2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bende öyle oldum geçmiş olsun kuzum
bana da kalktıgımdan berı hersey kokuyordu acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye düşünüyorum tahlil vereceğim sanırım
Bende gidicem yarın idrar yolu enfeksiyonu için. Hafif yanma ve kaşıntı var. Hamileyken olmamıştı hiç su içiyorun çok ama geçmedi

Ben de çocukluktan beri kabız olurum normal tuvalete çıkamam ama basur olmadım hiç yani şimdi kabız da değilken basur olmam beni şaşırttı. Doktorum hamilelikten kaynaklı baskı oluşmuş dedi. Ama dün doktorumla konuşduğumda kanama yoktu şimdi kanadı. Acaba sorun olur mu? Doktorumu arayıp bilgi versem mi?

Basur zaten kanar ki. Sonucta catlak. Icin rahat edecekse ara. Benim doktorumda bana baskida.mn daha kotu olabilir dedi. O yuzden ben kesinlikle sezaryan olucam dogumda yirtilma riskim cok buyuk. Catlaginin iyimesmesi lazim. O yuzden bu aralar dikkat et kabiz olma yoksa her zorlamada yine yirtilir. Ben bir kabiz olsugumda bir hafta cekiyorum. Iyilesiyor. Bir ishal oluyorum hoop yine bastan. Senin ilk oldugu icin boyle olmaz tabi. Kremide kullan doktor verdiyse.

Ben gebeliğimin başından beri bin kere ishal oldum hiç kabız olmadım. Ama hiç sorunum yoktu. Karnın büyümesiyle baskıdan dolayı oluştu. Aradım konuştum. Şimdilik tuvalete çıkmak için gliserin fitilini kullanabilirsin dedi. Sonrası için krem ve bir başka fitil ismi verdi onla devam et dedi. İyiki aramışım, kan sulandırıcı hap kullanıyordum onu artık kullanma kanamanın durması için dedi.

InsAllah iyi gelir iyilesir ve tekrarlamaz canim. Ben cok cektim cekiyorum. Kabiz olmamal icin kuru erik suyu iciyorum ben. Kullandigim dogal yag karisimi var beya iyi geliyor. Onceden kullandikmarimi kullanamiyorum. Dogumda da dogru ikinmak cok onemli ama.

Hiç onemli degıl acısı iğnesi düşmediyse bebegınız cok şükür Teşekkür ederim acıkladgnz için bebegınızı size bagıslasın Allahım

Kuru erik ve kuru kayısı yiyorum canım. Meyve olarak ne yiyim canım? Hangileri yumuşatır dışkıyı bi bilgin var mı? Üzüm diye biliyordum 3 gündür her gün 1 salkım üzüm yiyorum ama belli ki işe yaramamış

doktorun krem verir muhtemelen. O zamana kadar vazelin surebilirsin canim gecmis olsun

Bende gidicem yarın idrar yolu enfeksiyonu için. Hafif yanma ve kaşıntı var. Hamileyken olmamıştı hiç su içiyorun çok ama geçmedi
Rahim büyüyor ya baskıdan artan progesteron hormonundan da oluyormuş ama gidelim verelim kan idrar bakalım

doktorun krem verir muhtemelen. O zamana kadar vazelin surebilirsin canim gecmis olsun
Bi gün önce aramıştım canım doktorum krem verdi zaten. Almamıştım bugün alıcaktım da böyle kanama olunca panikledim. Aradım konuştum ama. İlgin için teşekkür ederim.
Vazelin sakıncalı değil mi gebelikte? Öyle okumuştum ama

pek cok kreme gore masum canim krem henuz yazmadi sandim da acisini hafifletmesi icin demistim. Yumusak tutmayinca bir sure sonra oturamayacak hale geliyorsun cunku

Ben sadece kuru erik suyu iciyoeum beya iyi geliyo. Karbonhidratan uzak durmak ve bol su. Agrin oluyormu

Canım çiğ kabak rendesi de yumuşatır bir arastir

kizlar Türker nasil isim sizce?

pek cok kreme gore masum canim krem henuz yazmadi sandim da acisini hafifletmesi icin demistim. Yumusak tutmayinca bir sure sonra oturamayacak hale geliyorsun cunku
Haa krem ondandır o zaman. Çünki artık acı vermeye başlamıştı dediğin gibi. Kremi sürdüm hafiflemiş gibi hissediyorum. Demekki krem oranın kurumaması içinmiş. İyi geldi krem.
Bu arada senle konuşamadık canım nasıl gidiyor hamileliğin? Senin kız mı erkek mi canım?

Erkek canim erkek istiyordum gonlume gore oldu Sen yoksun bu ara konusamadik. Bu arada o kremi 2-3 gun bile kullansan baya faydasini gorursun yillardir cektigim icin biliyorum

Canım çiğ kabak rendesi de yumuşatır bir arastir
Doktorum sıvı yemekler tüket dedi sadece. Başka şey demedi. Yarın çorba yaparım kendime. Ama meyve tüketen biriyim. Hangilerini daha fazla tüketsem acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…