2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
o zman iyimis canim. Sen sor doktorunada. MEsela bana gecen sefer aciklik varmi diye bakti. 20 dakika bebegin hareketleri ve sancim varmi diye bakildi CTG diyorlar. Kanimdada malesef biraz demireksikligi cikti. Onu toparlamam lazim.

Valla canim bana gyno ferro sanol verdi pregnom verdi bide magvital verdi bide d vitanini damlasi 22.haftamdayim hep bunlari kullaniyorum insallah dogru yapiyorumdur ,,ilk 3 ay folic kullandim,,bakalim bende neler cikacak rabbim sifa versin bebislerimize bize güc kuvvet versin bu dönemde

Canım benim ilk çocuğum da da çok sıkıntılı süreç atlatmıştım seni.cok iyi anlıyorum 19 haftalıkken 2 cm açıklık vardı ve ters doğum pozisyonundaydi ama çok şükür beni ve bebegimi Allahın izniyle dr lar kurtardı serklaj ve hiç ayağa kalkmayarak o zaman bana banyo yapmak bile yasaktı bu hamileligim de de 12.haftam da serklaj oldum ama şimdi rahim kisaligi başladığı için yine yatmam gerekiyor Allah kimseye göstermesin sen de üzme kendini Rabbim büyük o nederse olur biz sadece önlem alıp tevekkül edeceğiz

Bu uzunlugu nasil olcuyorlar? Vajinal ultrasonlami

Bana doktorum bir takviye verdinicinde folik, vitamin D, magnesyum falan filan var. Demir icinde ferro saniol verdi sende kabizlik yaptimi bu ilac

Sakin bunu yapma kendine. Takdiri ilahi canım rabbim bor sebep verdi. Ve senin hiç-bir suçun yok. Kendini perişan etme sakın. Ufak tefek sancılar hepimiz yaşıyoruz. B3n kızımda bir gece boyu hem şancı hem dış sancısı çekmiştim doktor o zaman gaz sancısı demişti. Kiminin agri eşiği yüksek olabiliyor. Bacağa kasığa vuran kesik sancılar enfeksiyon belirtisidir büyük ihtimal. Ama diyorum ya iste sebep.
Bazen bu enfeksiyon idrar testinde çıkmıyor idrar kültürü baktırmak en doğrusu.b3nim çıktı mesela enfeksiyon ama kültürde çıktı antibiyotik kullanıyorum simdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun sana da inşirah versin kuzum. Hayırlı zamanda sağlıcakla çok sağlıklı gebelik ve bebek versin kucağına inşallah ❤

Herkese merhaba nasılsınız hanımlar herşey yolundamı yine çok sayfa birikmiş okuyamadım umarım herkes iyidir detaylıya girdim minnakım 486 gr 25 cm olmuş herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sonra yada haftaya şeker yüklemesine çağırdılar yaptırmak istemiyodum ama tüp bebek doktoru önemli dedi yaptırcam o yüZden bizde durumlar böyle sizde ne War ne yok

Dün başka doktora gittim kızlar. Kısa vadeli bir sOk yaşadık
Önce karından baktı idrara sıkışmıştım. Koşturmaca oldu biraz o yüzden ev girememistim. Önce bebise baktı uyuyordu sonra rahim ağzı uzunluğuna baktı dedi ki 25 mm ben şok oldum nasıl dedim küçülmüş. Sonra idrar torbasını görünce hadi kalk hemen wc git dedi idrar torban bası yapıyor dedi. Gittim geldim o ara kalp atışım yükseldi tabi
Bu sefer vajinal baktı 39 mm ölçtü.
Yani idrar tutmayın sakın kızlar.
Hemoroid baktı evet var dedi lekelenme bundan olabilir yada dedi bu bası dediğimiz olunca olabilir de dedi. Bebeğin basi da bak vuruyor dedi ara ara döner böyle vurabilir dedi bundan da olabilir dedi. Vajinal kanama yok dedi. Görünüşte herşey normal hamd olsun. Kizim tamda bu haftalarda doğduğu için böyle tedirgin geçiyor sanırım.
Bebeğin suyu sınırda ama fazla değil dedi. Şekerden olabilir yada protein eksikliği olabilir dedi. Haşlanmış yumurta beyazı, tavuk, süt.. Dün bugün leke de yok şükür.
Uzun uzun yazdım ki bu konular konuşulmuş bilgi sahibi olalım dedim.
Hepimize sağlıklı vakitli bir avazda dogum nasip etsin rabbim ve sağlıklı hayırlı bebisler
Benim balam tontis olma yolunda maşallah sübhanallah

Çok şükür, güzel haberler aldıkça daha da iyi oluyoruz maşallah bebeğinize, Allah hepimizin evladını bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah Haftaya kontrolüm var bende şeker yüklemesi yaptırırım büyük ihtimalle sınırda benim şekerim çünkü, birde aşının 2.dozu var haftaya kontrol öncesi gerginlik başladı şimdiden

Senin yanında biri kalması lazım bence tek başına çok zor olur canım. Benim normal doğum olmasına rağmen yanımda 2 kişi kalmıştı. Şimdi de 1 kişi mutlaka olmalı ama kim olur onu bilemiyorum. Bu sefer eşim kalsın istiyorum galiba ama kızım kimle kalacak onu bilmiyorum pek ayrı kalmadık çünkü

Amin inşallah benim tetanoz aşısı da haftaya tek doz vurulcakmışım 23. Haftada çağırmışlardı beni ama geç değilmiş korkmuştum herkes 2. Yi vurulmuş rabbim hepimizin ewladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

İki ölçüm arasında ne kadar büyük bir fark var. Sebebi ne olabilir acaba ? Doktorunuz birşey söyledi Mi? İnşallah vakitlice kucaklarsın bebeğini

Canim annen, kayinvaliden, ablan, kizkardesin falan yokmu? Bence manevi olarakta yaninda biri lazim ama hickimse yoksa tabi cocukta tek birakilmaz
Sadece kayınvalidem var oda hem yaşlı hem çalışıyor en kötü ihtimal kıza o bakıp eşim yanımda mı olsa diyorum ama yaşlı işte

Vakiyle sağlıkla doğar inşallah bebişin

Bende öyleyim aslında eşimi istiyorum ama kızıma da kıyamıyorum

Allah bağışlasın yavrunu rahim uzunluğunda gayet iyi çıkmış çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…