Günaydın kızlar herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelik diliyorum
Dün detaylı ultrasonum vardı
Önce iyi haber kızım olucakmış bir oğlum var
Diğer sorunlar midesi küçük gözlendi tekrar takip edilecek
Ve bağırsakta parlama göründü bunun sonuçlarının en başında Down sendromu ve Kistik fibroz diye hastalıklar yatıyor
Veya hiç bir şey de olmayabilir
Karından sıvı alınmasını önerdiler kabul etmedim
Aklımda da bir sürü soru şüphe
Bu tarz durumlar yaşayan varmı nasıl sonuçlandı neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var
Ve bağırsakta parlama göründü bunun sonuçlarının en başında Down sendromu ve Kistik fibroz diye hastalıklar yatıyor
Bu tarz durumlar yaşayan varmı nasıl sonuçlandı neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var
Bunlar sadece ihtimaller canım karından su aldırsan da büyük ihtimalle bir sorun çıkmayacak gönlünü ferah tut rabbim sağlıklı evlatlarla doldursun kucaklarımızı sınamasın yavrularımızla
Kızlar test sonucu çıktı çok şükür eşimin korona testi negatif. onunki negatif ise bana bulaşma ihtimali yok çünkü benim kimseyle temasım olmadı tek korkum ondan bana bulaşma ihtimaliydi şükür sonuçları temiz
Kızlar test sonucu çıktı çok şükür eşimin korona testi negatif. onunki negatif ise bana bulaşma ihtimali yok çünkü benim kimseyle temasım olmadı tek korkum ondan bana bulaşma ihtimaliydi şükür sonuçları temiz
wala canım özeldekindende almıştım 2 hafta önce özel muayenehanesi war dokyorun ama anlasmalı oldugu hastaneye gönddrdi 100 lira werdik 6 gün rapor yazmıştı rapor sebebide erken dogum kanama yazıyodu şimdikşde 6 gün aldım dewletten ama bu doktor kafa dengi ilk defa dewlette güler yüzlü doktora denk geldim çok yoruluyorum 5 günlük rapor wersen dinlenirdim hocam ya dedim werdi we sebebide erken dogum yazdı o da
Benımde rapora ıhtıyacım var ama tek calıstıgım ıcın artık rapor alıp ard arda uzerıne de dogum ıznıne cıkmam lazım tekrar gerı gelıp calısamam.cunku yerıme bırını almaları gerekıyor.
Sağlık ocağından geldim kızlar yetanozun 2. Dozunu yaptırdım şimdilik ağrı yok inşallah olmaz ben tam koruyuculuk olsun dedim 6 ay sonra gel 3. Dozu yapalım dedi sanırım 5 e tamamlanacak onu sorup öğrenincem inşallah bebeğinle gelirsin artık 3. Doza dedi
kan idrar tahlili verdim iğneden dolayı oluşan bezeleri sordum koldan yapabilirsin dedi ben bebeğe yakın olsun diye karından yapıyordum hep dedim hiç farketmez dedi
Hemoroid için krem verdi bebeğe Zararı ver mo dedim kana karışacak ordan plesanta duvarını geçecek o kadar ilerleyemez krem merak etme dedi kan ilacı kabızlık oda hemoroid yaparmış
Son olarak şeker yüklemesi sonuçlarımı gösterdim 120. Dk biraz yüksek buldu insilıne gerek yok ama diyet yap dedi sizlere sorum şekeri düşürmek için ne yemeliyim
Uzun oldu idare edin
Sağlık ocağından geldim kızlar yetanozun 2. Dozunu yaptırdım şimdilik ağrı yok inşallah olmaz ben tam koruyuculuk olsun dedim 6 ay sonra gel 3. Dozu yapalım dedi sanırım 5 e tamamlanacak onu sorup öğrenincem inşallah bebeğinle gelirsin artık 3. Doza dedi
kan idrar tahlili verdim iğneden dolayı oluşan bezeleri sordum koldan yapabilirsin dedi ben bebeğe yakın olsun diye karından yapıyordum hep dedim hiç farketmez dedi
Hemoroid için krem verdi bebeğe Zararı ver mo dedim kana karışacak ordan plesanta duvarını geçecek o kadar ilerleyemez krem merak etme dedi kan ilacı kabızlık oda hemoroid yaparmış
Son olarak şeker yüklemesi sonuçlarımı gösterdim 120. Dk biraz yüksek buldu insilıne gerek yok ama diyet yap dedi sizlere sorum şekeri düşürmek için ne yemeliyim
Uzun oldu idare edin
Uzun oldu idare edin
Karbonhidrat ve şeker içeren hertürlü besinden uzak durmak gerek. Protein ve lifli gıdalar tüketmelisin ayrıca meyveleri bile süt veya yoğurtla yiyebilirsin. Ben 5 aydır o şekilde besleniyorum. Bikac hafta dikkat edince bile düşüyor ama gün içinde hep takip ediyorum.
En başından beri diyetle gittiğim için ben de şeker yüklemesi yaptirmicam.
Merhaba canim. Benim detayli ultrasonumda da kizimin midesi hic gorunmemisti. Doktor bunun bazen oldugunu iki gun sonra tekrar bakacagini soyledi. Cunku ben o gun hem az icmistim hemde yediklerkmi cikarmistim birde bebek karninin ustune yatiyordu bu sebebten midesinin bos oldugunu yani su yutmadigini ve gorunmedigini aoyledi. Iki gun sonra cidden gorundu. Yani midesi bos oldugunda yada az yutugunda boyle olabiliyor. Hemen endiselenme. Simdi down icin anne kanindanda bakiyorlar
kızlar benim belden aşağısı kalınlaşmış ya dar etekleri alttan zor geçiriyorum. çok erken değil mi? (normalde de armut tipi vücudum zaten alt kısmım genişti )
Onu yaptıracakmısın peki inşallah birşey çıkmaz şundan sordum benimde ikilide yüksek risk çıktı dr parça alalım dedi ben kabul etmedim nifty testi yapıldı ondan düşük risk çıktı
Evet canım öyleymiş
Olduki yaptırdım Down sendromu veya Kistik fibröz değil diyelim parlamanın neden olabileceği hala muallak kalacak
İkisini de yaptırma taraftarı değilim bu sonuçlar çıktığında durum sıkıntılı çakarsa tek yapabileceğim gebeliği sonlandırma hakkıymış
Böyle bir süpenin bile olması insanı üzüyor
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Evet canım öyleymiş
Olduki yaptırdım Down sendromu veya Kistik fibröz değil diyelim parlamanın neden olabileceği hala muallak kalacak
İkisini de yaptırma taraftarı değilim bu sonuçlar çıktığında durum sıkıntılı çakarsa tek yapabileceğim gebeliği sonlandırma hakkıymış
Böyle bir süpenin bile olması insanı üzüyor
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Benımde rapora ıhtıyacım var ama tek calıstıgım ıcın artık rapor alıp ard arda uzerıne de dogum ıznıne cıkmam lazım tekrar gerı gelıp calısamam.cunku yerıme bırını almaları gerekıyor.
canım işime çok önem gösteriyodum taa ki gece uyuklayana kadarmış adamlar beni şutluyodu az daha ama artık sadece kendimi düşünühprum sewerek calısmıyprum zaten