2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende aslında şuanda o durumda gibiyim bana liste vermek yerine daha sağlıklı beslen denseydi işim daha kolay olurdu insanın gözünde büyüyor ara öğünü yaptım saat tutuyorum öğlen yemeği için hergün yapamam bende evde küçük ilgi bekleyen bir kızım var evlerimizde aşçılarla yaşamıyoruz ki

Araya bayram tatili girmişti ben 24+0 da aldım 23 de vermediler bayram öncesi kontrole gitmiştim gitmişken alayım dedim vermediler kurumdan kuruma da değişiklik olabilir tabi

Yani bence listeye tam baglı kalmak yerine mantığına uygun şekilde hareket etmek daha kolay zaten listenin mantıgı belli et ve sebzenin dengeli şekilde tüketildiği ögünler ile besleneceksin bu şekilde yaparsan seni daha az zorlar saglıklı beslen yeterli illa birebir listeye uymak için kendini zorlama bu seni pskolojik olarak da etkiler çünkü

Araya bayram tatili girmişti ben 24+0 da aldım 23 de vermediler bayram öncesi kontrole gitmiştim gitmişken alayım dedim vermediler kurumdan kuruma da değişiklik olabilir tabi
Valla ben de 24+0 diue düşünmüştüm. 23+4 te alani duyduğumda şaşırdım. 1 hafta 1 haftadir sonucta

Seker testi yaptırdim bende 50 grlik ictim degerlerin kac olması lazim bilen var mı sonuclar 3de cıkacakmıs

Valla ben de 24+0 diue düşünmüştüm. 23+4 te alani duyduğumda şaşırdım. 1 hafta 1 haftadir sonucta
doktorunuza en erken ne zaman alabilirim diye sorabilirsiniz. doktorunuz yazı veriyor sonuçta personel servisi sizin adet gününüze göre hesaplayıp git daha bu dolmamış diyemez doktorunuz verirse 23+3 de verebilir 24+0 da bekleyebilir.

Hadi ya neyse katlanıcaz artık
Ya diger hemşire vurdugunda ilk dozda morarma olmamıştı bende bu defa başkası vurdu ondan mı oldu acaba hani kimisinin eli hafif oluyor ama iki dozda da bende agrı oldu hatta ilk dozda ilk gece elimde uyuşma bile oldu benim

Ya diger hemşire vurdugunda ilk dozda morarma olmamıştı bende bu defa başkası vurdu ondan mı oldu acaba hani kimisinin eli hafif oluyor ama iki dozda da bende agrı oldu hatta ilk dozda ilk gece elimde uyuşma bile oldu benim
Ben dün 2. Dozu yaptırdım nazar değmesin hiç ağrım olmadı ilkinde buz koymuştum 3 gün ağrı çektim dün birde çok koşturdum diyetti sonuç göstermeydi belki ondan arada kaynadı gitti valla

Şekeri Abur cubur hamurişini bıraktım genel olarak uyucam ama kendimi strese sokmıcam sağlık ocağımdaki hemşire ile görüştüm stres şekeri artırır dedi ona uyucam

Etli sebzeli yemekler yaparsın iki öğünde yersin. Yüzde yüz uymak mümkün değil zaten amaç tok tutan protein ağırlıklı beslenip karbonhidrat be şekerden uzak durmak

Kızlar bebeğim çok oynuyor. 2 hafta falan öncesine kadar nadiren hissederken şimdi yerinde durmuyor yatıyorum göbeğimi izliyorum dışarıdan çok fazla anlaşılıyor. Sevinsem mi korksam mı bilemedim acaba bir rahatsızlığı var da mı belli etmeye çalışıyor, suyum mu az da bu kadar dışarıdan anlaşılıyor vs diye paranoya yapıyorum... aslında şimdiye kadar hangi doktora gittiysem kesem rahmim vs için çok sağlıklı dedi çok şükür. daha geçen hafta detaylıda da herşey yolundaydı ama ne bilim bi korktum

Benim de çok oynamaya başladı . En çok 23 ve 28 de hissedilirmiş . Alan geniş kendi küçük olunca çok hareket ederlermiş . Nerelerde hissediyorsun canım

Benim de çok oynamaya başladı . En çok 23 ve 28 de hissedilirmiş . Alan geniş kendi küçük olunca çok hareket ederlermiş . Nerelerde hissediyorsun canım
Öyle bişey mi varmışş? 23. Haftayım ben de, belki o yüzdendir
göbek deliğimin etrafında canım genelde alt kısmında ama bayağı uzun gibi geliyor Yani mesela sağ tarafımda bi çıkıntı oluyor sonra peşine sol tarafta falan da. Bu çocuk boksör gibi peş peşe tekme yumruk atıyor galiba

Korkma canım benimki de aynı özellikle bu hafta coşmuş durumda artık gece gündüz demeden oynuyor önceden de hareketli bir bebekti ama şimdi daha fena oldu gece uykusu kalmadı uyandırıp duruyor beni.benimki de dışarıdan bakınca anlaşılıyor bu normal haftayla ilgili yazılarda da bahsediyor bu durumdan

hepimiz ayni endiseyi yasiyoruz canim, bende de hareketler artti ozellikle vajinaya dogru alttan icten vuruyor sikca. Endiselenip gecen hafta kontrole gittim erken dogum belirtisi olabilir mi diye ama normal dedi doktor rahim agzi ve sivi miktarina vs bakip. Ayrica hareketli olmasi iyi birsey dedi. Karinda donerken sislik yapiyor kisa sure bende de, disaridan farkediliyor. Bence normal bir surec ama endiseliyiz tabii ilk bebek oldugundan. Hamile kalmadan once hic boyle olacagini dusunmezdim.

Ay canım yüreğime su serptin valla çok Sağoll O zaman tadını çıkartalım:):)

Aynen canım ben hiç vücudumu dinleyen biri de değilim aslında ama bebek söz konusu olunca insan en ufak şeyden tereddüt ediyor meleklerimiz ama onlar nasıl düşünmeyelim kii

Ay canım yüreğime su serptin valla çok Sağoll O zaman tadını çıkartalım:):)
Aynen geçen gece rüyamda erik gördüm Bi uyandım benim sıpa göbek deliginin oraya toplanmış ama nasıl agrı yapıyor göbegimin deligi böyle kabarmış gibi duruyordu sonra kalktım dolapta ekşi elma vardı onu yedim de düzeldi bende çok korktum o gece. Ama elmayı yiyince başladı oynamaya 3 gündür de uyutmuyor beni çok hareketli içeride boks maçı yapar gibi ard arda vurup duruyor hatta eşime de diyorum arada senin bu oglunun derdi ne yine delirdi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…