2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar birşey danışıcam size. Benim doktorum özel muayenehanesi var. O yüzden yazdığı ilaçları sgk dan faydalanmadan alabiliyorum. Demir ilacı ve magnezyum kullanıyorum. Bunları sağlık ocağına yazdıramaz mıyım ?

Oh büyümüş kuzucuğun Beni 27 hafta da çağırdı umarım şeker falan çıkmaz tüp bebek aşamasında yükleme yapılmıştı sorun yoktu umarım hiç birimizde şeker falan olmaz

Teşekkür ederim yarın gideyim ben de.

Hadi ya o zaman iade talebi oluşturmayayim iyi oldu sorduğum. UPS kargoya geçmeleri kötü olmuş şehir merkezinde bile şube yok.
bugun ups i aradim 2 gun icinde kurye gibdereceklermis. Neyseki boyle bi hizmetleri var

Al benden de o kadar. Bazen kızım da yanımızda olsa diye de düşünüyorum. Kızım teyzesini çok sever belki onunla da kalabilir diye de düşünüyorum. Bakalım artık daha zaman var
Ya birde hep en kötüsünü düşünmek gibi bir huy türedi bende ya bakacak olan hasta olursa diye şu korona mahvetti beni

Oh büyümüş kuzucuğun Beni 27 hafta da çağırdı umarım şeker falan çıkmaz tüp bebek aşamasında yükleme yapılmıştı sorun yoktu umarım hiç birimizde şeker falan olmaz
Çok şükür büyüdü minnakım şeker yüklemesi hiç tedawi aşamasında yapılmadı bana kandan baktılar hep bi problem yoktu inşallah olmamıştır da

İki ölçüm arasında ne kadar büyük bir fark var. Sebebi ne olabilir acaba ? Doktorunuz birşey söyledi Mi? İnşallah vakitlice kucaklarsın bebeğini
Amin canım valla ben kendi dr uma güveniyorum o yüzden detaylı ultrason a bakan dr zaten hiç iç açıcı konuşmadı

bugun 2. doz tetanoz asisini vrdurdum ve glukometre kullanmaya basladm. sabah tok karnina 123 ciki sekerim normal degerinde blmiyorm ama yuksek gbi sanki demi

ben anlamadm bu isi simdide ogleni olctm 163 cikti.
Değişiyor o yüzden diyet listesine tam uymak gerekli. Biraz kaçırınca hemen yükseliyor benim de öyle bazen bir dilim fazla ekmek yediğinde yükseliyor o yüzden yürüyüş yapmak da gerekliymiş düzenli

Değişiyor o yüzden diyet listesine tam uymak gerekli. Biraz kaçırınca hemen yükseliyor benim de öyle bazen bir dilim fazla ekmek yediğinde yükseliyor o yüzden yürüyüş yapmak da gerekliymiş düzenli
valla bu nedir ya. ogln bulgr plavi yedm ondmmi oldu acaba. ama bulgurun glisemik endeksi dusuk diye bliyrm.her gun bole bakcakmiyz doguma kadr acaba

valla bu nedir ya. ogln bulgr plavi yedm ondmmi oldu acaba. ama bulgurun glisemik endeksi dusuk diye bliyrm.her gun bole bakcakmiyz doguma kadr acaba
3 yemek kaşığı pilav deniyor aslında evet. Bütün gebelik boyunca yapılcak ve gerçekten dikkate almak gerekiyor ben doktoruma şekeri söyleyince bebeğe eko yaptıralım dedi

Tam da benim sorunum
Yurtdışında yaşıyorum annem korona yüzünden gelemezse oğlumu ne yaparım hep aklımda
Aslında arkadaşlar var ama hiç bizden ayrı kalmadı annem hariç o yüzden tedirginim
Ama hayırlısı Allah kolaylık verir deyip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…