2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizcemle gittik biraz ciciler aldik e bebege indirimler gelmis guzel bi anne çantası aldim ufak tefek giyim aldim. Yorganlardada vardi indirim ama pek kaliteli gelmedi bana birde cok ince sanki. Tecrübeli anneler siz ne dersiniz yorgan almaliyiz dimi kış bebisleri olacaklar

yorgan indirimdeydi ben aldim tam kisa denk geliyor usumesin bebisler

725 gr 29 cm canım
Sen yaptırdın mı yükleme ? Bende cihaz var arada ölçüyorum

Bu arada artık yaz bitiyor diye d vitamini başlattı. Son aylar daha önemliymiş. Eylül de gelsin kısmetse sık sık balık yiyeceğim. Doktorum süt ürünlerine ve proteine artık ağırlık vermem gerektiğini söyledi. Benim doktorum multivitamin vermiyor zaten yiyebiliyorsun sağlıklı beslen kalsiyum ve proteine ağırlık ver diyor

Yok canim doktor 28 e kadar kontrol et duruma gore yapariz dedi makina var bendede takip edicem
Makine olması avantaj gerçekten. İlk gebelikte şeker çıkmıştı ama dikkat ettim hiç yüksek çıkmadı sonrasında dikkat etmediğim günler bile normal çıkıyordu. İlk gebelikte olmasına rağmen doktorum gidişata göre karar vermek istedi. Benim de isteğim bu yöndeydi

Ben son 1 aydır kalsiyum ve protein agırlıklı besleniyorum her sabah kaşar peynir Krem peynir vs ile kahvaltı yapıyorum Yumurta yiyorum gün içinde de et falan tüketiyorum.. kuş başı ve kemik karışık düdüklüde haşlayıp çorba gibi sulu şekilde tüketiyorum hem kemikli oldugu için daha faydalı oluyor hemde sulu oldugu için kabız olmamı falan engelliyor sende dene istersen bide yagsız ve baharatsız oldugu için sindirmesi daha kolay oluyor böyle

Bende bugün e bebeğe gittim bir akrabamıza hediye almak için. Çok büyük bir ebebek var bizim buda avm ye gitmek istemediğim için oradan bakıyım dedim ama hep yazlık ciciler var. Daha kışlıklar gelmemiş. Bu sene yorgan tavsiye etmem canım bana pek güvenli Gelmiyor bebek istemeden yüzünü örtebilir falan diye. Ben kalın giydirip battaniye ile örterdim veya altı torba gibi olan uyku tulumları var onlar da güzel olur

Bende dediklerini yiyorum canım her gün et pişirmesemde Sık sık yemeye çalışıyorum dediğin gibi günlük olarak yumurta ve peynir çeşitleri süt yoğurt hepsini tüketiyorum Artık bebeğin de kemik gelişimi arttığı için sanırım daha çok yemem gerektiğini söyledi. Zaten bunları çok yemek kilo aldırmıyor aksine tok tutuyor ve daha sağlıklı. Toplam 7 kilo aldım ben son kontrolden beri 5 hafta geçti 2,5 kilo almışım. Haftada yarım kilo normal dedi alman gerekeni almışım

Aynen bu haftalardan sonra daha hızlı büyüyorlar onun için demiştir neyseki bebeklerimizin zamanı iyi hem kurbandan sonra hem ilerde balık mevsimi açılıyor Sebze meyve bol olan dönemdeyiz her şekilde beslenmemiz kolay ve çeşitli oluyor

Yeni doğan bebeklerde yorgan tavsiye etmiyorlar canım yine de sen bilirsin

kizlar ya ne anlatcam size. bugun bi ortamdayim gorumcem kendi eltisinin dedikodusunu yapiyor. oda yenidogurmus. yok emziremiyr yok beceremiyr blmem ne ay bi uzuldm dedm bakalm ben becereblcekmiim bnde arkamdan bolemi soleticem falan

Niye böyle düşünüyorsun ki? Beceremesen bile bu senin ayıbın değil insan yaşayarak öğreniyor sonuçta. Arkandan kim konuşuyorsa onun ayıbı, kendileri utanıp üzülmeliler bunun için

kizlar ya ne anlatcam size. bugun bi ortamdayim gorumcem kendi eltisinin dedikodusunu yapiyor. oda yenidogurmus. yok emziremiyr yok beceremiyr blmem ne ay bi uzuldm dedm bakalm ben becereblcekmiim bnde arkamdan bolemi soleticem falan
Emziren anne de emziren anne de aynı derece de annedir.
Geri kafalılık bu eleştiriler gerçekten

e zaten beceremicez ilk baslarda ne var ki bunda. Tecrube ede ede zamanla ogrencez. Cocuk dogar dogmaz 40 yillik anne gibi olmicaz tabi uzulme dedikodu yapanlarin kendi ayibi bunlar

Canım beceremesen bile arkandan konuşan utansın! Sen ne takıyosun onun dediğini ya

Ilk başlarda beceremeyebilirsin cnm daha önce bebek emzirmedin ilk bebeğin çünkü.
Emin ol çok da laf yapacaklar emzirsen bile. Özellikle akrabalardan yaşı büyük olanlar emzirme ve bebeğin bakımı konusunda çok konuşacak sana öğüt vermeye çalışacaklar. O laf söyleyenlere yeri geldiğinde cevap vermeye çalış. Kimsenin lafının altında ezme kendini.
Bebeh senin bebeğin. Asla kötülügünu istemezsin. Ki zaten sen elinden geleni yapacaksın zamanla bebeğin seni sen bebeğini tanıyıp birbirinize alışacaksınız. Takıldığın noktalarda bu forumda internette eminim ki araştıracaksın elinden geleni de yapacaksın.
Şimdiden bunları düşünüp de elalemin yapacağı dedikoduyu kendine dert etme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…