Bebek hareketlerini bazen otururken resmen vajina da hissediyorum sanki böyle atma şeklinde oraya vuruyor sanki Aslında çok sert tekmeler hissetmiyorum henüz
birde adet dönemlerinde bel veya kasık ağrıması söylenildiği gibi normal birşey mi acaba
Canım ben de hem çok aşağıda aynen atma şeklinde aynı anda yukaridan da hissediyorum.bugun doktordaydim 30 cm civarı olmuş ve duruşu başı aşağıda ayakları yukarıda. Yani yukardan tekme hissediyorum aynı anda vajinada da atma gibi elleri mi artık bilemiyorum.doktora çok aşağıda sanki bir sorun var mı dedim durustan dedi bir sıkıntı olmadığını söyledi.vajinalbakmadı.bilemiyorum ins normaldir.bel ve kasik ağrısı 2 3 gün önce oldu bende 1 gün geçti ertesi güne.bazen ağrı olup düzeliyor
Yarım kilo yulaf ezmesi 1 er bardak ceviz,fındık,badem hepsi çiğ kavrulmamış olacak Kuru üzüm ve kuru kayısı koydum ben farklı kuru meyveler de olabilir. Bir adet taze meyve püresi. Tatlandırmak için 2 kaşık bal veya pekmez. Ben tahin de ekledim. Hindistan cevizi yağı varsa eklenebilir. Bolca tarçın. İyiycd karıştırılarak Fırında 160 derecede 15 dk da bir karıştırarak toplam 50 dk pişiriyoz. Soğuduktan sonra kavanoza koyup buzdolabında saklıyoruz. Yoğurt veya sütle tüketiliyor
Bebek hareketlerini bazen otururken resmen vajina da hissediyorum sanki böyle atma şeklinde oraya vuruyor sanki Aslında çok sert tekmeler hissetmiyorum henüz
birde adet dönemlerinde bel veya kasık ağrıması söylenildiği gibi normal birşey mi acaba
Yaptım bakalım inşallah işe yarar. Ya kan geldi daha doğrusu çok hafif pembelik olarak suyun ıslaklığıyla birlikte. Ama içeriden mi dışardan mı anlamadım. Dışarısı tarhiş olmuş gibi yüksek ihtimalle dışardan geldi ama korktum off
Canım ben de hem çok aşağıda aynen atma şeklinde aynı anda yukaridan da hissediyorum.bugun doktordaydim 30 cm civarı olmuş ve duruşu başı aşağıda ayakları yukarıda. Yani yukardan tekme hissediyorum aynı anda vajinada da atma gibi elleri mi artık bilemiyorum.doktora çok aşağıda sanki bir sorun var mı dedim durustan dedi bir sıkıntı olmadığını söyledi.vajinalbakmadı.bilemiyorum ins normaldir.bel ve kasik ağrısı 2 3 gün önce oldu bende 1 gün geçti ertesi güne.bazen ağrı olup düzeliyor
Çok sağolun yanıtlarınız için
Başka yeni doğum yapan bir arkadaşa da sordum o da özel bölgenizi karıştıryormuş gibi olurdu benimde son aylarda bacaklarınızı kapatmak istemeyeceksin dedi biraz rahatladım
ama ilk gidişimde özellikle rahim boyunu soracağım daha önce sorduğumda sadece normal dedi doktor alttan muayene etmedi.
Ayaklarımı yukarı kaldırınca geçiyor ilginç orada ne işi varsa
Kizlar bende de ayaga kalkerken vajinada baski hissi oluyor, otururken bir sorun yok. Poset tasirken, apartman kapisini ittirirken vajinada agri oluyor bu durumda olan var mi?
Bana 4 doktorun ikisi mutlaka kullanacaksın ikiside gerek yok dedi hep böyle. Mthr lerin ikisi de heterozigot pai1 homozigot sadece iğne kullanıyorum bende
bugün kahvaltıdan sonra çok kötü kustum
uzun zamandır kusmuyordum son 3 gündür midem bulanıyordu üşüttüğümü de düşünüyorum gerçi ama reflüm de var umarım kötü bir şey yoktur
bugün kahvaltıdan sonra çok kötü kustum
uzun zamandır kusmuyordum son 3 gündür midem bulanıyordu üşüttüğümü de düşünüyorum gerçi ama reflüm de var umarım kötü bir şey yoktur
bende öyle oldum geçmiş olsun kuzum
bana da kalktıgımdan berı hersey kokuyordu acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye düşünüyorum tahlil vereceğim sanırım
Kizlar bende de ayaga kalkerken vajinada baski hissi oluyor, otururken bir sorun yok. Poset tasirken, apartman kapisini ittirirken vajinada agri oluyor bu durumda olan var mi?
Kızlar nasılsınız? Bebişler iyi mi?
Basur sorunu yaşayanınız var mı? Bende yeni başladı yaa dün doktoruma sordum büyük değilse ve senin için sorun yaratmıyorsa bi sıkıntı yok bi krem söylerim onu sürersin muayeneye gelene kadar dedi. Tamam dedim. Şimdi bakıyorum ki kanıyor. Acaba doktorumu aramalı mıyım?
Kızlar nasılsınız? Bebişler iyi mi?
Basur sorunu yaşayanınız var mı? Bende yeni başladı yaa dün doktoruma sordum büyük değilse ve senin için sorun yaratmıyorsa bi sıkıntı yok bi krem söylerim onu sürersin muayeneye gelene kadar dedi. Tamam dedim. Şimdi bakıyorum ki kanıyor. Acaba doktorumu aramalı mıyım?
Ben varim. Ben ergenlikten beri yasiyorum ara ara. 3 yil once ameliyat oldum bir yil sonra yeni catlak olustu. Hsmilelikten once ara ara oluyordu ama kremlerim vardi. Simdi hamilelikte hem krem olmuyo bitkisel haric hemde ishal kabizlik zor oluyor. Ben bu yuzden sezaryan olucam zaten doktorumda hemen sezaryan onerdi cunku benim hasas alanim orasi. Kesinlikle kabiz ve ishal olmamaya bak. Kremi kullan insAllah iyilesir.
Bnm ilk gebeliğim doğal yolla tek yumurta ikizi oldu pıhtı sebebiyle kalpleri durdu. Şimdi 0.4oksapar kullanıyorum kanamam olmadı coraspin vermedi doktorum. İğneyi kendim vuruyorum çok da zor sayılmaz alışıyorsun