- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
günaydın canım wala ne bilim eşimde titiz biridir ama yardımcı olduguda yok ki yarında benim randewum war dewlete gidicem koparabilirsem rapor almak istiyorum çok bitkin halsızim belim hala kötü, zatengunaydn kizlar iyi haftalar olsun insallah. @betbet1234 lutfen brak yapma pis pasakli oluver birkac ay. ben hatrlarsan 2 ay hic bsey yapmadan yattm. smdi bile her gun bir oda yapiorm birak bosver napalm. benmde bugun dr randevum vardi esimin acil isi cikti. sinir oldm onu brakip kendim gidesm var ama kiyamiyorm o da gorsun istyor
amin canım amin benim ilk ewliliğimin bitmesinin asıl nedeni ablam oldu yinede sustum sineye çektim ama bide arayıp yüzsüzce iyiki sölemişim dediginde kayış koptu bende ya warya derdin warsa suya anlat dgaa tasa anlat ben öğrendim artık mezarlıga gidiyorum tanımadıgım birinin mezarbasına oturup derdimi döküyorum zarar gelmiyo bariGenellikle ailenin, hele ki ablaların yengelerin yaptığını bazen düşman yapmıyor ben de geçen aynısını yaşadım çok üzüldüm çok ah ettim şu hamile halimizle kendi dünyamıza çekildikçe onlar bizden ne istiyorlar anlamıyorum. Allah böyle insanları etrafımızdan yuvamızdan uzak tutsun. Uzakta bile olsalar tlfda yetişiyolar gerçi biz kırmak istemedikçe yumuşak yüzümüzü görüp üstümüze geliyorlar bu konuda o kadar doluyum kiAllah bebeğimize yuvamıza bizlere sağlık huzur mutluluk versin inşallah.
aaah ahh niye neyi çekemiyolar ki aşırı kıskançtır benim abla dediğim insan bekarlıgımıda zehir etti boşandım geldim teee 1000 kmlik yoldan yetişti hayatımı bitirdiBenim de öyle var bi tane geçen otobüste karşılaştık birbirimizin yüzüne bakmadık sen düşünabla değil şeytan bunlar
bakma ağladıgına yanına bi git kıyamet kopar uzakta ewliyken bende tatlıydım ama bosanıp geldigimde hiç bekledigim gibi olmadı allah kimseyi baba ewine dönderecek kadar çaresiz bırakmasınGeçmiş olsun üzüldüm canım. Var öyle ailede çektiren.
Annemde bana çok çektirdi.
Şimdi ise hergün iki gözü Çeşme ağlıyor benim için.
Benim yokluğum da anladı değerimi.
Uzağada gittim.
Dikkat et sende.
Çok kötü olmuş ama
nasıl bi pazar günüymüş yaa nelerle uğrasmıssınız wala ben çalışırken bu kadar yorulmuyorum ew hayafı nası sıkıcıymıs unutmusum 10 dk oturamıyodumAy canım kendini çok yorma bırak ev çok temiz olmasın ne senden ne bebeginden kıymetli değil sonuçta. bu haftasonu herkesin başına bişey gelmiş sanırım bizde 2 gün perişan olduk cumartesi günü bizim evin de giderleri tıkandı. evin önüne parke döşedikleri zaman kepçe girmişti bahçeye bizim gider borusu agırlıktan ezilmiş. Evi lagım bastı banyo giderlerinden içeri pis su doldu tıkadık ona ragmen gelmeye devam etti en son dün eşim kendi kazdı boruyu çıkardı sonra usta geldi yaptı akşam 8 de bitti sonra eşimle beraber 10 a kadar biz temizlik yaptık bende çok yoruldum dün bide bugün yürüyerek saglık ocagına gidip aşı olucam baya da uzak orası gözümde büyüyor valla
Her dediğine katılıyorum biz kendi halimizde şu virüs ortamında karnımızdakilere odaklanmışken onların böyle yapması neyse ben bosveriyorum sende boşverGenellikle ailenin, hele ki ablaların yengelerin yaptığını bazen düşman yapmıyor ben de geçen aynısını yaşadım çok üzüldüm çok ah ettim şu hamile halimizle kendi dünyamıza çekildikçe onlar bizden ne istiyorlar anlamıyorum. Allah böyle insanları etrafımızdan yuvamızdan uzak tutsun. Uzakta bile olsalar tlfda yetişiyolar gerçi biz kırmak istemedikçe yumuşak yüzümüzü görüp üstümüze geliyorlar bu konuda o kadar doluyum kiAllah bebeğimize yuvamıza bizlere sağlık huzur mutluluk versin inşallah.
