Bunu duymak iyi geldi ya kilo en büyük korkum hele ki göbek kısmı benim zor eriyor bütün vücudu veriyorum orayı çok çalışmam spor yapmam gerek vermek için daha önce baya ugraştım spor vs ile verdim şimdi başa dönmeyeyim
benim de bel kismim kalin zaten, oradan kilo alirim alinca, bebisler saglikla gelsin de sonra vericez artik kalan aylarda da 6 kilo falan ile toplam 10-11 kiloyu gecmezsek bence ideal
benim de bel kismim kalin zaten, oradan kilo alirim alinca, bebisler saglikla gelsin de sonra vericez artik kalan aylarda da 6 kilo falan ile toplam 10-11 kiloyu gecmezsek bence ideal
Aynen en fazla 15 kilo alsam o bile iyi aslında bakalım sag salim dogsunlar da olmadı spora tekrar başlarım evlenmeden önce çok kilo aldıgım için spor yaparak 6 ayda 13 kilo vermiştim bu defa da veririm inşallah
simdi geldim doktordan plasenta ayni hala asagida. gecen cuma cok sancim oldu hatta dedim gaz sancisi galiba. oyuzden servikal uzunluga da bakti normalmis cok sukur. bebgi gormek nasl ii geldi elmden gelse cikmicam o ultroson odasndan
ben gebelikten önce idrar enfeksiyonu geçirdim, başka rahatsiziliktan dolayı gitmiştim, doktor idrar tahlili de isteyince yüksek enfeksiyon çıktı ama bende hiç belirti yoktu doktorum da bazı kisilerde semptomsuz olabileceğini söylemişti canım.
Yok canım ben idrar yolu enfeksiyonundan bahsetmiyorum. Vajinal enfeksiyondan bahsediyorum sarı akıntı falan oluyor ya ondan. Benim mesela geçen ay sarı hatta yeşilimsi kokulu akıntım vardı. Doktorum fitil yazdı ama idrar yolu enfeksiyonuyla alakası yok canım
Ay ne diyosun yaa ben 13 temmuzda gittim bana çook uzun geldi. Seni düşünemiyorum bile. Bide ben de en son doğru dürüst göremedim minnoşumu. Kendi baktı bide kocam. Ben göremedim.
Sağlıkla gelsinler de artık inşallah kucağımıza alır doya doya seyrederiz inşallah
canım sen bilirsin ama şuan satılan indirimli hastane çıkışlarının kumasi ince oluyor. Ben Karaca'nın hastane çıkışı aldım indirimdeydi hatta geçen hafta yazmıştım. Kargo geçen gün geldi, kalınlığı yaz bebeklerine daha uygundu. Şimdi kış sezonu geleceğini için indirim yapıyorlar. Üstüne yelek veya hırka giydirip kullanırım dersen al tabii.
Begenmezsem geri iade ederim canim . Yigenleriminkini de indirimleri takip edip almistik kaliteli ciktilar coguda e bebekti renkte solma filanda yapmadi 4 yigenim giydi benzer seyleri dusun nasipse benimkide giycek o yuzden heveslendigim urunleri alacagim zaten cok cabuk buyuyolar
Begenmezsem geri iade ederim canim . Yigenleriminkini de indirimleri takip edip almistik kaliteli ciktilar coguda e bebekti renkte solma filanda yapmadi 4 yigenim giydi benzer seyleri dusun nasipse benimkide giycek o yuzden heveslendigim urunleri alacagim zaten cok cabuk buyuyolar
Canım ben taa Haziran ayında almıştım bunlardan birde papyonlu bir hastane çıkışı ama fiyatları kesinlikle böyle değildi kalınlığı kalitesi çok iyi ondan şüphen olmasın ama indirim falan yapmamışlar fiyatı yüksek gösterip indirim gibi gösteriyorlar ben kesinlikle bu fiyata almamıştım aldığımda daha ucuzdu
Benim bebege kiyafetleri hep teyzesi aliyor sagolsun ben pen birsey almadim. Ekim gibi esyalarini almayi dusunuyoruz. Besik, araba, oto koltugu, sifonyer falan. Fazla abartmamayi dusunuyorum ayri oda yapmiycam simdilik.
