Canım bana da 12. Haftada %75 erkek dedi doktor ama detaylida kız olduğunu öğrendimMerhaba çok sık giremiyorum buraya sorum oldukça yazıyorum hakkınızı helal edin..
20+5olduk Allahın izniyle. Cinsiyeti bilmiyorum. 12 de erkek dendi şimdilerde kıza benziyor diyorlar bacak arası kapalıymış. 28inde ayrıntıluya gircem ama merak ediyorum herkes gibi. 12deki mi gerçektir göstermeyen kızdır diye dolaşan laf mı :) herşeyin başı sağlık.
Evet 0-3 ay için hastane çıkışı var zaten, 5-6 takım da yeğenimin var, 2-3 tulum ve zıbın alırım. 3-6 ay için de birkaç zıbın alırım o kadar. Sonra zaten nasipse yaz geliyor o zaman İnşallah yazlıkları alırızKesinlikle canim bir de evde oluyosun zaten surekli kusuyolar haliyle ihtiyac cok fazla oluyo ilk yigenimde gercekten cok sey almistik birde hediye gelecekleri dusununce ben kemdimi acikcasi yaza hazirliyorum zibin filan cok ihtiyac olacak onlara agirlik veririm. Yelekleri hirkasi battaniyeleri hazir zaten annem sagolsun
Tatlı çok yemiyorum aslında ama geçen hafta makarna patates kızartması ve poğaça aynı öğünde yedim ne alakaysa şekerim biraz yüksek çıktı. İnşallah çıkmaz cnm bende dikkat etmeye çalışıcam
Tatlı krizlerim için fırın sütlaç yapıyorum kendim şekeri az koyuyorum o biraz krizi atlatmamı saglıyor hemde Süt sonuçta faydalı bişey oluyor aksi halde şu 1 haftada şekerim tavan yapardı yedikçe yiyesim geliyor
Ben hamilelikte çikolatadan sogumuştum ama bu son hafta aşırı tatlı istiyor canım özellikle çikolata ve bir çikolata yesem yarım saat geçmeden yine yiyesim geliyordu normalde benim de sütlaçla aram yok ama bu tatlı krizleri beni batırmadan çözüm olarak onu buldum en son. fırında yapınca da güzel oluyor aslında eşim de çok seviyor beraber tatlı istegini bastırıyoruz o benden de beter dün gece 2. Kaseyi istiyordu saat olmuş 12 adam tatlı derdinde ben yatalım diyorum o sütlaç diyor görsen yani hamile benmiyim o mu belli degil
Benimde yok karbonhidratla aram pilav makarna vs yemiyorum zaten sadece sabah kahvaltıda ekmek tüketiyorum o kadar ama tatlı krizi bu son hafta beni mahvetti önceden yoktu bu ne zamandır yemediğim için sanırım aylardır tatlıdan uzağım evde tatlı yapmıyordum yememek için ama bu hafta fena haldeyim özlediğimden mi ne doymuyorum tatlıyaBende beya dikkat ediyorum tatliya mecbur sevdigim icin cok meyve falanda yemiyorum o yuzden arada sirada benimde bazi gunler doyasim gelmiyoAllahtan karbonhitlatla aram yok pek
Evet bunlar çok güzel bende 5 Li takımını 25 e almıştım siteye girip baktığımda 49.90 görünce şaşırdım güle güle kullandın kuzucuk birde ben bakayım bunlara sağol tatlım teşekkür ederimCanim bunlar bana mantikli geldi o yuzden aldim besli takimlar 25 lira hastane cikisi da 75 liraydi bence cok uygun acikcasi bakalim guzel cikar diye umuyorum yoksada en fazla iade ederim surekli takip ettigim icin fiyatlari az cok zaten kafamda oluyo
Eki Görüntüle 2673603 Eki Görüntüle 2673604 Eki Görüntüle 2673605
