2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
günaydın canım wala ne bilim eşimde titiz biridir ama yardımcı olduguda yok ki yarında benim randewum war dewlete gidicem koparabilirsem rapor almak istiyorum çok bitkin halsızim belim hala kötü, zaten

amin canım amin benim ilk ewliliğimin bitmesinin asıl nedeni ablam oldu yinede sustum sineye çektim ama bide arayıp yüzsüzce iyiki sölemişim dediginde kayış koptu bende ya warya derdin warsa suya anlat dgaa tasa anlat ben öğrendim artık mezarlıga gidiyorum tanımadıgım birinin mezarbasına oturup derdimi döküyorum zarar gelmiyo bari

Benim de öyle var bi tane geçen otobüste karşılaştık birbirimizin yüzüne bakmadık sen düşün abla değil şeytan bunlar
aaah ahh niye neyi çekemiyolar ki aşırı kıskançtır benim abla dediğim insan bekarlıgımıda zehir etti boşandım geldim teee 1000 kmlik yoldan yetişti hayatımı bitirdi

bakma ağladıgına yanına bi git kıyamet kopar uzakta ewliyken bende tatlıydım ama bosanıp geldigimde hiç bekledigim gibi olmadı allah kimseyi baba ewine dönderecek kadar çaresiz bırakmasın

nasıl bi pazar günüymüş yaa nelerle uğrasmıssınız wala ben çalışırken bu kadar yorulmuyorum ew hayafı nası sıkıcıymıs unutmusum 10 dk oturamıyodum

Her dediğine katılıyorum biz kendi halimizde şu virüs ortamında karnımızdakilere odaklanmışken onların böyle yapması neyse ben bosveriyorum sende boşver

kız benim abimin karısı 40 yasında 100 kiloyu geçmiş sadece bi memurluguyla hawa atar bosanıp geldigimde bana dediki ya sende beni kocandan kıskanıyomussun ben abinden baskasına bakmamki boşa kıskanmıssın demezmi bende 65 kilo gayette alımlıydım ya dedim eski eşimim benim gibi karısı warken sdn kim oluyosun ki kıskancam aynaya hiç baktınmı dedim o beni aşalayacagına ben knu asagıladım suan komusmuyoruz

wala eşin dogrusunu yapmış bence unutulcak gibi değil, ki yüzsüzlük ne demekmiş

nasıl bi pazar günüymüş yaa nelerle uğrasmıssınız wala ben çalışırken bu kadar yorulmuyorum ew hayafı nası sıkıcıymıs unutmusum 10 dk oturamıyodum
Sorma en son sinir stresten oturup aglayacaktım evin halini görünce çıldıracak gibi oluyordum duvarlar ıslandı, banyolar tuvalet pis su dolu kokuyor, en son mutfak gideri de tıkalıymış lavaboda kullandığım bütün su mutfaga doldu halıları falan kaldırdım makine vs açamıyorum bulaşıklar çamaşırlar hep duruyor perişan olduk neyseki dün yapıldı da toparlandı heryer ama çok yordu beni

Ay gerçekten insanlar Bi garip anlayamıyorum bazılarını dertleri ne

Aynen canım benim, söylediğimiz her kelimeden farklı bi anlam çıkarıp bize karşı kullanıyorlar onu.En iyisi burada konuşup dertleşmek, kimseyle dertleşmeyin hele ki ablayla, ilgileniyor gibi görünüp malzeme toplamalarına laf almalarına aldanmayın.

wala eşin dogrusunu yapmış bence unutulcak gibi değil, ki yüzsüzlük ne demekmiş
Aman işte kendi yaptıkları gözükmüyor gözlerine bize suç buluyorlar Bi söz var ya insanlar kendi kocaman günahlarını çuvala basar senin küçücük hatanı duvara asar diye çok dogru işte benim küçücük yanlışımı laf ediyor neymiş msj atmış eşim ama kendi hatalarına bişey yok bende kalp kırılmasın günahtır diye sesimi çıkarıp kötü bişey söylemek istemedim ama anlayan kim

Merhaba,

Ben ben de Kasım 2019 da dermoid kist ameliyatı oldum doktor normal doğuma engel değil dedi. Ama sonrasında kist tekrarladı hamilelik durumunda mecbur sezeryan olacak öünkğ Kistl yeniden alınacak. Ama yine de sezeryana daha sıcak bakar gibiydi doktorum

Her dediğine katılıyorum biz kendi halimizde şu virüs ortamında karnımızdakilere odaklanmışken onların böyle yapması neyse ben bosveriyorum sende boşver
Canım boşverdiğimi söylüyorum dilimde ama arka planda kafamı o kadar kurcalayıp üzüyor ki diyorum yabancı olsa görüşmezsin olur biter çıkarırsın hayatından ama aile olunca yapamıyorsun da her seferinde tırtıklıyorlar insanı ömür törpüsü gibiler sussan olmuyor susmasan olmuyor onlar gibi olup çirkinleşmemek için anca Allaha havale ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…