sadece et veya sadece sebzeye yonelme diye et ve sebze yemegi yazmis ikisinden de alacagin besin degerleri farkli. İkisini de yapamam diyorsan doktoruna birgun et birgun sebze yesem olur mu diye sor istersen canim. Diyetisyenlerin listesine uymak bazen zor olabiliyor gercekten hos hayatimda hic diyet yapma durumum olmadi ama anliyorum hergun ona gore yemek pisirmek zor.
Aynen bu listeyi hergün yapmak çok zor birde 3 yaşımda kuzum var oda nazlı herseyi yemez bazen ona ayrı yemek yapıyorum bu gidişle hiç mutfaktan çıkamıcam
Kızlar diyet olayından anlayan bana bir cevap verdin şimdi öğlen et sebze pilav akşam et sebze çorba var bu durumda benim 4 tencere yemek yapmam lazım bizim evde o kadar yemek tüketilmez bekleyen yemek yenmiyor bizde ben nasıl yapıcam
Canım küçük porsiyon et pişir kendine yanına Sebze haşlayıp da yiyebilirsin haşlamadan da tüketebilirsin ben mesela brokoli havuç haşlayıp yiyemedigim için üzerine azcık limon ve tuz atıp yiyorum yani öyle yemek pişirmek zorunda değilsin küçük porsiyonlar halinde yapman yeterli illa Sebze yemegi olmak zorunda değil nasıl istersen öyle tüket sebzeleri
Aynen bu listeyi hergün yapmak çok zor birde 3 yaşımda kuzum var oda nazlı herseyi yemez bazen ona ayrı yemek yapıyorum bu gidişle hiç mutfaktan çıkamıcam
Ya açıkcası sebzeyi illa pişirip yemek olarak tüketmek zorunda değilsin orada yemek olarak yazmış ama nasıl tüketirsen tüket sonuçta gerekli vitamin vs alıyorsun hiç yemek olarak düşünüp kendini zorlama bence
Canım küçük porsiyon et pişir kendine yanına Sebze haşlayıp da yiyebilirsin haşlamadan da tüketebilirsin ben mesela brokoli havuç haşlayıp yiyemedigim için üzerine azcık limon ve tuz atıp yiyorum yani öyle yemek pişirmek zorunda değilsin küçük porsiyonlar halinde yapman yeterli illa Sebze yemegi olmak zorunda değil nasıl istersen öyle tüket sebzeleri
Bende yeni bir terim falan mı dedim
Bizim burda bebek 1 kilo olana kadar kilosu ve boyu söylenmiyor. Sadece ölçümleri haftasına uygun mu ona bakılıyor canım. Doktorum da tam haftasına uygun dedi çok şükür.
Yada Tavuk yapacagın zaman sebzeleri jülyen dograyıp biraz soteledikten sonra tavuga sarıp sebzeli Tavuk sarma yapabilirsin tek yemekte iki besini de almış oluyorsun
Ay benim de sağ bacağım dün şişti uyuştu doktorumu aradım magnezyum eksikliği dedi ilaç önerdi 10 gün içecekmişim. Ay gece öyle bi şişti ve uyuştu ki ayağımı yere basamıyordum bile
Kızlar makromeden anlayan var mı aranızda? Bebeğime kapı süsü yapmak istiyorum internetten ip sipariş edicem ama nasıl seçmeliyim tam anlamadım. Tek büküm 3 büküm diye şekilleri varmış hangisi daha uygun bilemedim
Bu modelden yapmayı istiyorum
Yada Tavuk yapacagın zaman sebzeleri jülyen dograyıp biraz soteledikten sonra tavuga sarıp sebzeli Tavuk sarma yapabilirsin tek yemekte iki besini de almış oluyorsun
Canım ben diyet yapabilen biri degilim yani bana verilen listeye uyamam mecburi olan şeylere karşı tavır alan biriyim normalde yaptığım bişeyi biri düzenli yapacaksın dese o gün bırakırım yapmayı ama beslenme şeklim zaten normal hayatımda da diyet yapar gibi oldugu için biraz tecrübeliyim zamanında saglıksız beslendigim için kilo almıştım sonra hayatımı düzene sokup beslenme şeklimi degiştirdim ve 6 ayda 13 kilo vermiştim o gün bugündür de saglıklı beslenirim diyet yapmasam bile diyet sitilinde yemek yapıyorum genelde sende öyle yapabilirsin inan daha kolay oluyor liste şeklinde beslenmek hem sıkıcı hemde zorluyor insanın istegi olmuyor
haklısın canım ne biliyim wala sewdigim iş yerinde çalışırım hemde sewe sewe kendi işim gibi sahip çıkarım ama işte şirket çok kurnazlık yapınca sogudum resmen o iş te senin işin değil sen işcisin sen gidersin baskası gelir öyle düşün
burası ofıs benım yerıme gelecek kısıye once yaptıgım ıslerı ogretmem gerekıyor , ben gıderım baskası gelır ama bır ıse yaramaz ve baskası gelınce de bana ıhtıyac oılmaz cok fazla ısımız yok bundan dolayı
E devletten canım aynen rapor sorgulama gibi bişey olması gerekiyordu. Şahibeli geldi bana da raporun bitiş tarihi ama doktor 5 gün dediyse dahil etme niyetiyle yazmıştır da tabi iş yerine bunu nasıl anlatcan
Kızlar makromeden anlayan var mı aranızda? Bebeğime kapı süsü yapmak istiyorum internetten ip sipariş edicem ama nasıl seçmeliyim tam anlamadım. Tek büküm 3 büküm diye şekilleri varmış hangisi daha uygun bilemedim
Bu modelden yapmayı istiyorum
Kızlar şu 24.haftada izne ayrılma konusunda bir sey danışacaktım. 24+0dan itibaren mi aliyoruz durum bildirir raporunu yoksa 23+0dan itibaren mi? 23+0dan sonra 24haftalik diye adlandırıyoruz. Ve 23+4te ayrilanlari duydum da kafam karıştı