Bende kızımdan kalanları yıkadım ama havalar çok sıcak olduğu işim ütülemedim gözüm korktu biraz serinlesin ekim gibi ütüye başlıcamRabbim güle güle kullanmayı nasip etsin insallah
Ben de yeğenimin bebek kiyafetlerini eve getirdim, yıkadım bilehepsi yepyeni duruyor zaten çoğunu giyemeden büyüdü. Ben de sadece ihtiyaç olanları alacağım dediğin gibi çok çabuk buyuyorlar
Ben de ütü yapmadım, bu sıcaklarda zaten evde iki iş yapsam nefes nefese kalıyorum. Nasipse diğer kıyafetleri de alıp yıkadıktan sonra serin havalarda yaparım ütüyü.Bende kızımdan kalanları yıkadım ama havalar çok sıcak olduğu işim ütülemedim gözüm korktu biraz serinlesin ekim gibi ütüye başlıcam
Bence farklı bir doktora daha görün canım , önceki gebeliğinde kullanmişsin, bu gebeliğinde rapor da cikmis, başka doktora görün ihmale gelmesin Allah korusun sonucu üzücü olur.Bugün devlet hastanesinde dra gittim kan pıhtılasma yaptirdigin testi getir ona gore olac yazarim dedi halbuki rapor çiktı bile baktı sende pıhtılasma yok ki bu degerlere folikasie b12 vitamini takviyesi yapılır bosuna igneyi kullanıyorsun dedi ee ben ilk gebeligimde de kullandım her gittigim dr ignenin yanına coraspinde önerdi kanama oldugu icin icmiyodum mthr 677 homozigot mutasyon yazıyo igne kullanan arkadaslarım sizin pıhtı testiniz nasıl? kafam karıştı iyice
wala hiç çözemedim inan kiVar bi hasetlikleri ben de anlamadım hiç mutlu olamazlar anca bizle uğraşsınlar
canım sizinki hata değilki bence tepki wermişsiniz kim olsa aynısını hatta daha beterini yapardıAman işte kendi yaptıkları gözükmüyor gözlerine bize suç buluyorlar Bi söz var ya insanlar kendi kocaman günahlarını çuvala basar senin küçücük hatanı duvara asar diye çok dogru işte benim küçücük yanlışımı laf ediyor neymiş msj atmış eşim ama kendi hatalarına bişey yok bende kalp kırılmasın günahtır diye sesimi çıkarıp kötü bişey söylemek istemedim ama anlayan kim
wala ne desen haklısınAynen canım benim, söylediğimiz her kelimeden farklı bi anlam çıkarıp bize karşı kullanıyorlar onu.En iyisi burada konuşup dertleşmek, kimseyle dertleşmeyin hele ki ablayla, ilgileniyor gibi görünüp malzeme toplamalarına laf almalarına aldanmayın.
Aynen öyle ben sustum ama kalp kırmayım bende anne olacagım dedim ama yok yaramadı iyilikcanım sizinki hata değilki bence tepki wermişsiniz kim olsa aynısını hatta daha beterini yapardı
benim yarın kontrol war dewlette kan şurubum bitti onları yazdırcam rapor alabilirsem alıcam iş yerinde çok üzerime geliyolar çünkiSelam kızlar nasılsınız? Girmiyordum kaç gündür. Umarım herşey yolundadır tüm anneler ve bebişler iyidir inşallah
Yarın inşallah randevum var iple çekiyorum. Göbüşüm bir anda fırladıgeçen kontrole giydiyim pantolonu kemerle zor tutuyordum düşüyordu şimdi düğmesini zor bağlıyorum maşallah hızlı büyüyor kerata
Ay inşallah yarın görücem çok heyecanlıyımm
Kimler yarın kontrolde?
