2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın anneler
Birsey sorucam özellikle evde küçük çoçuğu olanlara
Malum ortalık karışık doğum zamanında evdeki miniği kime emanet edeceksiniz hastanede ben tek başıma idare edenilirmiyim acaba zaten 1 kişi alıyorlar oda baba olur diye düşünmüştüm ama evde de kız var baba kızla kalsa ben hastanede tek halledebilir miyim

Canim annen, kayinvaliden, ablan, kizkardesin falan yokmu? Bence manevi olarakta yaninda biri lazim ama hickimse yoksa tabi cocukta tek birakilmaz

Doktorlar erken doğum riski olup olmadığını nasıl bilemiyor anlamadım. Kadın doğumcu arkadaşıma sordum yazdığınızı kahkaha attı öyle bir mantık var mı rutin kontrollerde illa ki erken doğum riski olup olmadığına dair bilgiler ediniriz girdiğiniz detaylı ultrason bile bunun araştırmasını da kapsıyor evet şu tarihte erken doğuracaksın diyemeyiz ama yaklaşık süreyi bilir ve önlem alırız dikiş,ilaç vs dedi. Birden bire sorunsuz giden bir gebelikte aaa ben erken doğurdum olması çok zor dedi.
neyse uzatıp acınıza acabalar katmak canınızı da sıkmak istemiyorum Allah yardımcınız olsun.

eline saglik Ben ormuyorum pek anlamam ama kayinvalidem oruyor ama onlari da pek fazla giydirmeyi dusunmuyorum. Uzulmesin diye sadece onun yaninda giydiririm

Sagol canim. Niyeki? Ama ip secimi cok onemli. Bebek icin oyle herhangi bir ip kullanilmaz. Skandinavlav bebekleri hep kendi orguleriyle buyutuyo bayiliyorum vallahi

Bayıldım ya harikalar

Sagol canim

Sagol canim. Niyeki? Ama ip secimi cok onemli. Bebek icin oyle herhangi bir ip kullanilmaz. Skandinavlav bebekleri hep kendi orguleriyle buyutuyo bayiliyorum vallahi

Sagol canim
orgu giydirirsem gereksiz terleyecekmis gibi geliyor ya hazir urunler daha guzel ama kisin yelek giydiririm orgu olarak sanirim. Onun disinda orgu sevmiyorum gorsel olarak da

Doktor bana inatla idrarda yanman, kaşıntı, ağrı, sızın yoksa gelme diyor ama sarı akıntım diyorum; kahve, pembe, kırmızı olmazsa da gelme diyor çok bunalttım doktorumu sanırım başından beri
Sarı akıntı bende de hep oluyor , idrara bakilmisti ama enfeksiyon çıkmadı çok şükür. Haftaya tetanoz aşısı olacağın o gün sağlık ocağında yine baktiracagim idrara inşaallah.
Canım çok gecmis olsun, dikkat et kendine. Dışarıya yanında biri olmadan çıkmamaya çalış.

Bunlarda benim orduklerim kizmar. Aranizda oren, diken varmi?

cok guzeller canim bende severim örgu islerini 6 eylulde kpss var bakalim onu bi halledeyim memlekete gidip guzel ciciler baslayacagim bnde insallah cinsiyetinizi netlestirirsek tabi

orgu giydirirsem gereksiz terleyecekmis gibi geliyor ya hazir urunler daha guzel ama kisin yelek giydiririm orgu olarak sanirim. Onun disinda orgu sevmiyorum gorsel olarak da

benimkiler hep organik pamuk. Eski babaanne üsülü olanlari bende sevmiyorum, haklisin :)

kan, idrar tahlili her gidiste yapilir aslinda. PH degerinede bakilir cünkü yüksek cikarsa enfeksion falan belirtisi oluyor bildigim kadari ile. Doktor ilgisiz demek.

kan, idrar tahlili her gidiste yapilir aslinda. PH degerinede bakilir cünkü yüksek cikarsa enfeksion falan belirtisi oluyor bildigim kadari ile. Doktor ilgisiz demek.
kontrole gidincede cok guzel ilgilenir canim cikolata kistim vardi ameliyat olup oyle hamile kaldim herseyimi biliyor bilipte boyle galesiz davraniyorsa ki rahatsizlimlarimida soyledim ne diyim son kontrolum burda zaten sonra memlekette devam edecegim insallah doguma kadar ,, devlete gidince soyliycem yapar insallah

o zman iyimis canim. Sen sor doktorunada. MEsela bana gecen sefer aciklik varmi diye bakti. 20 dakika bebegin hareketleri ve sancim varmi diye bakildi CTG diyorlar. Kanimdada malesef biraz demireksikligi cikti. Onu toparlamam lazim.

Kızlar birazcık iş yapınca karnımın üst kısmına bi ağrı giriyor.bugun bebekte hareketsiz.endiselenmeye basladim

Peki doktor birşey dedi mi aşağıdan hissetmeyle ilgili yani düşük tehlikesiyle alakası var mı ? Vajinal uzunluk kaçtı ?
Evet yatacağım sadece yemek yapmak için ayağa kalkabilirsin dedi detaylı ultrason da 9 mm çıktı kendi dr um vajinal kontrol yaptı 24 mm dedi serklaj yapılan yere daha yaklaşmamış ama bebeğin eşiği aşağı inmiş ben ilk bebeğim de de 9 ay yatmıştım

Mağazadan değişim yapmıştım ben oğluma mavı battaniye almıştım pembe gelmişti değiştirip başka şeyler almıştım

Teşekkür ederim yarın gideyim ben de.

gunaydin dun gittim magazaya para iadesi yapacaklardi fakat internetten iade talebi olusturdugum icin yapamadilar kargoya vercem mecbur

Hadi ya o zaman iade talebi oluşturmayayim iyi oldu sorduğum. UPS kargoya geçmeleri kötü olmuş şehir merkezinde bile şube yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…