Uzağım zaten ama işte yılda sadece 1 defa gideceğim 2 gün kalacağım istedigim tek buydu aile dedim onca şeye ragmen yine ben adım attım ama anlamsızmış hepsi bende şimdi uzak duruyorum bıraktım artık ailem var gidip göreyim diye bişey yok benim için
Benimde durumum benzer, en çok ihtiyacım olduğu dönemde destek olmayı geçtim birde köstek olan sürekli canımı sıkan ağlatan insanları gidip görsem ne olur görmesem ne olur diyorum ama telefonda yine yapacaklarını yapıyorlar orası ayrı.
Bence farklı bir doktora daha görün canım , önceki gebeliğinde kullanmişsin, bu gebeliğinde rapor da cikmis, başka doktora görün ihmale gelmesin Allah korusun sonucu üzücü olur.
Bana 4 doktorun ikisi mutlaka kullanacaksın ikiside gerek yok dedi hep böyle. Mthr lerin ikisi de heterozigot pai1 homozigot sadece iğne kullanıyorum bende
Benimde durumum benzer, en çok ihtiyacım olduğu dönemde destek olmayı geçtim birde köstek olan sürekli canımı sıkan ağlatan insanları gidip görsem ne olur görmesem ne olur diyorum ama telefonda yine yapacaklarını yapıyorlar orası ayrı.
Aman uzak duralım boşver ben alıştım zaten bunların bu hallerine artık en fazla yarım saat canımı sıkıyor sonra yoluma bakıyorum kabul ettim yani herşeyi kendi hayatıma bakmak en iyisi
Bugün devlet hastanesinde dra gittim kan pıhtılasma yaptirdigin testi getir ona gore olac yazarim dedi halbuki rapor çiktı bile baktı sende pıhtılasma yok ki bu degerlere folikasie b12 vitamini takviyesi yapılır bosuna igneyi kullanıyorsun dedi ee ben ilk gebeligimde de kullandım her gittigim dr ignenin yanına coraspinde önerdi kanama oldugu icin icmiyodum mthr 677 homozigot mutasyon yazıyo igne kullanan arkadaslarım sizin pıhtı testiniz nasıl? kafam karıştı iyice
Canım benim test sonucumu ekte görebilirsin. Ben 0,4 kullanıyorum rapor da çıkardı doktorum tüp bebek doktorum da tedbir amaçlı kullan dedi akışkan kan olmasının gebelik açısından bir zararı yokmuş
Canım benim test sonucumu ekte görebilirsin. Ben 0,4 kullanıyorum rapor da çıkardı doktorum tüp bebek doktorum da tedbir amaçlı kullan dedi akışkan kan olmasının gebelik açısından bir zararı yokmuş
Kızlar karşı daire eşimin halasının oglu hani demiştim ya kzın kaynanasında varmış korona kıza bulaşmış bizde şüpheleniyoruz diye şimdi halasının iki oglu ve çocuklarında da çıkmış biri karşımızda oturuyor kesin bizde de var yarın test vericez
Kızlar karşı daire eşimin halasının oglu hani demiştim ya kzın kaynanasında varmış korona kıza bulaşmış bizde şüpheleniyoruz diye şimdi halasının iki oglu ve çocuklarında da çıkmış biri karşımızda oturuyor kesin bizde de var yarın test vericez
Selam kızlar nasılsınız? Girmiyordum kaç gündür. Umarım herşey yolundadır tüm anneler ve bebişler iyidir inşallah
Yarın inşallah randevum var iple çekiyorum. Göbüşüm bir anda fırladı geçen kontrole giydiyim pantolonu kemerle zor tutuyordum düşüyordu şimdi düğmesini zor bağlıyorum maşallah hızlı büyüyor kerata
Ay inşallah yarın görücem çok heyecanlıyımm
Kimler yarın kontrolde?
Ben hamilelikte çikolatadan sogumuştum ama bu son hafta aşırı tatlı istiyor canım özellikle çikolata ve bir çikolata yesem yarım saat geçmeden yine yiyesim geliyordu normalde benim de sütlaçla aram yok ama bu tatlı krizleri beni batırmadan çözüm olarak onu buldum en son. fırında yapınca da güzel oluyor aslında eşim de çok seviyor beraber tatlı istegini bastırıyoruz o benden de beter dün gece 2. Kaseyi istiyordu saat olmuş 12 adam tatlı derdinde ben yatalım diyorum o sütlaç diyor görsen yani hamile benmiyim o mu belli degil
Ben de ütü yapmadım, bu sıcaklarda zaten evde iki iş yapsam nefes nefese kalıyorum. Nasipse diğer kıyafetleri de alıp yıkadıktan sonra serin havalarda yaparım ütüyü.
Bugün devlet hastanesinde dra gittim kan pıhtılasma yaptirdigin testi getir ona gore olac yazarim dedi halbuki rapor çiktı bile baktı sende pıhtılasma yok ki bu degerlere folikasie b12 vitamini takviyesi yapılır bosuna igneyi kullanıyorsun dedi ee ben ilk gebeligimde de kullandım her gittigim dr ignenin yanına coraspinde önerdi kanama oldugu icin icmiyodum mthr 677 homozigot mutasyon yazıyo igne kullanan arkadaslarım sizin pıhtı testiniz nasıl? kafam karıştı iyice
Canım bende kullanıyorum kızımdan önce 2 düşüğüm var ben mthr de heterozigot taşıyıcıyım kaçıncı gen bölgesi hatırlamıyorum ama homozigotsa mutlaka kullanmalısın diye biliyorum heterozigot olanlarda kullanma zorunluluğu yok diye biliyorum benim 2 düşük olduğu içim dr riske atmak istemedi bi dr la tekrar konuş istersen
Evet bunlar çok güzel bende 5 Li takımını 25 e almıştım siteye girip baktığımda 49.90 görünce şaşırdım güle güle kullandın kuzucuk birde ben bakayım bunlara sağol tatlım teşekkür ederim