kız benim abimin karısı 40 yasında 100 kiloyu geçmiş sadece bi memurluguyla hawa atar bosanıp geldigimde bana dediki ya sende beni kocandan kıskanıyomussun ben abinden baskasına bakmamki boşa kıskanmıssın demezmi bende 65 kilo gayette alımlıydım ya dedim eski eşimim benim gibi karısı warken sdn kim oluyosun ki kıskancam aynaya hiç baktınmı dedim o beni aşalayacagına ben knu asagıladım suan komusmuyoruzBenim ki de beni suçluyor bayramda ki olaydan neymiş kocam ona msj atmış ayıp ettiniz gelmiyoruz rahat edin tarzı şeyler yazmış ne olurmuş abim gidince gelseymişiz biz havalanmışız madem öyle hiç gelmiyoruz derken hem gelme eve yer yok abin seni istemiyor o gelirse ben giderim diyorlar ben yoldan dönüyorum hemde ben haksız oluyorum yüzsüzlük yapıp bir gün sonra tekrar yola düşüp onların yanına gidicekmişim uzaktan davulun sesi hoş geliyor tabi o sabah benim hissettiklerimi onlar hissetse ne yaparlardı çok merak ediyorum
Çok sağol kuzum senin plesanta düzeldi mi? Var mı bir gelişme o konudaallah saglikla bagislasn canm
wala eşin dogrusunu yapmış bence unutulcak gibi değil, ki yüzsüzlük ne demekmişBenim ki de beni suçluyor bayramda ki olaydan neymiş kocam ona msj atmış ayıp ettiniz gelmiyoruz rahat edin tarzı şeyler yazmış ne olurmuş abim gidince gelseymişiz biz havalanmışız madem öyle hiç gelmiyoruz derken hem gelme eve yer yok abin seni istemiyor o gelirse ben giderim diyorlar ben yoldan dönüyorum hemde ben haksız oluyorum yüzsüzlük yapıp bir gün sonra tekrar yola düşüp onların yanına gidicekmişim uzaktan davulun sesi hoş geliyor tabi o sabah benim hissettiklerimi onlar hissetse ne yaparlardı çok merak ediyorum
Sorma en son sinir stresten oturup aglayacaktım evin halini görünce çıldıracak gibi oluyordum duvarlar ıslandı, banyolar tuvalet pis su dolu kokuyor, en son mutfak gideri de tıkalıymış lavaboda kullandığım bütün su mutfaga doldu halıları falan kaldırdım makine vs açamıyorum bulaşıklar çamaşırlar hep duruyor perişan olduk neyseki dün yapıldı da toparlandı heryer ama çok yordu beninasıl bi pazar günüymüş yaa nelerle uğrasmıssınız wala ben çalışırken bu kadar yorulmuyorum ew hayafı nası sıkıcıymıs unutmusum 10 dk oturamıyodum
Ay gerçekten insanlar Bi garip anlayamıyorum bazılarını dertleri nekız benim abimin karısı 40 yasında 100 kiloyu geçmiş sadece bi memurluguyla hawa atar bosanıp geldigimde bana dediki ya sende beni kocandan kıskanıyomussun ben abinden baskasına bakmamki boşa kıskanmıssın demezmi bende 65 kilo gayette alımlıydım ya dedim eski eşimim benim gibi karısı warken sdn kim oluyosun ki kıskancam aynaya hiç baktınmı dedim o beni aşalayacagına ben knu asagıladım suan komusmuyoruz
Aynen canım benim, söylediğimiz her kelimeden farklı bi anlam çıkarıp bize karşı kullanıyorlar onu.En iyisi burada konuşup dertleşmek, kimseyle dertleşmeyin hele ki ablayla, ilgileniyor gibi görünüp malzeme toplamalarına laf almalarına aldanmayın.amin canım amin benim ilk ewliliğimin bitmesinin asıl nedeni ablam oldu yinede sustum sineye çektim ama bide arayıp yüzsüzce iyiki sölemişim dediginde kayış koptu bende ya warya derdin warsa suya anlat dgaa tasa anlat ben öğrendim artık mezarlıga gidiyorum tanımadıgım birinin mezarbasına oturup derdimi döküyorum zarar gelmiyo bari
Dönmesi için çok erken değil mi? Benim kaburgama yakındı kafası bugünSelam kizmar sizin benisleriniz dondumu yani kafasi altami
Aman işte kendi yaptıkları gözükmüyor gözlerine bize suç buluyorlar Bi söz var ya insanlar kendi kocaman günahlarını çuvala basar senin küçücük hatanı duvara asar diye çok dogru işte benim küçücük yanlışımı laf ediyor neymiş msj atmış eşim ama kendi hatalarına bişey yok bende kalp kırılmasın günahtır diye sesimi çıkarıp kötü bişey söylemek istemedim ama anlayan kimwala eşin dogrusunu yapmış bence unutulcak gibi değil, ki yüzsüzlük ne demekmiş
Birde size birsey sormak istiyorum ben 2019 kasim ayinda laparoskobik ameliyat olmustum yumurtaliklarimda dermoid kist vardi. Kontrolum daha gelmedigi icin sormadim doktora ama 3 gobek çevresinden 1 gobek deliginden dikisim var kucuk kucuk normal dogum yapmama engel mi?
Canım boşverdiğimi söylüyorum dilimde ama arka planda kafamı o kadar kurcalayıp üzüyor ki diyorum yabancı olsa görüşmezsin olur biter çıkarırsın hayatından ama aile olunca yapamıyorsun da her seferinde tırtıklıyorlar insanı ömür törpüsü gibiler sussan olmuyor susmasan olmuyor onlar gibi olup çirkinleşmemek için anca Allaha havale ediyorum.Her dediğine katılıyorum biz kendi halimizde şu virüs ortamında karnımızdakilere odaklanmışken onların böyle yapması neyse ben bosveriyorum sende boşver
Var bi hasetlikleri ben de anlamadım hiç mutlu olamazlar anca bizle uğraşsınlaraaah ahh niye neyi çekemiyolar ki aşırı kıskançtır benim abla dediğim insan bekarlıgımıda zehir etti boşandım geldim teee 1000 kmlik yoldan yetişti hayatımı bitirdi
Dönmesi için çok erken değil mi? Benim kaburgama yakındı kafası bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?