2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım test verin, inşallah birşey çıkmaz, onların kapı açması yasaktır şimdi, siz kendi düğmelerinizi filan silin dezenfektanla.
Canım zaten temasımız yok ama küçük kızı var eşim herkesten uzak duruyor ona gelince dayanamayıp unutuyor geçen gün kucakladı öptü eve getirdi çikolata vs verdi çocuklar taşıyıcı oluyor ya o beni korkutuyor. Bence kesin bize de bulaştı nasıl olacak ben hamileyim ilaç falan kullanamam bebege zarar verir mi acaba bu

kilosu yoksa yesin canım boşver.
Ama bu sefer senin canın çekecek
Kilosu var canım öyle çok aşırı degil tabi ama evlenince daha zayıftı adama evlendigimiz zaman baklavalar börekler açtım çeşit çeşit yemekler yaptım çok kilo aldı şimdi onun için ögünlerini düzenledim 6 aydır dengeli besleniyor baya da kilo verdi ama işte yine başladı yemeye gerçi yesin ya şu hali iyi bence yani çok kilolu degil balık etli oldu ben çok seviyorum bu halini

kızlar merabaaa dewletteyim şuan kontrolden çıktım şeker yüklemesi yapılcakmıs yarın 18 kilo almısım diyetisyene de gönderdi yarın şeker yüklemesi bitince diyetisyenede uğricam ama tatlıya aşeren biri için diyetttbebe çok şükür sağlıklıymıs ayın 20sindede özele gidicem ordada bebemi, izlicem dewletteki saolsun çok bilgili ama özeldki de bebeği izletiyo ikisinin odtasını bulamadım

Günaydın annişler ,
24 . haftadayım ve rüya gibi geliyor öğrewndiğimde 7 haftalıkdı ve zaman nasıl gececek nasıl bekleyecegım hersey nasıl olacak dıye kara kara dusunuyordum , bugunumuze cok sukur
maşallah canım bende adetin 2 3 gün geçmişti tam dogım günümde öğrenmiştim çok ağladım tam düzenimi oturttum kariyer planlarındaydım rabbim güzel bir hediye werdi öyle böyle derken bugünleri gösteren rabbime şükürker olsun

Canım hemen en kötüsünü düşünme yine de dr a gidip test iste başka forumlardan biliyorum pozitif olup atlatan çok hamile var gribal enfeksiyon gibi geçiriliyormuş belki de geçmemiştir

Günaydın annişler ,
24 . haftadayım ve rüya gibi geliyor öğrewndiğimde 7 haftalıkdı ve zaman nasıl gececek nasıl bekleyecegım hersey nasıl olacak dıye kara kara dusunuyordum , bugunumuze cok sukur
we hatta kendime hayata we eşime küsüp 2 aylık olana kadar doktora bile gitmemiştim şu minicik atan kalbe bile küsmüştüm

Canım hemen en kötüsünü düşünme yine de dr a gidip test iste başka forumlardan biliyorum pozitif olup atlatan çok hamile var gribal enfeksiyon gibi geçiriliyormuş belki de geçmemiştir
Ya bende hiç belirti yok aslında bide olsa bile agır olmaz diye düşünüyorum bagışıklıgım saglamdır hatta bagışıklıgı iyi olan kişiye bulaşmıyor bile bu ailenin birinin 3 çocugu var bütün ailede pozitif sadece bir kızı negatif onun bagışıklık güçlü oldugundan bulaşmamış ona umarım benim de öyle olur kendimden değil ama bebek için çok korkuyorum test vericem bugün zaten karşı daire için gelicekler o zaman bende söyleyip test yaptırmayı düşünüyorum

Simdiye kadarmi aldin 18 kilo? Ay benimde eylulde tokmu gel dedi ac mi

Bebeğinin iyi olmasına sevindim canım, inşaallah şeker yujlemesi sonucun da normal çıkar. Benim şeker yuklemesi de ayın 27'sinde olacak. Doktora sormayı unuttum ben aç mı tok mu geleyim diye, sana birşey söylediler mi?

Benim bildigim aç gidilmeli burada yazmışlardı önce açken ki şekerine bakılıyormuş sonra şekerli su gibi bişey içirip bide öyle bakıyorlarmış şekerine

we hatta kendime hayata we eşime küsüp 2 aylık olana kadar doktora bile gitmemiştim şu minicik atan kalbe bile küsmüştüm
cok sabırsızdım bu gunlere geldık cok sukur ,
bu zamanlarda gecse sag salım kucagımıza alsak , tek dılegım bu artık

Canım malesef bayramda eşimin Almanya'daki akrabaları geldi evimize girdiler beraber gezmeye gittik bende maske vardı hep ama eşim burdaki evlerinde hep onlarla oturdu hem de maskesiz sürekli uyardığım halde dinlemedi ayrıca patronunun da annesinde babasında çıkmış bende kaç gündür hep korku içindeyim dediğin gibi en çok bebek için Allah korusun hepimizi umarım hiç birimizde çıkmaz o illet hastalık Allah hastane köşelerinde bu halde hiç uğraştırmasın

Benim eşim annesinden genetik geçişli şeker hastası bende şeker rahatsızlığı yok ama yine de yükleme yaptırayım diyorum sizce yaptırmalı mıyım
Canım sende bir sorun yoksa yaptırmaya bilirsin de ama beslenmene dikkat etmen lazım yanı hamur işi pilav vs tatlı mümkün oldugu kadar uzak durmalısın ben bunları zaten yemediğim ve dikkat ettiğim için yaptırmayı istemedim bide yükselse fark ediyorum ben başım falan Bi garip oluyor anlıyorum yinede tabi sen bilirsin için rahat etmeyecekse yaptır. Ama bana ablam şeker yüklemesi çok sıkıntılı içirdikleri Şurup birden yüklendiği için bebegi sersemletiyor dedi yaptırmamış o hiç 3 çocuk dogurdu gayet de saglıklı bende yaptırmicam zaten dikkatliyim beslenmemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…