2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yakın zamanda gittiysen ondan göstermemişlerdir canım sık sık ultrasona girme diye.

Ben tekmeleri bı kasığımda hissediyorum bı göbek deliğimin orda hissediyorum sürekli pozisyonu değişiyor bence.

Donuyorlar sanirim yuz ustu karin ustu yan falan. Popo asagida daha erkenmis donmesi icin. Benimki biraz buyuk seninkinden disaridanda bazen belli oluyor

Banada erken gibi geldi doktor poposu asagida daha donmemis diyince garibime gitti
Benimki ultrasonda yan duruyordu ama bana sanki dönmüş gibi geliyor çünkü hem Saga hem sola vuruyor normalde Saga vururdu ve diger tarafa döndügü zaman o hareketini ben hissederdim şimdi dönme hissetmeden 5 dk önce sola vuruyorsa 5 dk sonra Saga vuruyor sanırım baş aşagı durdugu için

Kızlar sizin göbüşler ne alemde benimki kocaman oldu kilo da almışım 72 ile hamile kaldım ilk ay 70 e düştüm şimdi 75 olmuşum ben. iyi mi bu kilo alımı yoksa çok mu hızlı kilo alıyorum daha 1 hafta olmadı 74 kiloydum tartılmıştım hemen 4 5 günde 1 kilo daha almış olmak beni korkutuyor

Eklentiler

• IMG_20200810_163932.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 69
İyi anlamda demiştir :)) biz varya gerçekten cımbızla çekiyoruz

Malesef oyle birde benim ilk. Bazi seyleri iki kere soruyorum emin olmak icin

Ben ne zaman ultrasona gitsem benim kiz karninin ustunde yada yan duruyo donmuyoda. Ayrintili ultrason 1,5 saat surdu bu yuzden. Ama surekli donuyormar galiba bende bazen asagida yanlarda hissediyorum.

Bazen mesela bende de aşagıya vuruyor bilmiyorum artık biz her ultrasona girdigimizde bebek yan yatmış popişini de bize dönmüş oluyor bizimkinin poposu dönük oldugu halde detaylı ultrason da doktor hiç ugraşmadı 10 dk da bacak boyu vs ölçtü sonra hemen çıktık gerçekten bizimkini doktor çok baştan savma yapmış burada yazılanları okuyunca daha da emin oldum yoksa 10 dk da çıkmazdık herhalde ve bana bebegin kilosu boyu söylenmedi bir rapor verdi onda da sadece baş çevresi, karın çevresi ve bacak boyu var başka bişey yok

Bende simdiye kadar 5 kilo aldim.

Detayli ultrason beya uzun suruyor bana doktor 45 dak bir saat dedi. Ama bana cook ugrasti birde mideside bosmus o gun gorunmedi daha uzun surdu o yuzden. Normalde tun organlara beyne kafa parmaklara kadar bakti ama normal ultrason 10 dak suruyo.

Detayli ultrason beya uzun suruyor bana doktor 45 dak bir saat dedi. Ama bana cook ugrasti birde mideside bosmus o gun gorunmedi daha uzun surdu o yuzden. Normalde tun organlara beyne kafa parmaklara kadar bakti ama normal ultrason 10 dak suruyo.
Yok normal ultrason degil benim bahsettiğim detaylı ultrason ama 10 dk bakıp gönderdi hemen arkası dönük oldugu halde bekleyelim dönünce tekrar bakalım bile demedi hemen gönderdi beni buradaki hastaneler çok ilgisiz ya

Çok sağol kuzum senin plesanta düzeldi mi? Var mı bir gelişme o konuda
simdi geldim doktordan plasenta ayni hala asagida. gecen cuma cok sancim oldu hatta dedim gaz sancisi galiba. oyuzden servikal uzunluga da bakti normalmis cok sukur. bebgi gormek nasl ii geldi elmden gelse cikmicam o ultroson odasndan

Başlarda kilo verdin mi peki hiç

Yok hayir vermedim midem bulanmasina ragmen

Alla alla olurmu oyle sey ayrintili ultrason dedigin uzun surer tek tek baktigi olctugu icin bu doktor baya ilgisizmis

Yok hayir vermedim midem bulanmasina ragmen

Alla alla olurmu oyle sey ayrintili ultrason dedigin uzun surer tek tek baktigi olctugu icin bu doktor baya ilgisizmis
Buradaki çogu doktor öyle kaç doktoru denedim sayısını ben bile unuttum en son bir tane buldum o baya iyi ama detaylı ultrasona o bakmadığı için böyle oldu hayırlısı olsun napalım inşallah bir dahaki kontrolde bebegimin yüzü bize dönük olur da görürüz

Maşallah benim göbek daha çıkık vallahi. Bende korkuyorum çok kilo almaktan bugün tartıldım 64 olmuşum 58 le başlamıştım. İlk gebelikte şeker çıkmıştı yüklemeden sonra ondan endişeleniyorum yoksa kilo veriliyor

Anladim canim ben Almanyadayim. Detayli ultrasonu prenetal jinokologlar yapiyo seninki normal kadin dogumcusa normaldir.
Detaylı ultrasonda kafası aşağıdaydı ama şimdi ne durumdu bilmiyrum

Aa ne cabuk donmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…