2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kız benim hiç karnım yoktu bu 2 3 haftada büyüdü böyle birden kocaman oldu

Bende onumuzdeki ay yaptiracagim yuklemeyi insAllah cikmaz. Senin ilkinde ciktigi icin diyet yapiyormusun

Belirti olmadan olmaz ki canım. Akıntı sarı ve ya yeşil olursa ve kötü kokarsa vardır. O zamanda bile korkulacak bir durum yok zaten fitille hemen geçiyor.
ben gebelikten önce idrar enfeksiyonu geçirdim, başka rahatsiziliktan dolayı gitmiştim, doktor idrar tahlili de isteyince yüksek enfeksiyon çıktı ama bende hiç belirti yoktu doktorum da bazı kisilerde semptomsuz olabileceğini söylemişti canım.

Kizlar e bebekte indirim var secili urunlerde hastane cikisi ve bi kac parca bisey aldim almak isteyen olursa sitesinden bakabilir normal magazada varmi bilmiyorum
canım sen bilirsin ama şuan satılan indirimli hastane çıkışlarının kumasi ince oluyor. Ben Karaca'nın hastane çıkışı aldım indirimdeydi hatta geçen hafta yazmıştım. Kargo geçen gün geldi, kalınlığı yaz bebeklerine daha uygundu. Şimdi kış sezonu geleceğini için indirim yapıyorlar. Üstüne yelek veya hırka giydirip kullanırım dersen al tabii.

Bende onumuzdeki ay yaptiracagim yuklemeyi insAllah cikmaz. Senin ilkinde ciktigi icin diyet yapiyormusun
Yapmıyorum ama yapmam lazım aksi gibi canım herşeyi ekmek banarak yemek istiyor. Bu sabah biraz frenlemeye karar verdim. 2 yumurta yedim tok tutsun diye 1 dilim ekmek ve bol salata ama tok tuttunmu dersen hayır bana kalsa daha yerdim ama durdum. Yani kendimi durdurmam lazım bakalım ne kadar başarılj olacağım. Yüklemeyi yaptırmak istemiyorum evde cihazım Var kendim ölçeyim diye teklif edicem doktoruma bakalım ne dicek

Aslında hastane çıkışları genelde ince oluyor. Hastane odaları da sıcak oluyor. Yelek battaniye ile idare edebiliyor

Benimki seninkinin iki katı ben 8 kilo aldım toplamda

Benim artışta öyle 63.5 dum 62 ye düştüm geçen tartıldım 65 olmuşum 1 ayda 3 kilo fark var

Benim oyle as ermem yada cok acikmam falan olmuyor ama acikinca tum enerjim gidiyo. Ama eskiden beri tatli cok severim ona dikkat ediyorum mecbur insAllah cikmaz ikimizdede. Benim kayinvalidemde hep varmis. Cunku hep 4700 civari dogurmus. Bana diyorlarki bizim cocuklar iri dogar anlatamadim sekerdendirdir diye haha

buyuk durmuyor hic karnin benim istahim cok kapali hala zorla yemek yiyorum ama 4 kilo almisim ona ragmen, bence gayet normal gidiyorsun.

Benimki seninkinin iki katı ben 8 kilo aldım toplamda
Ay o zaman ben çok kilo almadım karnım da çok büyümedi bu iyi bişey ya ben kilodan çok korkuyorum hem bide karnım çok çatlamaz böyle olursa. fazla büyüse beni zorlar ya gün içinde çok harketliyim ben büyük karınla işim zor olur inan yürürken kapıya omzunu çarpmadan geçemeyen biriyim karnım çok büyüse kim bilir nerelere çarparım ben

Benim artışta öyle 63.5 dum 62 ye düştüm geçen tartıldım 65 olmuşum 1 ayda 3 kilo fark var
Ay demekki bizimki durup durup birden yükleniyor çok kilo almadan hamileligi bitireyim de başka bişey istemem ben göbek bölgesini çok zor veriyorum heryerim zayıflıyor ora kalıyor ondan kokuyorum

buyuk durmuyor hic karnin benim istahim cok kapali hala zorla yemek yiyorum ama 4 kilo almisim ona ragmen, bence gayet normal gidiyorsun.
Bunu duymak iyi geldi ya kilo en büyük korkum hele ki göbek kısmı benim zor eriyor bütün vücudu veriyorum orayı çok çalışmam spor yapmam gerek vermek için daha önce baya ugraştım spor vs ile verdim şimdi başa dönmeyeyim

Bence kilo alimin normal. Zaten gazla olsa doktor birsey derdi. Benim amacimda max 15 kilo. Son haftalarda zaten bebis kilo aliyo. Benim karnkmda seninki gibi. Bir isarkadasim var oda hamile benden bir hafta onde kizin gobegi yok bildigin. Hala eski kiyafetleri giyiyo. Nasil gobegi cikmiyo anlamadim. Kiloda almis

İç karın derin oldugundan öyle oluyor benim ablam doguma gittigi hali benim şuan olan karnım kadar yoktu 3 çocuk dogurdu ve hepsi de normal kiloda öyle küçük bebek bile degiller yani Kimisininki öyle oluyor benimde hiç yoktu şu 2 3 haftada çıktı bu olan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…