bu dewrde bencil olcakmışsın ben bunu çok iyi öğrendimAynen öyle ben sustum ama kalp kırmayım bende anne olacagım dedim ama yok yaramadı iyilik
Eski ben olsam yakar yıkardım hiç Umursamazdım kimin kalbi kırılmış kim üzülmüş ama şimdi öyle degilim annelik beni yumuşattibu dewrde bencil olcakmışsın ben bunu çok iyi öğrendim
Bana 4 doktorun ikisi mutlaka kullanacaksın ikiside gerek yok dedi hep böyle. Mthr lerin ikisi de heterozigot pai1 homozigot sadece iğne kullanıyorum bendeBugün devlet hastanesinde dra gittim kan pıhtılasma yaptirdigin testi getir ona gore olac yazarim dedi halbuki rapor çiktı bile baktı sende pıhtılasma yok ki bu degerlere folikasie b12 vitamini takviyesi yapılır bosuna igneyi kullanıyorsun dedi ee ben ilk gebeligimde de kullandım her gittigim dr ignenin yanına coraspinde önerdi kanama oldugu icin icmiyodum mthr 677 homozigot mutasyon yazıyo igne kullanan arkadaslarım sizin pıhtı testiniz nasıl? kafam karıştı iyice
Ben bu dünyada iyiliğin yaradığı bi insan görmedim ki henüz, kime iyilik yaptıysam ondan korumam gerekti kendimi. İyilik Allah katında değerli sadece , inşallah o tarafta alırız karşılığınıAynen öyle ben sustum ama kalp kırmayım bende anne olacagım dedim ama yok yaramadı iyilik
İnşAllah bende farkındayım iyilik insanlara yaramıyor hatta Bi ara insanlardan nefret eder haldeyim ama şimdi Bi bebegim olacak benim yaptığım kötülüklerin kırdığım kalplerin hesabı onda sorulursa ondan çıkarsa çünkü bu hayatta öyle oluyor babamın yaptığı kötülükler benden çıktı hep onun kalp kırdığı küçümsediği insanlar beni hedef alıp benim üzerimden zarar vermeye kalktılar bundan korkuyorum bende ya benim hatalarımın hesabı bebegime kesilirse ilerdeBen bu dünyada iyiliğin yaradığı bi insan görmedim ki henüz, kime iyilik yaptıysam ondan korumam gerekti kendimi. İyilik Allah katında değerli sadece , inşallah o tarafta alırız karşılığını
Allah bizi de doğacak yavrularımızı da korusun inşallah hep iyi hayırlı insanlarla karşılaştırsın gözlerine yaş değmesin onların, yok canım zaten bizim yapımızdaki insanlar istese de kimseye zarar veremez kötülük yapamaz ama en azından kendimize iyilik yapıp enerjimizi alanlardan uzak duralım kimseye inanıp güvenmeyelim kendimiz gibi görüp içimizi açmayalım insanları bizi üzme mesafesinden uzakta tutalım o da yeter inşallahİnşAllah bende farkındayım iyilik insanlara yaramıyor hatta Bi ara insanlardan nefret eder haldeyim ama şimdi Bi bebegim olacak benim yaptığım kötülüklerin kırdığım kalplerin hesabı onda sorulursa ondan çıkarsa çünkü bu hayatta öyle oluyor babamın yaptığı kötülükler benden çıktı hep onun kalp kırdığı küçümsediği insanlar beni hedef alıp benim üzerimden zarar vermeye kalktılar bundan korkuyorum bende ya benim hatalarımın hesabı bebegime kesilirse ilerde
Uzağım zaten ama işte yılda sadece 1 defa gideceğim 2 gün kalacağım istedigim tek buydu aile dedim onca şeye ragmen yine ben adım attım ama anlamsızmış hepsi bende şimdi uzak duruyorum bıraktım artık ailem var gidip göreyim diye bişey yok benim içinAllah bizi de doğacak yavrularımızı da korusun inşallah hep iyi hayırlı insanlarla karşılaştırsın gözlerine yaş değmesin onların, yok canım zaten bizim yapımızdaki insanlar istese de kimseye zarar veremez kötülük yapamaz ama en azından kendimize iyilik yapıp enerjimizi alanlardan uzak duralım kimseye inanıp güvenmeyelim kendimiz gibi görüp içimizi açmayalım insanları bizi üzme mesafesinden uzakta tutalım o da yeter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?