2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar merhaba ben geçen çarşamba hamile olduğumu öğrendim beta 466 cıktı ikinci beta 1001 cıktı dün tekrar yaptım 2992 cıktı perşembeye randevu aldım kese görünür mü sizce
Canim gozun aydın kesen kesin görunür ben 2000 kusurken gorulmustu cok minikti seninki haliyle gorunur kalp atisini 7. Haftada duymustum

Kızlar aranızda şeker yüklemesi testi yaptıracak olan var mı ben pek sıcak bakmıyorum ama

Bende yaptırmayı düşünmüyorum, bebeğin kilosu suyu normal benim kilo alımım da fazla değil. Sağlıklı beslendikçe şekerli gıdaları tüketmedikçe zaten şeker yükselemez. Saf glikozu birden bebeğe yüklemektense yemeye içmeye dikkat etmek daha mantıklı geliyor bana

Eğer gebelik şekeri çıkarsa nasıl bir tedavi uygulanıyor peki biliyor musunuz? Ben yalnızca doktor şekeri tamamen kestiriyor diye biliyorum. Bunun haricinde bir önlem alınamıyorsa en başında buna dikkat etmek daha mantıklı değil midir?

cok aciyordu canim sanki oraya dikenler batmis gibiydi oturup kalkarken hatta yururken bile rahatsizlik veriyordu. O kremden kullandim 2-3 gun oyle gecti simdi iyiyim sukur
Ben 8 sene önce falan yaşadım fissür yani çatlak çok acıydı. O yüzden biliyorum o ağrıyı çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah. Benim ki hemoroid değil diye düşünüyorum sebebini de bilmiyorum keşke bilinse de ona gore birşey yapılsa. Allah yardimcim olsun bir daha olmaz inşallah lekelenme.

Gerekirse insülin kullandırıyorlar.
Bir arkadaşım ilk hamileliğinde insülin kullanmıştı doğumdan sonra geçti

gecmis olsun canim onemli bisey degildir ama ya hafif lekelenmeler olabiljr

Gizli şeker var mı öğrenilmeli karatay hiç etkikemiyor beni ama kusan bayılan yakınlarım olduğu için şekerim var mı yok mu başka şekillerde öğrenmeye çalışacağım çünkü hala kusabiliyorum korona varken de hastanelerde o kadar saat beklemek vs korkutuyor yoksa gebelik şekeri riskli kesinlikle katılıyorum

özeldekı dr mu rapor verıyor devlettekı mı ?
bırde rapor verme sebebı olarak ne yazıyorlar ,
wala canım özeldekindende almıştım 2 hafta önce özel muayenehanesi war dokyorun ama anlasmalı oldugu hastaneye gönddrdi 100 lira werdik 6 gün rapor yazmıştı rapor sebebide erken dogum kanama yazıyodu şimdikşde 6 gün aldım dewletten ama bu doktor kafa dengi ilk defa dewlette güler yüzlü doktora denk geldim çok yoruluyorum 5 günlük rapor wersen dinlenirdim hocam ya dedim werdi we sebebide erken dogum yazdı o da

maşallah kaynanaya ya normaldede yedigime içtigime dikkat etmesem çabuk kilo alan biriyimdir akşam 6 dan sonra meywe aşırıya kacmama sartıyla yemeği keserdim çok faydasımı görmüştüm suyla alakalı hiç bişe demedi hersey yolunda dedi sadece bakalım 3 ay diyetisyen işe yarıycakmı

İnşaAllah bu süreci hepimiz sıkıntısız bir şekilde atlatırız

MaşaAllah Paşaya Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsun inşaAllah Bu arada Beril’in boyu ve kilosu kaçtı?

Benim bekarken 80 falandı evlendim 90a yaklaştı şuan kaç bilmiyorum hiç biri göğüs ucumu bile kapatmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…