2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben de hem çok aşağıda aynen atma şeklinde aynı anda yukaridan da hissediyorum.bugun doktordaydim 30 cm civarı olmuş ve duruşu başı aşağıda ayakları yukarıda. Yani yukardan tekme hissediyorum aynı anda vajinada da atma gibi elleri mi artık bilemiyorum.doktora çok aşağıda sanki bir sorun var mı dedim durustan dedi bir sıkıntı olmadığını söyledi.vajinalbakmadı.bilemiyorum ins normaldir.bel ve kasik ağrısı 2 3 gün önce oldu bende 1 gün geçti ertesi güne.bazen ağrı olup düzeliyor

Yapıcam bugün teşekkür ederim

Bende bazen vajinada hareketlerini hissediyorum. En son kontrolümde serviks boyu normal dedi doktor. Bebegin duruşundan kaynaklanıyor heralde.

bende bu hamileliğimde mantarken pembemsi akıntı geliyo dewamı gelmiyo ama tahriş olmuş olabilir özellikle ilişkiye girdiğimde dahada belirginleşiyo

Canım ayakları aşağıda benim kafası kaburgamın orada bende öyle hissediyorum
Bende bazen vajinada hareketlerini hissediyorum. En son kontrolümde serviks boyu normal dedi doktor. Bebegin duruşundan kaynaklanıyor heralde.
Çok sağolun yanıtlarınız için
Başka yeni doğum yapan bir arkadaşa da sordum o da özel bölgenizi karıştıryormuş gibi olurdu benimde son aylarda bacaklarınızı kapatmak istemeyeceksin dedi biraz rahatladım
ama ilk gidişimde özellikle rahim boyunu soracağım daha önce sorduğumda sadece normal dedi doktor alttan muayene etmedi.
Ayaklarımı yukarı kaldırınca geçiyor ilginç orada ne işi varsa

Kizlar bende de ayaga kalkerken vajinada baski hissi oluyor, otururken bir sorun yok. Poset tasirken, apartman kapisini ittirirken vajinada agri oluyor bu durumda olan var mi?

bugün kahvaltıdan sonra çok kötü kustum
uzun zamandır kusmuyordum son 3 gündür midem bulanıyordu üşüttüğümü de düşünüyorum gerçi ama reflüm de var umarım kötü bir şey yoktur

b3nde yedgm ne varsa kustum. sebepte ne bliyomsn yedk kalktk bulask yikicam peynr posetini kaldirirken peynir kokusu geldi burnuma ole kustum ki kasiklarma batar grdi

b3nde yedgm ne varsa kustum. sebepte ne bliyomsn yedk kalktk bulask yikicam peynr posetini kaldirirken peynir kokusu geldi burnuma ole kustum ki kasiklarma batar grdi
bende öyle oldum geçmiş olsun kuzum
bana da kalktıgımdan berı hersey kokuyordu acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye düşünüyorum tahlil vereceğim sanırım

Kızlar nasılsınız? Bebişler iyi mi?
Basur sorunu yaşayanınız var mı? Bende yeni başladı yaa dün doktoruma sordum büyük değilse ve senin için sorun yaratmıyorsa bi sıkıntı yok bi krem söylerim onu sürersin muayeneye gelene kadar dedi. Tamam dedim. Şimdi bakıyorum ki kanıyor. Acaba doktorumu aramalı mıyım?

Ben varim. Ben ergenlikten beri yasiyorum ara ara. 3 yil once ameliyat oldum bir yil sonra yeni catlak olustu. Hsmilelikten once ara ara oluyordu ama kremlerim vardi. Simdi hamilelikte hem krem olmuyo bitkisel haric hemde ishal kabizlik zor oluyor. Ben bu yuzden sezaryan olucam zaten doktorumda hemen sezaryan onerdi cunku benim hasas alanim orasi. Kesinlikle kabiz ve ishal olmamaya bak. Kremi kullan insAllah iyilesir.

Aaa süper bana bi doktor kan yumurtalıklara gtmez doğurganlığı dusurur dedı de Hiç kanamanız oldu mu zor oluyo mu iğne mi kullanıyosunuz?
Bnm ilk gebeliğim doğal yolla tek yumurta ikizi oldu pıhtı sebebiyle kalpleri durdu. Şimdi 0.4oksapar kullanıyorum kanamam olmadı coraspin vermedi doktorum. İğneyi kendim vuruyorum çok da zor sayılmaz alışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…