2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende bu hafta gittiğim tüp bebek doktorunda araştırma yaptım hem hastane hem doktor ücreti 10000 TL yi geçiyomuş bırakma kararı aldım başka doktora geçicem özel hastanede fiyatları çok uçurmuşlar
Cok ya 10bin nedir parami basıyoruz

Hg aramiza Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin

Kızlar belim çok ağrıyor bugün ya .bir iş de yapmadım yatinca da geçmiyor neden acaba endiselendim biraz

şimdi hangi sehir hastanesi o başaksehirde açılan çam ve sakura olanı mı

Şehir hastaneleri tamamı dewlet karşılamadığı için öyle bilgi vermişler dediğim gibi arkadaşım araştırmıştı bende ondan biliyorum kendim gidip de hiç sormadım maalesef bana hem dewlet hem şehir hastanesi çok uzak kalıyor
Kaç haftalıksınız acaba
22+3
Walla kendim gidip deneyimlemedim arkadaşım yeni doğum yaptı o araştırmıştı bende ondan biliyorum şehir hastaneleri zaten yarı dewlet yarı özel olduğu için belki o şekilde söylenmiştir neye göre değişiyor dediğim gibi daha fazla bi bilgim yok

Kizlar selam, seker yuklemesi yapildi bugun 50gr'lik 176 cikti tokluk degerim haftama gore az kilo aldim 3-4 kilo kadar, 67 kiloyum cok kilolu da degilim, hamilelik boyunca hep istahsizim ama yine de yuksek cikti. Doktor da beklemiyordu cikmasini. Sali gunu tekrar gidicem 100grlik yukleme yapilacak bu kez bakalim. Siz de ihmal etmeyin kilo almadim, zayifim falan diye, hic belli olmuyormus gebelik sekeri durumu.

Evet bununbende soylemistim daha once bu seker malesef kilo alimina falan bakmiyo o yuzden ben anlamiyorum Türkiyede niye yaptirmak isten iyor diye Allah korusun komplikasyon olusabilir ama genelde seker olunca suya fazla oluyoemus onuda doktor goruyor

Ben de gebeliğin 13. Haftasında karbonhidratla beslendiğim öğünde ölçüm yapmıştım canım . Biraz yüksek çıkmıştı . O yüzden şeker hastası gibi beslenmeye başladım belli yaştan sonra diabet çıkma oranı artıyor heralde

selam kizlar. Doktordan ciktim cok sukur detayli ultrasonda herseyi normal cikti. 430 gr olmus suyu gayet iyi dedi 1 hafta onde gorunuyor yine. Bunlarin disinda kendi doktorum idrar ve kan tahlili istemisti genel olarak degerlerim iyi ama cok az kansizlik cikti bide hafif idrar yolu enfeksiyonu cikti ama antibiyotige gerek gormedi fitil ve bi toz verdi. Benden havadisler bu kadar sizler naptiniz bakalim

Merhaba kızlar
Kontrolden geldim. Çok şükür bebeğimin keyfi yerinde. Doktorum kilo alımımın normal olduğunu bebeğimin gelişiminin de normal olduğunu söyledi(suyu ve kilo alımı haftasıyla uyumlu) şimdilik şeker yüklemesi yapmayabiliriz dedi. 3 hafta sonra kontrolüm var o zamanki kontrolde de bu şekilde olursa yükleme yapmayız açlık tokluk şekerine bakarız dedi. Tatlı ve beyaz undan uzak dur dedi. Bir de sırt üstü yatma artık eğer yatarsaN da iki yastık kullan dedi.

Banada bunlari soylemisti canim bidahaki kontorle kadar olcebiliyosan haftada 1 kete aclik ve tokluk seker ölçümlerini evde yap. Gidincr söylersin ona gore seker yüklenmesini yaptirir bide canim kac gram suan ultrason kağıdında ne yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…