2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aa gerçekten teğet geçmiş. Çok şükür
Benim eşim bu konuda normalde de tenkimli. Gebeliği öğrendikten sonra daha da arttı.
Desene tedbirli olmaya devam. Riske değmez. Zor ama sabretmek zorundayız heralde

Selam kizlar benim ozellikle geceleri uykumdan uyandircak sekilde ellerimde bileklerimde uyusma ve agri oluyor kalsiyum ve magnezyumda iciyorum ama fayda yok yasayan ya da onerisi olan var mi
Uykudan uyandıracak şekilde değil de sabah kalkınca hafif şislik ve uyusukluk oluyor ellerimďe. Genelde solda. Biraz hareketden sonra normale dönüyor

Ben en son 6 yıl önce 2 doz ilk hamileligimde yaptırdım doktorum istedi.simdi de tek doz yaptirmami istedi doktor cok tereddüt ettim ama yine yaptırdım.söyledikleriniz çok mantıklı geliyor.bebegin hareketleri belirgin şekilde azaldı.neyin doğru neyin yanlış olduğunu kesin bilmek isterdim annelik seruvenimde.Ama doktorlarin yapılması gerekir dediği şeyi yaptirmamak da çok zor oluyor.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler ❤ başka forumlarda tetanos aşısı yüzünden sorun yaşamış insanların yazdıklarını okuyunca ben de çok tereddüt ettim. Hemşire de düşük riskiniz varsa yapmayalım diyince ilk dozu olmadım haftası da geçmişti. Gerçi internette hamileliğin herhangi bir haftası yaptırılabilir yazıyor. Sanırım yaptirmicam

Uykudan uyandıracak şekilde değil de sabah kalkınca hafif şislik ve uyusukluk oluyor ellerimďe. Genelde solda. Biraz hareketden sonra normale dönüyor

Boyun fıtığın veya düzlesmen varmıydı? Ondan olabiliyor arada uyuşukluk canım. Ihmal etme.

Çok şükür yok. Genelde sola yatıyorum kolumdan destek alarak galiba ondan canım

Selam kızlar nasılsınız bayadır yazamıyorum, özledim sizleri Bu hafta kontrolü olan var mi? Benim Perşembe günü kontrolüm var çok özledim bebişimi inşaAllah her şey iyi gidiyordur
Benim kontrolümde perşembe günü, bir ay boyunca o günü iple çekiyoruz 5 dk görebilmek iyi haberlerini alabilmek için, inşallah hepimiz güzel sağlıklı haberlerle döneriz

Aa gerçekten teğet geçmiş. Çok şükür
Benim eşim bu konuda normalde de tenkimli. Gebeliği öğrendikten sonra daha da arttı.
Desene tedbirli olmaya devam. Riske değmez. Zor ama sabretmek zorundayız heralde
Aynen öyle cnm. Ben çok yakın arkadaşlarımla evde ya da bahçeli kafelerde görüşüyordum arada valla ama şimdi çok korktum. Kimseye güvenip görüşmemek lazım nereden geleceği belli değil bı virüsün

Böyle güzel şeyler yapınca devletimi tutup öpesim geliyor
Lafımı geri alıyorum ben karaciğer değerlerime bakılsın diye tahlil vermeye gittim şimdi baktım sonuçlar düşmüş ama onlar yok normal hemogram tahlilleri var. Öff yarın tekrar o kadar yolu gideceğim. Dinlemiyorlar ki insanı. Doktor diye bir çocuk koymuşlar, gebeyim karaciğer enzimlerim yüksekti takibi için geldim diyorum sigara içiyo musun diyo ezbere sorular

Kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım :) bir kızım olucak inş :))) aranızda coledan d3 kullanan varmı?kullanıyorsanız kaçar damla alıyorsunuz ☺
hosgeldin canım ben 5 damla kullanıyorum

Aşılara kuşkuyla yaklaşan doktor sayısı da az değil aslında gittiğiniz doktorla alakalı konu. Hani nasıl ki normal doğum isteyen normal doğum yanlısı doktor arayıp duruyor her doktora güvenemiyor, aşı konusu da aynı. Hepsi aynı eğitimden geçiyor gibi gorunse de hepsi ayni ekolü benimsemiyor, mesleki gelişimini ayni duzeyde devam ettiremiyor. Ben ilk evladımda aşı mağduru olunca 3 yıldır durmadan aşıları okudum prospektüslerinden başlayarak. Şu an konu buradaki annelere yenidir diye kuşku kelimesini kullansam da benim kuşkum kalmadı aşılar hakkında. Konuyla ilgili çok yeni bir kitap yayınlandı, eleştirel aşı literatürü derlemesi. Sadece aşıya dair akademik çalışmaların özetini içeriyor. Her annenin aşıyla ilgili kararı ne olursa olsun aşıların bu kadar tartışıldığı bir dönemde bu kitap gibi gerçek bilgi sunan kaynaklardan konuyu bizzat okuyarak karar vermesinin dünyaya getirme sorumluluğunu üstlendiği yeni insana borcu olduğunu düşünüyorum.

Kitap linki Miller’ın Eleştirel Aşı Literatürü Derlemesi | Bookmarqt Health Publishing

Artık arkadaşla görüşme durumum yokta. Anne babama zorla götürüyor inan. Ablama olan hakkımdanda geçtim. Annemlere gitmeye saklıyorum. Çok vahim durumdayım.

Bende net yorunca oluyor bugün yine alıntım oldu ama beyaz olsa keşke beyaz olanı dert etme

Selam kızlar nasılsınız bayadır yazamıyorum, özledim sizleri☺ Bu hafta kontrolü olan var mi? Benim Perşembe günü kontrolüm var çok özledim bebişimi inşaAllah her şey iyi gidiyordur
Ben ctesi canım şeker yükleme ve kan testlerim yapılacak. IInşallah o yine kadar bir sıkıntım olmaz ise tabi.
Hayırlı sağlıklı güzel haberler alalım insallah

Evet canim kız bebek

Benimde perşembe randevum var
Cumartesi gideceğim ben de canım inşallah
Benim de cuma günü kontrolüm var bende merak içindeyim. Bi an önce cuma gelsin istiyorum. Herşey yolundadır inşallah
Benimde yarın kontrolüm var inşallah hersey yolundadır heyecan içinde yarını oğlumu görmeyi bekliyorum
Benim kontrolümde perşembe günü, bir ay boyunca o günü iple çekiyoruz 5 dk görebilmek iyi haberlerini alabilmek için, inşallah hepimiz güzel sağlıklı haberlerle döneriz
Ben ctesi canım şeker yükleme ve kan testlerim yapılacak. IInşallah o yine kadar bir sıkıntım olmaz ise tabi.
Hayırlı sağlıklı güzel haberler alalım insallah
Cümleten hayırlı haberler alalım inşaAllah Rabbim cümlemize hayırlısıyla sağlıkla doğurmamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…