2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kuduruğa bak sen hele hele

Herşey normal görünüyor canım. Hemeroidime de baktı ve ona yordu tamamen. Ama iste kızımda da herşey normaldi
Rabbim korktuğum ile karsilastirmasin, yaşadığım o zor günleri tekrar yasatmasin bana yasayamadigim güzellikleri yasayayım doya doya sağlıcakla ve hepimiz için duam tabi

ben 4 haftalikken ogrendm daha adetime 1 gun vardi gulceksiniz ama esim anladi. goguslerin degisti senin kesin hamilesn dedi. icime kurt dusurdu gttm test aldm hamile cktm

Benimki de karnımi tutarak uyurdu ama farkında değildi uykusunda, kendi kendime dedim kesin var birşey:). Bende berat kandili sabahı öğrendim eşim çok duygulanmıştı.
Kızım da ise kız kulesinde öğrenmişti baba olacağını zilli masal gibi basladi Masal oldu mucize oldu resmen
Evlât öyle güzel ki rabbim sağlıcakla tattirsin her isteyene

Amin korkma Hayırlısıyla zamanında kucağına alacaksın bu sefer

Oyy maaşallah subhanallah Çok sevindim canım. Benim görmeme 2 hafta var, insan kucağına almadan daha çok özlüyor

oğlumdayken sınırdaydo şeker ama hiç bi diyet önerilmemişti bakalım, ne çıkıcakwala bnde sırf ultrasonu için özrlr gidiyorum weeehaftaya pazartesiye kadar rapor aldım
özeldekı dr mu rapor verıyor devlettekı mı ?
bırde rapor verme sebebı olarak ne yazıyorlar ,

Ben evdeyken hiç bişey takmıyorum ya ama bu sefer süt gelince tişört laps diye lekeleniyo kendimi çok kötü hissediyorum

Süt nasıl geliyo canım daha erken değil mi? Ben de hiç öyle bisey yok.

Süt nasıl geliyo canım daha erken değil mi? Ben de hiç öyle bisey yok.
Aslında süt denilemez bence su gibi aşırı saydam bişey geliyor. Çünkü damla geldiği gibi tişörtüme dağılıyor göğsümde hiç kalıntı bile kalmıyor ve renksiz

canim hemoroidin kanamasi icin illa wcye girmen gerekmiyor zorlayinca yara oluyor ve ara ara kaniyor. 2 hafta once olmustu bende de her wcden sonra vazelin sur tuvalette uzun kalma. Onun bi kremi var 2 gunde gecirir ama doktoruna sor yinede kafadan soylemis olmayim

Aslında süt denilemez bence su gibi aşırı saydam bişey geliyor. Çünkü damla geldiği gibi tişörtüme dağılıyor göğsümde hiç kalıntı bile kalmıyor ve renksiz

Anladım canım, vücut hazırlanıo demekki. Bende de uçlarda hafif bisey kurumuş gibi oluyo bikac güne bir ama bi akıntı yok. Inşallah sağlıkla doğsun bebislerimiz

Evet canım maşallah baya haraketli. Ayağını nasıl kafasının üstüne kaldırmış doktor dahil hepimiz merak ettik
Senin nasıl geçti canım?
Bebekler de ayak başparmağını ağızlarına sokabiliyorlar, çok esnekler doğunca da görebilirsin öyle şeyleri cnm.

Maşallah herkesin memiktolar coşmuş eşler pek memnun da taşıyana hiç de kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…