döşeme kumasımız aynıymıs canım bı an kendımı evde gibi hissettim :))) ben de bugun gap a baktım bıraz bikaç bişi aklıma yattı ama su yıldızlı tulumu sevdım gayette kızıma gıydırırım
Ben geçen yanma hissettim sirkeli su yapayım mı dedim doktoruma telefondan yap bir zararı yok dedi yarın çay bardağı elma sirkesi yarım çay bardağı su ile karıştır pamukla sil dedi öyle yaptım geçti.
canım indirim vardı bu ürünlerde gap'ten aldıklarım ve carters dan aldıklarım indirimli diğerleri H&M onlar sezon indirim yoktu bir tulum Mango o da indirimdeydi.
700 sadece burası
Gulle gulle giydirmek nasil olsun cok ciciler bebek kiyafetleri iri insan kiyafeti gibi pahali ya helle ayakabilar. Valla ben indirimde 2-3 yas ayakabida aldim
Ben de ayrıntılı ultrasondan geldim. 600 gr olmuş bebişim. Aynı babasına benziyor. İlk kızım da aynı bana benziyordu. Kızlar ben de şeker var muhtemelen. Şekerli şeyleri yemeyi kestim. Yine yüksek çıkarsa doktor ne yapıyor iğne mi veriyor? Bu arada saçlarım çok beyazlamıştı ben de kına yaktım. Bişey olmaz değil mi?
Kına dan birşey olmaz diye düşünüyorum sonuçta eskiden köylerde hep kuma yakılırdı bende şeker yüklemesinde şeker çıktı ilk etapta insülin başlatmıyorlar önce bir diyet listesi veriyorlar birde cihaz aldım ben sabah öğlem akşam açlık tokluk ölçüyorum bir hafta ölçüp beslenme ve diyetisyene gidicem ona göre de ne derse artık ya diyete devam yada insülin
Kızlar bugün granola yaptık kızımla. Sütle veya yoğurtla yemek için. İçinde yok yok tavsiye ederim. Araöğün olarak ya da kahvaltıda yemek için hem pratik hem sağlıklı
Yaptım bakalım inşallah işe yarar. Ya kan geldi daha doğrusu çok hafif pembelik olarak suyun ıslaklığıyla birlikte. Ama içeriden mi dışardan mı anlamadım. Dışarısı tarhiş olmuş gibi yüksek ihtimalle dışardan geldi ama korktum off
Yarım kilo yulaf ezmesi 1 er bardak ceviz,fındık,badem hepsi çiğ kavrulmamış olacak Kuru üzüm ve kuru kayısı koydum ben farklı kuru meyveler de olabilir. Bir adet taze meyve püresi. Tatlandırmak için 2 kaşık bal veya pekmez. Ben tahin de ekledim. Hindistan cevizi yağı varsa eklenebilir. Bolca tarçın. İyiycd karıştırılarak Fırında 160 derecede 15 dk da bir karıştırarak toplam 50 dk pişiriyoz. Soğuduktan sonra kavanoza koyup buzdolabında saklıyoruz. Yoğurt veya sütle tüketiliyor
Bebek hareketlerini bazen otururken resmen vajina da hissediyorum sanki böyle atma şeklinde oraya vuruyor sanki Aslında çok sert tekmeler hissetmiyorum henüz
birde adet dönemlerinde bel veya kasık ağrıması söylenildiği gibi normal birşey mi acaba
Bebek hareketlerini bazen otururken resmen vajina da hissediyorum sanki böyle atma şeklinde oraya vuruyor sanki Aslında çok sert tekmeler hissetmiyorum henüz
birde adet dönemlerinde bel veya kasık ağrıması söylenildiği gibi normal birşey mi acaba
Çok yokmuş en azından benimki de gittiğimde 489 mu ne öyle bişeydi çarşamba kendi doktorum dedi senin normal yolla gebelik olduğu için belki geç döllenme yaşamışsındır
kızlar ben şöyle bişey aldım.
ne kadar gerekli derseniz bilmiyorum hamile bir arkadaşımdan duydum bunu almış dalin önermiyorlarmış vs.
ilgilenen olursa paylaşıyorum.