2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anladım canım, vücut hazırlanıo demekki. Bende de uçlarda hafif bisey kurumuş gibi oluyo bikac güne bir ama bi akıntı yok. Inşallah sağlıkla doğsun bebislerimiz
Amin canım Bnm hep sol göğüsten geliyordu yaklaşık 3 haftadır falan, geçen gün ilk kez sağ taraftan bi damla geldi mesela. Vücut kendi kendine takılıyo

Hanımlar merhaba ben geçen çarşamba hamile olduğumu öğrendim beta 466 cıktı ikinci beta 1001 cıktı dün tekrar yaptım 2992 cıktı perşembeye randevu aldım kese görünür mü sizce

ben de şoka girdim burda sormuştum hatta Açıkçası hiç mutlu değilim bu durumdan zaten sütünün bol olmasıyla falan bi alakası da yokmuş erken gelmesinin
tam aklmdan gecen soruyu cevapladn smdi kendi kendime benm niye yok sutum olmucakmi ki diye geciriyordm

tam aklmdan gecen soruyu cevapladn smdi kendi kendime benm niye yok sutum olmucakmi ki diye geciriyordm
Yok canım hiç öyle düşünme alakası yokmuş. Ben de ona bakarsan su geliyor diye sütüm vitaminsiz fos mu olacak vs diye kuruyorum şimdi halbuki şimdiden tam yağlı inek sütü gelecek hali yok yani

kizlar bu hafta ben seker yuklemesi ve 2. doz tetanoz asisini yaptiricam varmi suana kadr seker yuklemesini yaptiran aranzda

Oyy maaşallah subhanallah Çok sevindim canım. Benim görmeme 2 hafta var, insan kucağına almadan daha çok özlüyor
Daha çok varmış canım inşallah sen de güzel haberler işitir, musmutlu dönersin doktordan.
Babası almış karşısına deminden beri azarlıyor sen napıyon kolunu bacağını uslu dur orda diye sağlıkla bi dünyaya gel sonra nerenle istersen oynarsın orda uslu dur diye tembihliyor bu da inadına tekme atıyor

Aslında süt denilemez bence su gibi aşırı saydam bişey geliyor. Çünkü damla geldiği gibi tişörtüme dağılıyor göğsümde hiç kalıntı bile kalmıyor ve renksiz
Haftamızda yazıyor süt gelebilir diye. Ama bende de öyle bişey yok sık sık bakıyorum göğüs uçlarına acaba bi değişiklik var mı diye ama aynı. Sadece yuvarlak koyu kısım var ya o normalden çok daha yumuşak. Bi o dikkatimi çekti sadece

Canım belki sütyen emiyordur. Ben sütyen takmıyorum evdeyken ve öyle bi anda su gibi akıyo tişört ıslak oluyo göğüste hiç bişey kalmıyo. Bi kez hatta yüz üstü yatıyodum ıslaklık hissettim bi anda dedim terledim mi ne oldu

Amin canııımm....
Benimkinin de iki gündür tekneleri sertleşti sanki

Aman memnun olsalar nolur vedalaşıyorlar işte. Memiktoların asıl sahipleri geliyor

Bi siyah sütyenim var onu giyorum canım o da terlediğinde falan iz kalıyor yani iz tutmayan bi sütyen değil. Olsa izi kalırdı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…