Ama isimli hastane cikismati almayi dusunuyorum tek
Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin insallah
Ben de yeğenimin bebek kiyafetlerini eve getirdim, yıkadım bile hepsi yepyeni duruyor zaten çoğunu giyemeden büyüdü. Ben de sadece ihtiyaç olanları alacağım dediğin gibi çok çabuk buyuyorlar
Meraba kızlar 22.haftamdayım kızım olucak allaha şükür sağlık sıkıntımız yok ama göbeğim aşağıda ve asagida hissediyorum doktor bununla alakalı bisey demedi bir kaç kişi semin göbeğin aşağıda duruyor dedi ve aklıma takıldı
Meraba kızlar 22.haftamdayım kızım olucak allaha şükür sağlık sıkıntımız yok ama göbeğim aşağıda ve asagida hissediyorum doktor bununla alakalı bisey demedi bir kaç kişi semin göbeğin aşağıda duruyor dedi ve aklıma takıldı
Benim bildigim normal bişey kimi kadınların göbegi aşagıda oluyor Kimisininki de top gibi yusyuvarlak hatta bunu bile cinsiyete yormuşlardı karnınızın şekli cinsiyet hakkında bilgi veriyor diye paylaşmışlardı sosyal medyada
Benim oyle as ermem yada cok acikmam falan olmuyor ama acikinca tum enerjim gidiyo. Ama eskiden beri tatli cok severim ona dikkat ediyorum mecbur insAllah cikmaz ikimizdede. Benim kayinvalidemde hep varmis. Cunku hep 4700 civari dogurmus. Bana diyorlarki bizim cocuklar iri dogar anlatamadim sekerdendirdir diye haha
Tatlı çok yemiyorum aslında ama geçen hafta makarna patates kızartması ve poğaça aynı öğünde yedim ne alakaysa şekerim biraz yüksek çıktı. İnşallah çıkmaz cnm bende dikkat etmeye çalışıcam
Tatlı çok yemiyorum aslında ama geçen hafta makarna patates kızartması ve poğaça aynı öğünde yedim ne alakaysa şekerim biraz yüksek çıktı. İnşallah çıkmaz cnm bende dikkat etmeye çalışıcam
Tatlı krizlerim için fırın sütlaç yapıyorum kendim şekeri az koyuyorum o biraz krizi atlatmamı saglıyor hemde Süt sonuçta faydalı bişey oluyor aksi halde şu 1 haftada şekerim tavan yapardı yedikçe yiyesim geliyor
Merhaba çok sık giremiyorum buraya sorum oldukça yazıyorum hakkınızı helal edin..
20+5olduk Allahın izniyle. Cinsiyeti bilmiyorum. 12 de erkek dendi şimdilerde kıza benziyor diyorlar bacak arası kapalıymış. 28inde ayrıntıluya gircem ama merak ediyorum herkes gibi. 12deki mi gerçektir göstermeyen kızdır diye dolaşan laf mı :) herşeyin başı sağlık.
Tatlı krizlerim için fırın sütlaç yapıyorum kendim şekeri az koyuyorum o biraz krizi atlatmamı saglıyor hemde Süt sonuçta faydalı bişey oluyor aksi halde şu 1 haftada şekerim tavan yapardı yedikçe yiyesim geliyor
Ben hamilelikte çikolatadan sogumuştum ama bu son hafta aşırı tatlı istiyor canım özellikle çikolata ve bir çikolata yesem yarım saat geçmeden yine yiyesim geliyordu normalde benim de sütlaçla aram yok ama bu tatlı krizleri beni batırmadan çözüm olarak onu buldum en son. fırında yapınca da güzel oluyor aslında eşim de çok seviyor beraber tatlı istegini bastırıyoruz o benden de beter dün gece 2. Kaseyi istiyordu saat olmuş 12 adam tatlı derdinde ben yatalım diyorum o sütlaç diyor görsen yani hamile benmiyim o mu belli degil
Ay ne diyosun yaa ben 13 temmuzda gittim bana çook uzun geldi. Seni düşünemiyorum bile. Bide ben de en son doğru dürüst göremedim minnoşumu. Kendi baktı bide kocam. Ben göremedim.
Sağlıkla gelsinler de artık inşallah kucağımıza alır doya doya seyrederiz inşallah
Canım ben taa Haziran ayında almıştım bunlardan birde papyonlu bir hastane çıkışı ama fiyatları kesinlikle böyle değildi kalınlığı kalitesi çok iyi ondan şüphen olmasın ama indirim falan yapmamışlar fiyatı yüksek gösterip indirim gibi gösteriyorlar ben kesinlikle bu fiyata almamıştım aldığımda daha ucuzdu
Canim bunlar bana mantikli geldi o yuzden aldim besli takimlar 25 lira hastane cikisi da 75 liraydi bence cok uygun acikcasi bakalim guzel cikar diye umuyorum yoksada en fazla iade ederim surekli takip ettigim icin fiyatlari az cok zaten kafamda oluyo
Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin insallah
Ben de yeğenimin bebek kiyafetlerini eve getirdim, yıkadım bile hepsi yepyeni duruyor zaten çoğunu giyemeden büyüdü. Ben de sadece ihtiyaç olanları alacağım dediğin gibi çok çabuk buyuyorlar
Kesinlikle canim bir de evde oluyosun zaten surekli kusuyolar haliyle ihtiyac cok fazla oluyo ilk yigenimde gercekten cok sey almistik birde hediye gelecekleri dusununce ben kemdimi acikcasi yaza hazirliyorum zibin filan cok ihtiyac olacak onlara agirlik veririm. Yelekleri hirkasi battaniyeleri hazir zaten annem sagolsun