2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Evet oluyor bir doz ama birde bunun bogmaca ve kuspalazi asici oldum. Tek igneydi zaten. Esim, kiz kardesim ve annemde bogmaca ve kuspalazi asisi olacak

Evet oluyor bir doz ama birde bunun bogmaca ve kuspalazi asici oldum. Tek igneydi zaten. Esim, kiz kardesim ve annemde bogmaca ve kuspalazi asisi olacak
Aa boğmaca ve kuşpalazı aşısı yapıldığını bilmiyordum. Hadi tetanoz olası doğumhane şartlarında doğum yapamazsan diye yapılıyor ama bu aşıların da gebelikle bir alakası var mı ki?

Ben seker yuklemesi yaptirmicam gecen gun kontrolde kan tahlilinde de doktorum sekerinde iyi demisti zaten. Seker yuklemesi yaptirmak yerine her ay kontrolde kandan baktirsak olmuyor mu? Bu arada seker yuklemesi yaptirmayacagim icin yedigime ictigime ekstra dikkat ediyorum.

canım fark etmiyor o kadar.
hatta benim aralarında 2 ay vardı normalde eylülde gel demişti hemşirem bana, takip için testler yapacaklarmış sanırım o yüzden o tarihi yazmış aşı için de. ben bugün gidince başka hemşire vardı, yapalım aşını dedi. dedim yok ben eylülde olacaktım diye. dedi 1 ay sonra oluyor ztn o gelmişken ikisini birlikte yaptır diye öyle demiş, madem geldin bugün yapalım falan dedi. yani ben de ilkini 22 temmuzda olmuştum. 2 ay olması bile sorun olmuyorsa 2-3 günden hiç bişi olmz

ben de ağrı olmadı ama halsizlik olmuştu, bu seferde aynısı oldu. vurdum kafayı uyudum hala daha sersem gibiyim. artık iğnenin etkisi mi yoksa yol mu yordu bilmiyorum. sağlık ocağı biraz testte kalıyor da yaklaşık 2 km falan gidiş 2 km geliş yürüyorum o da yoruyor olabilir:)

Ben de yaptirmiyorum.aclik şekerim 68 çıktı son tahlilde.serbetli tatli asla yemiyorum.sutlu tatli nadiren ve yersem az miktar yiyorum.meyve 2 ögun yiyorum.tokluk da baktiricam haftaya.o da normalse bebeğe durduk yere glikoz yukletmicem.dikkat etmesem yediklerime yaptirirdim ama.

ben serbetli tatli hic yemiyorum cikolata yemiyorum sutlu tatli da yemiyorum sadece meyve yiyorum. Pirinc pilavi da yemiyorum inda da seker var ama 2 gunde 1 bardak kola iciyorum, cay icmiyorum belki haftada 1 bardak icersem iciyorum

Evet canım önemli bi aşı, sadece paslı şeylerden değil topraktan bile geçebilirmiş bebeğe. Doktora gittiğimde sorup bir doz vurdurmayi düşünüyorum. Inşallah bisey olmaz.

Selam kızlar, şeker yükleme konuşulmuş. Benim dr da suyuma bebeğin büyüklüğüne baktı, bir kez de açlık şekeri baktı. Büyük ihtimal şeker yükleme yaptırmayacak. Acıbadem hastanesi perinatoloji doktorum bu arada. İyi bir doktor olduğunu vurgulamak için söylüyorum. Ama benim kafam çok net değil açıkçası hala

Hıı tamam o zaman içim rahatladı canım 2 aydan birşey olmuyorsa 3 günden hiç bişi olmaz Ya hemşire aşı kartını verirken bu kartı kimliğin gibi sakla sakın kaybetme bu çok önemli falan diye abartınca bende orada yazan tarihi kaçırmayayım dedim

Kızlar akinti durumlariniz nasıl? Bende akıntı yoktu ama bugün biraz iş yaptım mutfağı süpürdüm sildim bikac dolap yerlestirdim biraz eğilip kalktım ve tüm gün akintim oldu wc ye gidislerimde.kokusuz beyaz birinde puturlu.Acaba akıntı kendimizi yorunca oluyor olabilir mi?

Bende çok iş yaptığım zaman dediğin gibi oluyor büyük ihtimal normaldir birde pütürlü varsa su miktarını arttır

Oo maşallah fazlaymış. Ne güzel spor olur. Ben hasret kaldım eşim hiç yürütmüyor dışarda. Virüsten dolayı. Böyle hayal etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…