2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen bu listeyi hergün yapmak çok zor birde 3 yaşımda kuzum var oda nazlı herseyi yemez bazen ona ayrı yemek yapıyorum bu gidişle hiç mutfaktan çıkamıcam

Canım küçük porsiyon et pişir kendine yanına Sebze haşlayıp da yiyebilirsin haşlamadan da tüketebilirsin ben mesela brokoli havuç haşlayıp yiyemedigim için üzerine azcık limon ve tuz atıp yiyorum yani öyle yemek pişirmek zorunda değilsin küçük porsiyonlar halinde yapman yeterli illa Sebze yemegi olmak zorunda değil nasıl istersen öyle tüket sebzeleri

Aynen bu listeyi hergün yapmak çok zor birde 3 yaşımda kuzum var oda nazlı herseyi yemez bazen ona ayrı yemek yapıyorum bu gidişle hiç mutfaktan çıkamıcam
Ya açıkcası sebzeyi illa pişirip yemek olarak tüketmek zorunda değilsin orada yemek olarak yazmış ama nasıl tüketirsen tüket sonuçta gerekli vitamin vs alıyorsun hiç yemek olarak düşünüp kendini zorlama bence

Evet Buda mantıklı sadece et yemeği yapıp sebzeyi sadece haşlamak sevdim bunu

sen o dengeyi kendin saglarsin bence birebir uymak zor

Klavye azizliğine uğramışım bebeğin olacaktı canım☺
Bende yeni bir terim falan mı dedim
Bizim burda bebek 1 kilo olana kadar kilosu ve boyu söylenmiyor. Sadece ölçümleri haftasına uygun mu ona bakılıyor canım. Doktorum da tam haftasına uygun dedi çok şükür.

Evet Buda mantıklı sadece et yemeği yapıp sebzeyi sadece haşlamak sevdim bunu
Yada Tavuk yapacagın zaman sebzeleri jülyen dograyıp biraz soteledikten sonra tavuga sarıp sebzeli Tavuk sarma yapabilirsin tek yemekte iki besini de almış oluyorsun

Kız benim sadece sol ayağım ara ara şişmeye başladı. Sizde varmı böyle bir durum. Neden olduğunu bilen varmı
Ay benim de sağ bacağım dün şişti uyuştu doktorumu aradım magnezyum eksikliği dedi ilaç önerdi 10 gün içecekmişim. Ay gece öyle bi şişti ve uyuştu ki ayağımı yere basamıyordum bile

Canım 3 bükümler kalın oluyor diye biliyorum, kendinden örgülü.
Ayrıca model çok güzelmiş canım bende yaparım inşallah

İşte bana Bunlarla gelin gözüm korkmuştu hiç hu alternatifleri düşünememiştim
Canım ben diyet yapabilen biri degilim yani bana verilen listeye uyamam mecburi olan şeylere karşı tavır alan biriyim normalde yaptığım bişeyi biri düzenli yapacaksın dese o gün bırakırım yapmayı ama beslenme şeklim zaten normal hayatımda da diyet yapar gibi oldugu için biraz tecrübeliyim zamanında saglıksız beslendigim için kilo almıştım sonra hayatımı düzene sokup beslenme şeklimi degiştirdim ve 6 ayda 13 kilo vermiştim o gün bugündür de saglıklı beslenirim diyet yapmasam bile diyet sitilinde yemek yapıyorum genelde sende öyle yapabilirsin inan daha kolay oluyor liste şeklinde beslenmek hem sıkıcı hemde zorluyor insanın istegi olmuyor

burası ofıs benım yerıme gelecek kısıye once yaptıgım ıslerı ogretmem gerekıyor , ben gıderım baskası gelır ama bır ıse yaramaz ve baskası gelınce de bana ıhtıyac oılmaz cok fazla ısımız yok bundan dolayı

e nabızdan baktım ben ama e dewlettede mi gözüküyo orayada bakıyım dur keske resmini çekeydim ya
E devletten canım aynen rapor sorgulama gibi bişey olması gerekiyordu. Şahibeli geldi bana da raporun bitiş tarihi ama doktor 5 gün dediyse dahil etme niyetiyle yazmıştır da tabi iş yerine bunu nasıl anlatcan

Ben boyle bir ipten yapmistim

Eklentiler

• 768F676A-FA06-43F0-BD33-2C817DE83374.webp
    21 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar şu 24.haftada izne ayrılma konusunda bir sey danışacaktım. 24+0dan itibaren mi aliyoruz durum bildirir raporunu yoksa 23+0dan itibaren mi? 23+0dan sonra 24haftalik diye adlandırıyoruz. Ve 23+4te ayrilanlari duydum da kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…