2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Öyle yapim o zaman bizim burda herseyi bulabilecegim bi ebebek var biraz biraz gelmis kışlıklar ama genelde yazlik cogu.

kizlar ya ne anlatcam size. bugun bi ortamdayim gorumcem kendi eltisinin dedikodusunu yapiyor. oda yenidogurmus. yok emziremiyr yok beceremiyr blmem ne ay bi uzuldm dedm bakalm ben becereblcekmiim bnde arkamdan bolemi soleticem falan
Cok ta umrumda degil acikcasi kimin ne soyledigi tabiki ilk baslarda beceremem süt gelsinde bi sekilde alisicaz birbirimize

Benimde açlık sekerim 105 60dk 140 120 dk 102 cıktı pazartesi arayacağım bakalım dr ne diyecek

Cok ta umrumda degil acikcasi kimin ne soyledigi tabiki ilk baslarda beceremem süt gelsinde bi sekilde alisicaz birbirimize
yaa valla nasl snir oldum gorumceme. bende karsi tarftaki kz icin emzirmek istemeyebilir onun bebegi falan dedim. bi grsenz yemek masasinda herkes kizin memesini konusuyor size ne ya

Benimde 23+1 1 hafta geriden geliyor 465 gram dedi doktorum

Ben de ayrıntılı ultrasondan geldim. 600 gr olmuş bebişim. Aynı babasına benziyor. İlk kızım da aynı bana benziyordu. Kızlar ben de şeker var muhtemelen. Şekerli şeyleri yemeyi kestim. Yine yüksek çıkarsa doktor ne yapıyor iğne mi veriyor? Bu arada saçlarım çok beyazlamıştı ben de kına yaktım. Bişey olmaz değil mi?

oyy maşallah yakınadan bişe olmaz heralde yinede bilmiyorumda saçlara çok faydalı benim saclar açıcıdan yanmıstı uzatıyorum artık nasipse bebeden pek ilgilenemicem sacla basla o zamana kadar dahada uzar uzun saç hastasıyım

Bugün kahvaltıda birden midem bulandı afedersiniz çıkarırken mideme birşey oldu sanki şimdi ağrıdan duramıyorum ne yapsam ne yesem içsem iyi gelir var mı bilgisi olan? Onca ay kustum ilk defa böyle bir ağrı yaşıyorum

Canım merhaba sana bir konuda danışmak istiyorum.malum bu hafta seminer başlıyo.ne yapmayı planlıyorsun.gidecekmisin yoksa idari izin mi kullanacaksin.bide merak ettiğim şu idari ızinli iken ek ders yatıyor mu.

kizlar ya ne anlatcam size. bugun bi ortamdayim gorumcem kendi eltisinin dedikodusunu yapiyor. oda yenidogurmus. yok emziremiyr yok beceremiyr blmem ne ay bi uzuldm dedm bakalm ben becereblcekmiim bnde arkamdan bolemi soleticem falan
herkes anasının karnından bebek bakmakla büyümedi ki ilk etapta emzirmek zor hem dogum agrıların hem göğüs ucu agrısı hemde bebeğin aglaması eklenince üçlü kombo oluyo o an seni eleştricek sinirini bozcak kişiler degilde sana moral wercek yardımcı olcak kişiler lazım bende ilk oğlumda cok zorlandım sütüm gelmiyodu bebe mama istiyodu ama çok ağlıyodu eski kaynanada bebek kokuma alıştı wer onu bana deyip alıp uyutuyodu 2 günlük bebekti daha ne alışmasıymış deli ederdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…