Canim direkt vajinamin uzerinde kafa o kadar asagida diger bebek normaldi. Doktora da sormamisim hic doner mi diye. Vajina kemigime arada sızı giriyor ondan mi acaba
Valla böyle parça parça benim kafam karıştı baya onun için bu konu açmak şart olmuştu şimdi toplu liste yapabilirim rahatça ilk bebek hiç bi fikrim yoktu ne alacağıma dair
Güzelmiş canım güle güle kullanın bebişin içinde büyüsün kocaman olsun inşallah ben oda yapıp yapmamakta kararsızım ya acaba sonradan mı alsam odasını yoksa şimdi mi
Güzelmiş canım güle güle kullanın bebişin içinde büyüsün kocaman olsun inşallah ben oda yapıp yapmamakta kararsızım ya acaba sonradan mı alsam odasını yoksa şimdi mi
canim besik ve dolap lazim bi sifonyer kaliyor zaten. Bi de bu buyuyen besik oldugu icin uzun yillar kullanilabiliyor bana almak mantikli geldi. Sadece alirken cok bebeksi bi takim almamaya dikkat ettim buyuyuncede kullansin diye
Güzelmiş bebeğiniz sağlıcakla gelsin büyüsün Şimdi almanın ekonomik olarak da avantajları olacaksa çok da çılgınlık olduğunu düşünmüyorum ben.
Ben bi kaç parça aldım koyacak dolap vs henüz olmadığından kutular yerlerde sürünüyor
Güzelmiş bebeğiniz sağlıcakla gelsin büyüsün ☺ Şimdi almanın ekonomik olarak da avantajları olacaksa çok da çılgınlık olduğunu düşünmüyorum ben.
Ben bi kaç parça aldım koyacak dolap vs henüz olmadığından kutular yerlerde sürünüyor
canim besik ve dolap lazim bi sifonyer kaliyor zaten. Bi de bu buyuyen besik oldugu icin uzun yillar kullanilabiliyor bana almak mantikli geldi. Sadece alirken cok bebeksi bi takim almamaya dikkat ettim buyuyuncede kullansin diye
Ben açıkcası sadece beşik ve büyük Bi dolap almayı istiyorum zaten beşik büyük oldugunda çocuk 3 yaşına gelene kadar uyuyabiliyor onda ondan sonra da oda yapıcam işte istedigim Bi yatak var ev gibi olanlardan. Onu almak istiyorum bunun için şimdiden şifonyerin falan almak yerine sadece dolap ve beşik yeterli sonra yatagı aldıgımda gerekirse onları da alırım diye düşündüm ama emin değilim daha bakayım Bi magazaları gezip öyle karar vericem
Ben açıkcası sadece beşik ve büyük Bi dolap almayı istiyorum zaten beşik büyük oldugunda çocuk 3 yaşına gelene kadar uyuyabiliyor onda ondan sonra da oda yapıcam işte istedigim Bi yatak var ev gibi olanlardan. Onu almak istiyorum bunun için şimdiden şifonyerin falan almak yerine sadece dolap ve beşik yeterli sonra yatagı aldıgımda gerekirse onları da alırım diye düşündüm ama emin değilim daha bakayım Bi magazaları gezip öyle karar vericem
sen bilirsin canim ama maddi olarak bu sekilde daha uygun geldi bana 1 kere alip bi daha almicam. Musait bos odam da oldugu icin simdiden yapiyim dedim.
Kızımda almıştım. Giysisi, bezi, oyuncağı derken epey eşyası oluyo. Hepsini odasına yerleştirmiştim. O düzen gidiyo. Şimdi bunda da alıcam ayrı bi oda. Kızımdan kalan giysileri yıkar, ütüler, yerleştiririm. Bez alır koyarım. Onun eşyaları da yerli yerinde olur. Genç odası almıştım kızıma. Yine öyle yaparım. Uzun yıllar kullanılır hem.