Kızlar 23+1 haftalık hamileyim ama 22+2 haftalık cıktı doktorum 5 6 gün geri kilosu dedi 600 gram olmasi lazimken 520 gram cıktı böyle olup ta bebeği kilo alan varmı neler yapmalıyım çok üzülüyorum
Ben 21+5 ken gittim, 22+2 çıktı 457 gramdı. Senin 520 grama 22+2 demişler... bi arkadaş demiş uygulamadan uygulamaya değişiyor diye. Katılıyorum canım. Hiç takılma öyle hesaplara. Doğuma doğru eşitleniyormuş bu önden geriden gitmeler. Maşallah sağlıklıysa bir problemi yoksa hiç üzme kendini boşuna
Sekeri olmayan meyve yok denecej kadar azdir. O zaman meyve olmaz ama olabildigince ekşi meyvalari tercih etmelisin. Neden korkuyorsun bukadar yüksek mi ilerliyor şeker
Merhaba arkadaşlar. Şeker yüklemesi yapıldı glikoz ictim totalde 3 kere kan bakıldı. Ama hic tok bakılmadı tok bakılmadı da gerekmez mi hani yemekten sonra falan
Merhaba arkadaşlar. Şeker yüklemesi yapıldı glikoz ictim totalde 3 kere kan bakıldı. Ama hic tok bakılmadı tok bakılmadı da gerekmez mi hani yemekten sonra falan
Şekersiz meyve mi olur bende hiç bilmiyorum şekersiz olanı ama az tüketmek yeterli yoksa şekersiz meyve arayıp bulamayız sadece şeker oranı digerlerine göre bir tık daha az olan meyveler vardır belki araştırıp ona göre de tüketilebilir
Şekersiz meyve mi olur bende hiç bilmiyorum şekersiz olanı ama az tüketmek yeterli yoksa şekersiz meyve arayıp bulamayız sadece şeker oranı digerlerine göre bir tık daha az olan meyveler vardır belki araştırıp ona göre de tüketilebilir
Karpal Tunnel sendromu canım. İlk gebeliğimde olmuştu. Çok zordur. Sabahları acımdan ağlayasım gelirdi. Son iki ay bilekliklerle gezdim. O biraz rahatlatıyordu. Bir çaresi yok maalesef. Doğum yapınca geçecek. Bu gebeliğimde de olacak diye ödüm kopuyor. Tuzlu yiyorsan çok azalt. Benim ödem yüzünden olmuştu.
ya en ufak is yaptgmda duramiyrm. yaptgm isi soluyorm bak camasirlari makineyeattm ordan da aldm astim. asmadan once balkonu sildm ama nasl bi bel agrisi
bizede pek bişe kalmadı 12 hafta kaldı doguma allahın izniyle tabi daha dün gibi dogum iznime 12 hafta war diyodum şimdi dogum iznine 5 hafta kaldı doguma 12 hafta kaldı
ya en ufak is yaptgmda duramiyrm. yaptgm isi soluyorm bak camasirlari makineyeattm ordan da aldm astim. asmadan once balkonu sildm ama nasl bi bel agrisi
Seni çok iyi anlıyorum 1 ay önce falan benim de öyleydi sonra kendiliğinden azaldı. Ben de biraz daha hareket ettim ufak ufak alıştırdım kendimi sanırım. Ama sen yine de bana bakıp zorlama dinlen kuzum doktoruna da bildir normal diyecektir bence