2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım 2 tane 10 lu hastane çıkışı aldım. battaniye,muslin,çorap vs çok şey aldım ama tulumları falan atayım :)
döşeme kumasımız aynıymıs canım bı an kendımı evde gibi hissettim :))) ben de bugun gap a baktım bıraz bikaç bişi aklıma yattı ama su yıldızlı tulumu sevdım gayette kızıma gıydırırım

Canım çok sağol çok iyi oldu bunu söylediğin benim doktora ulaşmak biraz zor oluyor da. Aynı benim de yanma var şuan inşallah geçer benim de

canım indirim vardı bu ürünlerde gap'ten aldıklarım ve carters dan aldıklarım indirimli diğerleri H&M onlar sezon indirim yoktu bir tulum Mango o da indirimdeydi.
700 sadece burası

Gulle gulle giydirmek nasil olsun cok ciciler bebek kiyafetleri iri insan kiyafeti gibi pahali ya helle ayakabilar. Valla ben indirimde 2-3 yas ayakabida aldim
Ay bu alışveriş baya pahalıya patlayacak herşeyini alınca rahat 8 10 bin i bulur herhalde

A dan Z ye herseyi hesaplayinca beya tutyorum canim. Bizde 2500 - 3000 arasi hesapladik. Ufak tefek seylerde beya fark yapiyo

Canım çok sağol çok iyi oldu bunu söylediğin benim doktora ulaşmak biraz zor oluyor da. Aynı benim de yanma var şuan inşallah geçer benim de
İnşallah geçer sildikten sonra sarı akıntım oldu hatta sende de olursa bu iyi bişiymiş mikrobu kırdığı anlamı taşıyormuş korkma :)

bende uyguluyorum bu sirkeli su olayını kaşıntı bile warsa alıyo kaşıntısını biraz yakıyo ama dayanılmicak gibi değil

Kına dan birşey olmaz diye düşünüyorum sonuçta eskiden köylerde hep kuma yakılırdı bende şeker yüklemesinde şeker çıktı ilk etapta insülin başlatmıyorlar önce bir diyet listesi veriyorlar birde cihaz aldım ben sabah öğlem akşam açlık tokluk ölçüyorum bir hafta ölçüp beslenme ve diyetisyene gidicem ona göre de ne derse artık ya diyete devam yada insülin

bende uyguluyorum bu sirkeli su olayını kaşıntı bile warsa alıyo kaşıntısını biraz yakıyo ama dayanılmicak gibi değil
Yaptım bakalım inşallah işe yarar. Ya kan geldi daha doğrusu çok hafif pembelik olarak suyun ıslaklığıyla birlikte. Ama içeriden mi dışardan mı anlamadım. Dışarısı tarhiş olmuş gibi yüksek ihtimalle dışardan geldi ama korktum off

Bi tarif versene canım
Yarım kilo yulaf ezmesi 1 er bardak ceviz,fındık,badem hepsi çiğ kavrulmamış olacak Kuru üzüm ve kuru kayısı koydum ben farklı kuru meyveler de olabilir. Bir adet taze meyve püresi. Tatlandırmak için 2 kaşık bal veya pekmez. Ben tahin de ekledim. Hindistan cevizi yağı varsa eklenebilir. Bolca tarçın. İyiycd karıştırılarak Fırında 160 derecede 15 dk da bir karıştırarak toplam 50 dk pişiriyoz. Soğuduktan sonra kavanoza koyup buzdolabında saklıyoruz. Yoğurt veya sütle tüketiliyor

Bebek hareketlerini bazen otururken resmen vajina da hissediyorum sanki böyle atma şeklinde oraya vuruyor sanki Aslında çok sert tekmeler hissetmiyorum henüz
birde adet dönemlerinde bel veya kasık ağrıması söylenildiği gibi normal birşey mi acaba

Dr una vajinada hissettiğini söyle ve rahim boyunu ölçüt mutlaka

Çok yokmuş en azından benimki de gittiğimde 489 mu ne öyle bişeydi çarşamba kendi doktorum dedi senin normal yolla gebelik olduğu için belki geç döllenme yaşamışsındır
İlk zaman bir iki gündü şimdi 1 hafta anlamadım gitti valla sorunda yok tahlillerde falan

Canım ayakları aşağıda benim kafası kaburgamın orada bende öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…