2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar iki gundur karnım asırı sert ve şişkin durumda. nefes alırken bile zorluyor. cok kilo almadım ama şişkinlik hareketlerimi kısıtladı birden dün ve bugun. sağa sola dönerken de acıyor uzandıgımda. benzer durumda olanınız var mı? ya da bu konuda fikri olan?

Geçmiş olsun canım. Arada bende de mide bulantısı oluyor bu sıralar. Nane limon falan içseydin belki iyi gelirdi?

Bazen bana da oluyor bu durum. Bence sindirim probleminden dolayı. Çok fazla glutenli mi Beslendiniz acaba karbonhidrat ağırlıklı yani

Bazen bana da oluyor bu durum. Bence sindirim probleminden dolayı. Çok fazla glutenli mi Beslendiniz acaba karbonhidrat ağırlıklı yani

aslında hamileliğin başından beri glutenden uzak durmaya çalışıyorum genel olarak. ama demir ilacından sonra bariz bir fark oldu acaba etkilemiiş midir? ama bence de sindirim problemi etken sanırım cnku mide yanması kaynaklı beslenmemde cok aksama yaşıyorum.

Ben yaşadım ve vajinaya çok yakin bir bölgede oldu. Yani gelen kan hep vajinadan sandım. Şükür geçti bir haftada. Merhem kullan düzenli iyi gelecek inşallah kabız olma dikkat et

Erkek canim erkek istiyordum gonlume gore oldu☺ Sen yoksun bu ara konusamadik. Bu arada o kremi 2-3 gun bile kullansan baya faydasini gorursun yillardir cektigim icin biliyorum
Evet yokum canım, benim gelgitlerim oluyor bazen bi bakıyorsun ki deli gibi yazmak istiyorum bişeyler, bazen de iki kelime yazmaya bile hevesim takatim olmuyor gibi. Bazen annem arıyor gene kayıplara karıştın diye okuyasım yazasım yoktu ondan uğramadım canım. Keşke whatsapptaki gibi ses kaydı atabilsek burda da. Hiç üşenmem o zaman
Gönlünce olduğuna çok sevindim canım. Benim de erkek. Ben hangisi olursa olsun modundaydım ama ta başından beri içime erkek doğuyordu doğru çıktı inşallah sağlıkla kucağımıza alalım minikleri. Seninki de çok haraketli mi?

Bana da doktorum önce bir fitil vermişti.sonra ben genel cerrahi gittim o bu fitili kullanma önermem dedi merhemle geçti sukur

Ben yaşadım ve vajinaya çok yakin bir bölgede oldu. Yani gelen kan hep vajinadan sandım. Şükür geçti bir haftada. Merhem kullan düzenli iyi gelecek inşallah kabız olma dikkat et
Yok bende anüsten geliyor vajinaya yakın değil ama gene rahatsız oluyor insan ya. İnşallah geçer çabucak

Özellikle akşam saati dimi gazdan oluyor bence. Sıcaklar da etkisi var sende ki kadar aşırı değil ama anlattıkların bende de mevcut canım

Doktorum sıvı yemekler tüket dedi sadece. Başka şey demedi. Yarın çorba yaparım kendime. Ama meyve tüketen biriyim. Hangilerini daha fazla tüketsem acaba?
Kayısı, karpuz, erik, incir iyi gelir canım bildiklerim

Bosver canim icinden nasil geliyorsa oyle davran. Canin istediginde yaz istemezse yazma Hayirli olsun oglusun isim dusundunuz mu? Benimki cok hareketli hele bugun kipir kipir hic durmadi dogunca da hareketli olacak sanirim bi yazi okumustum bebeklerin davranislari karakteri daha anne karnindayken olusuyormus. Beni dogunca da kosturmali yorulmali gunler bekliyor sanirim

Yok bende anüsten geliyor vajinaya yakın değil ama gene rahatsız oluyor insan ya. İnşallah geçer çabucak
Iyiki anlıyorsun canım ben bir hafta ne stres çektim vajina diye. Kaç kez gittim vajina muayne oldum.doktor hayır dedi değil vajina da kanama yok ama ben zor inandım ancak geçince hamd olsun. Inşallah bi daha olmaz

Kayısı, karpuz, erik, incir iyi gelir canım bildiklerim
Kayısıyla eriğin mevsimi geçti burda maalesef karpuzu da bi kaç gündür iyi almıyolar ya yiyemiyorum ne tadı güzel ne şekli bahçede incir var incir yiyim bari sağol canım benim

Doktorum sıvı yemekler tüket dedi sadece. Başka şey demedi. Yarın çorba yaparım kendime. Ama meyve tüketen biriyim. Hangilerini daha fazla tüketsem acaba?
Kabak çorbaya da atabilirsin ben mercimek corbasina 1 kabak atiyorum evde olursa.kiraz kayisi olur ama pek kalmadi sanirim
karpuz ye canım.bu arada sen şeker testi yaptiriyor musun?

Yeni baktım nerdeyse 4-5 hafta benden geridesin şimdi daha iyi günlerin. Benimki artık öyle tekmeliyor ki acıyor bazen. Aynı anda hem sağdan hem yukardan hemde aşağıdan kıpırdamayı nasıl başarıyor anlamıyorum. Artık uykumdan uyandırıyor beni maymun. Gece sağa yatmıştım öyle bi tekme attı ki böğrüme ayağını kaburgama sokmaya çalışıyordu pozisyonu değiştirdim sakinleşti seni de bekliyor o günler

15 ten sonra sertleşme bendede oldu karın bölgesinde ama saga sola donuslerde agri falan olmuyor cok fazla. Kan ilaci bende kullaniyorum o yapmis olabilir

allah bize sabir versin valla hayirlisiyla sagsalim bi dogsalardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…