2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ne yapıyorsun peki boğazın ağrıdığında. Ateşim yok ama yutkunurken falan çok ağrıyor. Karbonatlı suyla gargara yapıyorum. Ihlamur yapıyorum içine kuşburnu atıyorum. BaL yiyorum.
Bende zencefil bal vs yapıyordum ama aylardır olduğu için artık biraz kabullendim reflüden olduğunu düşünürsem midem çok doluysa gaviscon içtim herhalde mide asidini azalttı bugün ağrımıyor mesela

ben 4 haftalikken ogrendm daha adetime 1 gun vardi gulceksiniz ama esim anladi. goguslerin degisti senin kesin hamilesn dedi. icime kurt dusurdu gttm test aldm hamile cktm
vay be o kadar dıkkatlımı enıste :)
bnm de cok kasık ve bel agrım vardı ve goguslerım cok agrıyordu korona nedenıyle evdeydık 7 gun gecmesını bekledık bız test yapmak ıcın , belkı gecıkme olmustur dıye :)

Kızlaaaarrrr biz geldiiikk
Çok şükür hasret giderdim minnoşumla herşey yolunda. Maşallah büyümüş yaa butlarını gördüm tombul tombuldu tam ısırılmalık ayağını kafasının yukarısına kaldırmış öyle tekme atıyor maymun bi ara ayak parmağını ağzına soktu. Yavrum aç herhalde dedim. Benimki kendine has bi bebek normal bebişler acıktığında el baş parmağını ağzına sokar bu ayak parmağını sokuyordu deli minnoşum
O kadar oynamış ki doktor kordon boynunun yanında duruyor az daha oynasa dolayacak dedi. Hiç uslu durmuyor kerata. İnşallah Sağlıkla gelsin de poposundan ısırıp cezalandırırım

ben 4 haftalikken ogrendm daha adetime 1 gun vardi gulceksiniz ama esim anladi. goguslerin degisti senin kesin hamilesn dedi. icime kurt dusurdu gttm test aldm hamile cktm
Aynı ben memelerin de büyümüş hee, hamile misin yoksa dedi eşim gitti test aldı öyle öğrendik

Aynen ya devletteki dr ilgili ama giremiyorum bende özelde dobler ultrasyonda bakiyo net görüyorum insallah seker çikmaz canım sende de..bende bu hafta icinde yaptırcam seker yüklemesini
oğlumdayken sınırdaydo şeker ama hiç bi diyet önerilmemişti bakalım, ne çıkıcakwala bnde sırf ultrasonu için özrlr gidiyorum weeehaftaya pazartesiye kadar rapor aldım

allah, korusun minnoşu yaa sen diyodun zaten çok hareketli diye oyy canını yerim, ben onuunnn

bu aksam 22.00 dan itibaren su, haricinde yemek içmek yasak dendi sabah aç gidicekmişim canım kutu kolayı anımsatan bi glikoz aldım eczaneden önce aç karnına kan alcaklar sonra glikozu içince bi daha kan alcaklarmış

Aynı ben memelerin de büyümüş hee, hamile misin yoksa dedi eşim gitti test aldı öyle öğrendik
benimkine soruyum niye memelrrime dikkatli bakmamış ki bu adam içine kurt düştü bakbenimkinide eşim anlamıştı işe bırakıcaktı beni arabaya bindim aklıma geldi birden durduk yere üzümle kiraz çıksada yesek yaa dedim eşimde hamilemisin kız yoksa dedi alakası yok ben pis bogazım demiştimhatta o gün gece çalışacaktım sancım da wardı narkete gidip ped almıştık kesin olcam sancım war diyodum

allah, korusun minnoşu yaa sen diyodun zaten çok hareketli diye oyy canını yerim, ben onuunnn
Evet canım maşallah baya haraketli. Ayağını nasıl kafasının üstüne kaldırmış doktor dahil hepimiz merak ettik
Senin nasıl geçti canım?

Yok ben resmen gözüne soktum ondan dikkat etti sanırım büyümüşlerdi eşime de çay koyarken eğildim o ara dikkat etti amma da büyümüşler dedi
Hey gidi hey nasıl geçti ya bu kadar zaman.

ewet canım 6 ayda 18 kilo almışım bünyeyle alakalı sanırım oglumdada 40 kilo almıştım 110 kiloyla doguma gitmiştim bu doktorum sekerden şüphelendi ama bak gör temiz çıkıcak

Anladim canim ilkindede aldiysan demek bunyen boyle. InsAllah. Suyun fazlamiydi. Seker olunca suya fazla oluyormus. Bende yaptircam daha dogrusu Almanyada sormuyormar yapalim mi diye. Yapiyorlar. Birde tokken. Ben cok kilo almadim ama bazilarinda dikkat etsemer bile cikabilyormus demek buda bunye meselesi. Benim kayinvalidem hep 4700 dogurmus biride cok erken dogmus demek vardi onda.

Kontrolleri iyi geçen annişler gözünüz aydın
Benim ilk hamilelikten aklımda kalan birşeyi önereyim size.
Şeker yüklemesine gidecek olup kusmaktan vs çekinenler varsa. Limon götürüp limon sıkabilirsiniz o glikozun ya da içeceğin içine. Yüklemeye etkisi yok hem hem de biraz olsun yoğun şeker tadını bastırıyor. Benimki aile hekimliğinde yapılmıştı ozamanlar ilçede oturuyordum. Toz şeklindeydi suya karıştırmışlardı. Azcık limon sıkıp öyle içtim.
Kutu gazoz şeklinde olanların tadı nasıl bilmiyorum o yüzden.

Bizimki planlıydı bekliyoduk zaten ama adetimden önce erken gebelik testinde çıkmamıştı o yüzden emin değildik. Ama benim eşim de kesin hamilesin göğüslerinde büyüme var demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…