2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde durumum benzer, en çok ihtiyacım olduğu dönemde destek olmayı geçtim birde köstek olan sürekli canımı sıkan ağlatan insanları gidip görsem ne olur görmesem ne olur diyorum ama telefonda yine yapacaklarını yapıyorlar orası ayrı.

Bence farklı bir doktora daha görün canım , önceki gebeliğinde kullanmişsin, bu gebeliğinde rapor da cikmis, başka doktora görün ihmale gelmesin Allah korusun sonucu üzücü olur.
baska testler önerdi ama inlarda baska sehirde ve coronanın cok oldugu hastanede nasıl giderim bilmiyorum valla off nerden cikti simdi bu
Bana 4 doktorun ikisi mutlaka kullanacaksın ikiside gerek yok dedi hep böyle. Mthr lerin ikisi de heterozigot pai1 homozigot sadece iğne kullanıyorum bende
Ilk gebeligimde kullanmasam tamam dicem bu dra güvencem kac dr bana igne önerdi ve coraspinide simdiye kadar kullandim bisey olmadı ya ins olmaz

Aman uzak duralım boşver ben alıştım zaten bunların bu hallerine artık en fazla yarım saat canımı sıkıyor sonra yoluma bakıyorum kabul ettim yani herşeyi kendi hayatıma bakmak en iyisi

Tedbir için bile kullanılan bir şey bebeğe de zararı yokmuş bence endişe etmenize gerek yok çoğu hamile kullanıyor

Canım benim test sonucumu ekte görebilirsin. Ben 0,4 kullanıyorum rapor da çıkardı doktorum tüp bebek doktorum da tedbir amaçlı kullan dedi akışkan kan olmasının gebelik açısından bir zararı yokmuş

Eklentiler

• 1F9B5066-18D2-4054-BB9E-A0772F50F782.webp
    12 KB · Görüntüleme: 35
Yaa tesekkür ederim canım ya her dr farklı konusuyor kime inanacagimi sasirdım

Yaa tesekkür ederim canım ya her dr farklı konusuyor kime inanacagimi sasirdım
Kullanmasak da olurmuş ama kullanmanın bir zararı olmadığından ben kullanmayı tercih ediyorum önlem amaçlı Sende kullan gitsin

Kızlar karşı daire eşimin halasının oglu hani demiştim ya kzın kaynanasında varmış korona kıza bulaşmış bizde şüpheleniyoruz diye şimdi halasının iki oglu ve çocuklarında da çıkmış biri karşımızda oturuyor kesin bizde de var yarın test vericez

Canım test verin, inşallah birşey çıkmaz, onların kapı açması yasaktır şimdi, siz kendi düğmelerinizi filan silin dezenfektanla.

Cuma gidicem bende nasil gecti kuzum

kilosu yoksa yesin canım boşver.
Ama bu sefer senin canın çekecek

ay çıkmaz inşallah.
Hayırlısı Allahtan
Benim de boğazım şişti ağrıyor insan korkuyor vallahi

Kullanmasak da olurmuş ama kullanmanın bir zararı olmadığından ben kullanmayı tercih ediyorum önlem amaçlı ☺ Sende kullan gitsin ☺
Bende kullanmasak zararı yok diye biliyorum ama bu dr kafa karıştırdi zaten evde 2 aylık ignede var kullanırım sanırım

Ben de ütü yapmadım, bu sıcaklarda zaten evde iki iş yapsam nefes nefese kalıyorum. Nasipse diğer kıyafetleri de alıp yıkadıktan sonra serin havalarda yaparım ütüyü.
Benim hergün tek iş kotam var bende sonra bel ağrısındsm duramıyorum

Canım bende kullanıyorum kızımdan önce 2 düşüğüm var ben mthr de heterozigot taşıyıcıyım kaçıncı gen bölgesi hatırlamıyorum ama homozigotsa mutlaka kullanmalısın diye biliyorum heterozigot olanlarda kullanma zorunluluğu yok diye biliyorum benim 2 düşük olduğu içim dr riske atmak istemedi bi dr la tekrar konuş istersen

Ne demek canim erkek icinde var bi kac parca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…