2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hahaahha kuduruk oğlanlar ya daha içerde başladılar doğunca nasıl baş edicez bakalım

Maşaallah canım

Hahaahha kuduruk oğlanlar ya daha içerde başladılar doğunca nasıl baş edicez bakalım
Canım ben hazırım biliyorsun en başından itibaren diyorum ben akıllısını beklemiyorum diye ay ama günleri sayıyorum sabırsızlanmaya başladım bu günler nasıl geçicek bebişimi kucagıma ne zaman alıcam diye 18 gün sonra 100 gün kalmış oluyor ay nasıl geçicek yaa

Anas kız o kadar gittik mi yine panik olcam dur

Çok mantıklı ben o kadar yoğun çalışıyorum ki hiç özenmedim hamileliğime ne bi satır not tuttum ne düzgün fotom var
Valla bende pek özenmedim açıkcası ama iki gündür taktım kafaya Bi takvim şart bana günlük onu işaretlemek beni motive eder diye düşünüyorum hatta takvim yaprağının arkasına da bebegimin dilinden güzel kısa notlar yazmayı düşünüyorum bakalım yapabilecekmiyim

Haha bende korktum çok hareketli dedim doktora da sordum bugün normal dedi canım, kızımda bu kadar hissedemeden doğurmuştum
Şimdi tadını çıkarıyorum çok tatlı birşeymiş cunki tattıran rabbimize çok şükür

Bugün önce genel cerrahi gittim kızlar hemoroit için. Cok küçük çatlak var kanama yapmış olabilir dedi. Fitil yerine krem verdi. Kabız olursam diye de şurup verdi. Kabiz olursam iç-içm
Sonra ddoktoruma gittim. Alttan muayne baktı yine kanama gösteren bir belirti yok hamd olsun herşey yolunda. Kültür aldı idrar için 3 güne çıkarmış.
Sonra yakışıklıya baktık uyuyordu ilk kez geçen hafta kalp şekli rahimden bahsetti, bu hafta öyle birşey görmedi demek ki bebeğin duruşu ile alakalıydı dedi. Biraz suyu fazla dedi. Sıkıntılı değil şuan takip edicez dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.insallah bir sıkıntı olmazsa.
22+3 olduk, inşallah 37/38/39 hatta 40. Hafta muayenemi de yazarım inşallah

Yap canım çok güzel anı olur

O mutluysa ben daha mutluyum yeterki iyi olsunlar canım aynen çok şükürr

Seninle günümüz aynıymış canım:))

hmmm anladım wala işin zormus o zaman 32yi beklicen he allah yardımcın olsun ya

E devletten canım aynen rapor sorgulama gibi bişey olması gerekiyordu. Şahibeli geldi bana da raporun bitiş tarihi ama doktor 5 gün dediyse dahil etme niyetiyle yazmıştır da tabi iş yerine bunu nasıl anlatcan
wala bilmiyorum ki e nabızdaki ekran görüntüsünü attım şirkete gıcık oluyorum zaten içimden gelmiyo işe gitmek

kizlar ya bugun hekimoglu diye bir dizi varya onu izliyordum bir hamile kadini amelyat etceklerdi. 28. haftada bir erken dogumun yasama ihtimali yuzde 80 mis. sanki 3 4 hafta sonra riskli donemleri atlatcakmiyiz acaba.ben resmen endise etmekten hamileligin tadini cikaramadm

Canım kötü şeyler düşünme pskoloji insan vücuduna çok etki ediyor Kötüyü düşünüp çagırma rabbim nasip ederse hepimiz zamanında dogurup bebeklerimizi sag salim kucaklayacagız. Unutma yaşayacak ömrü varsa zaten ne zaman dogarsa dogsun yaşar bebek ömrü yoksa zaten yapabileceğimiz hiç bir şey yok

Çok mantıklı ben o kadar yoğun çalışıyorum ki hiç özenmedim hamileliğime ne bi satır not tuttum ne düzgün fotom var
bengünlük gibi bişe yazıyorum aslonda haftalıkta diyebiliriz haftada bir yazıyorum kızımla ilgili olan gelişmeleri duyguları ilerde okuruz artık

Maşallah ne güzel canım. Pozisyona göre değilkenlik gösterir bence endişelenecek bir durum değil. İlk kızımda çalışma arkadaşım şok oluyordu karnımın aldığı şekillere aşırı hareketliydi kızım. Doğdu kollar bacaklar hala öyle hiç Durmazdı. Bence çocuğun mizacını da yansıtıyor diye düşünüyorum

Canım benim kurum 24+0 istedi, çarşamba günü alıp gönderdim o günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…