Kızlar birşey danışıcam size. Benim doktorum özel muayenehanesi var. O yüzden yazdığı ilaçları sgk dan faydalanmadan alabiliyorum. Demir ilacı ve magnezyum kullanıyorum. Bunları sağlık ocağına yazdıramaz mıyım ?
Herkese merhaba nasılsınız hanımlar herşey yolundamı yine çok sayfa birikmiş okuyamadım umarım herkes iyidir detaylıya girdim minnakım 486 gr 25 cm olmuş herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sonra yada haftaya şeker yüklemesine çağırdılar yaptırmak istemiyodum ama tüp bebek doktoru önemli dedi yaptırcam o yüZden bizde durumlar böyle sizde ne War ne yok
Oh büyümüş kuzucuğun Beni 27 hafta da çağırdı umarım şeker falan çıkmaz tüp bebek aşamasında yükleme yapılmıştı sorun yoktu umarım hiç birimizde şeker falan olmaz
Al benden de o kadar. Bazen kızım da yanımızda olsa diye de düşünüyorum. Kızım teyzesini çok sever belki onunla da kalabilir diye de düşünüyorum. Bakalım artık daha zaman var
Oh büyümüş kuzucuğun Beni 27 hafta da çağırdı umarım şeker falan çıkmaz tüp bebek aşamasında yükleme yapılmıştı sorun yoktu umarım hiç birimizde şeker falan olmaz
bugun 2. doz tetanoz asisini vrdurdum ve glukometre kullanmaya basladm. sabah tok karnina 123 ciki sekerim normal degerinde blmiyorm ama yuksek gbi sanki demi
bugun 2. doz tetanoz asisini vrdurdum ve glukometre kullanmaya basladm. sabah tok karnina 123 ciki sekerim normal degerinde blmiyorm ama yuksek gbi sanki demi
Değişiyor o yüzden diyet listesine tam uymak gerekli. Biraz kaçırınca hemen yükseliyor benim de öyle bazen bir dilim fazla ekmek yediğinde yükseliyor o yüzden yürüyüş yapmak da gerekliymiş düzenli
Değişiyor o yüzden diyet listesine tam uymak gerekli. Biraz kaçırınca hemen yükseliyor benim de öyle bazen bir dilim fazla ekmek yediğinde yükseliyor o yüzden yürüyüş yapmak da gerekliymiş düzenli
3 yemek kaşığı pilav deniyor aslında evet. Bütün gebelik boyunca yapılcak ve gerçekten dikkate almak gerekiyor ben doktoruma şekeri söyleyince bebeğe eko yaptıralım dedi
Günaydın anneler
Birsey sorucam özellikle evde küçük çoçuğu olanlara
Malum ortalık karışık doğum zamanında evdeki miniği kime emanet edeceksiniz hastanede ben tek başıma idare edenilirmiyim acaba zaten 1 kişi alıyorlar oda baba olur diye düşünmüştüm ama evde de kız var baba kızla kalsa ben hastanede tek halledebilir miyim
Tam da benim sorunum
Yurtdışında yaşıyorum annem korona yüzünden gelemezse oğlumu ne yaparım hep aklımda
Aslında arkadaşlar var ama hiç bizden ayrı kalmadı annem hariç o yüzden tedirginim
Ama hayırlısı Allah kolaylık verir deyip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum