikkat edip sürekli dinlediğiniz içindir bebege bir zararı yok vs dediler

Çıktım arkadaşlar detaylı ultrasondan %99,9 sağlıkla dünyaya gelecek bir bebek dedi. Herşeyi normal dedi çok şükür 0,01 oranla bir sorun çıkarsa çıkar aminosentez de yaptırsan nifty de yaptırsan temiz gelir dedi o yüzden ekstra bişi de önermedi. Darısı bekleyen tüm kardeşlerime

Çok şükür canım sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim saglıkla dogsun bebişin

Anam benim göbekte öyle oldu aniden benim kontrol ay sonunda geçen böbrek için gitmiştim ama bebeği göstermediler bile
Maşallahhayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşaAllah

allah saglikla bagislasn canm

maalesef ewet destek olcagına köstek oldu saklsun öldü adtık benim için abla diye kimse yok
Genellikle ailenin, hele ki ablaların yengelerin yaptığını bazen düşman yapmıyor ben de geçen aynısını yaşadım çok üzüldüm çok ah ettim şu hamile halimizle kendi dünyamıza çekildikçe onlar bizden ne istiyorlar anlamıyorum. Allah böyle insanları etrafımızdan yuvamızdan uzak tutsun. Uzakta bile olsalar tlfda yetişiyolar gerçi biz kırmak istemedikçe yumuşak yüzümüzü görüp üstümüze geliyorlar bu konuda o kadar doluyum ki Allah bebeğimize yuvamıza bizlere sağlık huzur mutluluk versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…