2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
guvenlık gorevlısıydın degılmı?
sen raporlu oldugunda yerıne sırket baska bırını verebılır ama benım oyle bır sansım yok malesef .
ewet canım güwenlik görewlisiyim benim yerime diger kızlar mesaiye geliyorlar ya ne bilim insan çok yoruluyo çalısmaktan degil iş arkadaslarının kurnazlıklarından

ewet canım güwenlik görewlisiyim benim yerime diger kızlar mesaiye geliyorlar ya ne bilim insan çok yoruluyo çalısmaktan degil iş arkadaslarının kurnazlıklarından
valla ben calısmaktan yorgunum yıllardır calısıyorum canım sag olsun yıne calısırım ama bel agrısı benı bıtırıyor artık .,
normalde agrım olmasa 2 gun haftasonunda evde sıkılıyorum , ıse gıtmek guzelmıs dıyorum kendıme .

Kız benim sadece sol ayağım ara ara şişmeye başladı. Sizde varmı böyle bir durum. Neden olduğunu bilen varmı

Ben de öyle düşünüp almıyorum, son 1 ayda alınır sanırım onda bile kurur mu bilemedim
zaten kargo ucreti var ucuz diye alsak bile kargo ucretiyle yine ayni hesaba gelecek nerdeyse bence simdiden almaya gerek yok

Büyük ihtimalle diyet verirler canım.

Yoo kargo bedava ama kuurur mu bilemedim
Eğer kullanmadan önce yıkayacaksan kuruması ya da markası çok da önemli değil. Mendiller çok ince olmasın yeter. Ben kızımda yıkamadan hiç kullanmamıştım. Hangi marka olursa olsun zararlıymış gibi geliyo bana. Nasıl ki kendi yüzüme kullanmak istemiyorsam, bebeğimin cildine de kullanmak istemedim

Kız benim sadece sol ayağım ara ara şişmeye başladı. Sizde varmı böyle bir durum. Neden olduğunu bilen varmı
Canim kilcal damarlarla alakali olabilir olabildigince yukarda tut odem olmusumunu engelle bol su ic. En onemlisi doktoruna danisman.

Inşallah sağ salim sağlıcakla doğar canım
Nifty test yaptırdın mi?
İnşallah canım Allahım hepimizin evlatlarını sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin
Nifty test yapılmadı önerilmedi de
Fetal DNA önerildi
Bu iki test de Down sendromunu belirliyor diğer risk olan Kistik fibröz için Bilgi vermiyor araştırdığım kadarıyla
O yüzden oluruna bıraktım
Allahım çekemiyeceğimiz dert vermesin inşallah
Nasibimizde ne varsa onu yaşayıp görücez

Bunlar sadece ihtimaller canım karından su aldırsan da büyük ihtimalle bir sorun çıkmayacak gönlünü ferah tut rabbim sağlıklı evlatlarla doldursun kucaklarımızı sınamasın yavrularımızla
Amin inşallah
Çevremizdede hep duyduk böyle söylendi ama sağlıklı doğdu diye Allahım büyüktür evlatlarımızı korusun

ben özel sektörde çalışıyorum. özel sektör için de izin varmı. bilginiz varmı. sadece kamu çalışanları içinmi geçerli.
Bende özel sektörde çalışıyorum bize 24 haftadan sonra ücretsiz izin verecekler istersek eğer ücretli izin sadece kamu için geçerli

Kızlar makromeden anlayan var mı aranızda? Bebeğime kapı süsü yapmak istiyorum internetten ip sipariş edicem ama nasıl seçmeliyim tam anlamadım. Tek büküm 3 büküm diye şekilleri varmış hangisi daha uygun bilemedim
Bu modelden yapmayı istiyorum

Eklentiler

• images (2).webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 36
haklısın canım ne biliyim wala sewdigim iş yerinde çalışırım hemde sewe sewe kendi işim gibi sahip çıkarım ama işte şirket çok kurnazlık yapınca sogudum resmen o iş te senin işin değil sen işcisin sen gidersin baskası gelir öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…