2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bana da 12. Haftada %75 erkek dedi doktor ama detaylida kız olduğunu öğrendim geçen hafta yine gittim doktora ve %100 kız
Evet 0-3 ay için hastane çıkışı var zaten, 5-6 takım da yeğenimin var, 2-3 tulum ve zıbın alırım. 3-6 ay için de birkaç zıbın alırım o kadar. Sonra zaten nasipse yaz geliyor o zaman İnşallah yazlıkları alırız

Bende beya dikkat ediyorum tatliya mecbur sevdigim icin cok meyve falanda yemiyorum o yuzden arada sirada benimde bazi gunler doyasim gelmiyo Allahtan karbonhitlatla aram yok pek

Bende beya dikkat ediyorum tatliya mecbur sevdigim icin cok meyve falanda yemiyorum o yuzden arada sirada benimde bazi gunler doyasim gelmiyo Allahtan karbonhitlatla aram yok pek
Benimde yok karbonhidratla aram pilav makarna vs yemiyorum zaten sadece sabah kahvaltıda ekmek tüketiyorum o kadar ama tatlı krizi bu son hafta beni mahvetti önceden yoktu bu ne zamandır yemediğim için sanırım aylardır tatlıdan uzağım evde tatlı yapmıyordum yememek için ama bu hafta fena haldeyim özlediğimden mi ne doymuyorum tatlıya

Evet bunlar çok güzel bende 5 Li takımını 25 e almıştım siteye girip baktığımda 49.90 görünce şaşırdım güle güle kullandın kuzucuk birde ben bakayım bunlara sağol tatlım teşekkür ederim

Bende kızımdan kalanları yıkadım ama havalar çok sıcak olduğu işim ütülemedim gözüm korktu biraz serinlesin ekim gibi ütüye başlıcam

Bugün devlet hastanesinde dra gittim kan pıhtılasma yaptirdigin testi getir ona gore olac yazarim dedi halbuki rapor çiktı bile baktı sende pıhtılasma yok ki bu degerlere folikasie b12 vitamini takviyesi yapılır bosuna igneyi kullanıyorsun dedi ee ben ilk gebeligimde de kullandım her gittigim dr ignenin yanına coraspinde önerdi kanama oldugu icin icmiyodum mthr 677 homozigot mutasyon yazıyo igne kullanan arkadaslarım sizin pıhtı testiniz nasıl? kafam karıştı iyice

Bende kızımdan kalanları yıkadım ama havalar çok sıcak olduğu işim ütülemedim gözüm korktu biraz serinlesin ekim gibi ütüye başlıcam
Ben de ütü yapmadım, bu sıcaklarda zaten evde iki iş yapsam nefes nefese kalıyorum. Nasipse diğer kıyafetleri de alıp yıkadıktan sonra serin havalarda yaparım ütüyü.

Bence farklı bir doktora daha görün canım , önceki gebeliğinde kullanmişsin, bu gebeliğinde rapor da cikmis, başka doktora görün ihmale gelmesin Allah korusun sonucu üzücü olur.

canım sizinki hata değilki bence tepki wermişsiniz kim olsa aynısını hatta daha beterini yapardı

wala ne desen haklısın

benim yarın kontrol war dewlette kan şurubum bitti onları yazdırcam rapor alabilirsem alıcam iş yerinde çok üzerime geliyolar çünkidewlet bebeği tam göstermiyo, ama boyunu kilosunı öğrensem saglıgınıda öğrenim yeterhadi inşallh güzel haberlerle gelelim inşalah

Bana 4 doktorun ikisi mutlaka kullanacaksın ikiside gerek yok dedi hep böyle. Mthr lerin ikisi de heterozigot pai1 homozigot sadece iğne kullanıyorum bende

Aynen öyle ben sustum ama kalp kırmayım bende anne olacagım dedim ama yok yaramadı iyilik
Ben bu dünyada iyiliğin yaradığı bi insan görmedim ki henüz, kime iyilik yaptıysam ondan korumam gerekti kendimi. İyilik Allah katında değerli sadece , inşallah o tarafta alırız karşılığını

İnşAllah bende farkındayım iyilik insanlara yaramıyor hatta Bi ara insanlardan nefret eder haldeyim ama şimdi Bi bebegim olacak benim yaptığım kötülüklerin kırdığım kalplerin hesabı onda sorulursa ondan çıkarsa çünkü bu hayatta öyle oluyor babamın yaptığı kötülükler benden çıktı hep onun kalp kırdığı küçümsediği insanlar beni hedef alıp benim üzerimden zarar vermeye kalktılar bundan korkuyorum bende ya benim hatalarımın hesabı bebegime kesilirse ilerde

Allah bizi de doğacak yavrularımızı da korusun inşallah hep iyi hayırlı insanlarla karşılaştırsın gözlerine yaş değmesin onların, yok canım zaten bizim yapımızdaki insanlar istese de kimseye zarar veremez kötülük yapamaz ama en azından kendimize iyilik yapıp enerjimizi alanlardan uzak duralım kimseye inanıp güvenmeyelim kendimiz gibi görüp içimizi açmayalım insanları bizi üzme mesafesinden uzakta tutalım o da yeter inşallah

Uzağım zaten ama işte yılda sadece 1 defa gideceğim 2 gün kalacağım istedigim tek buydu aile dedim onca şeye ragmen yine ben adım attım ama anlamsızmış hepsi bende şimdi uzak duruyorum bıraktım artık ailem var gidip göreyim diye bişey yok benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…