2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar 23+1 haftalık hamileyim ama 22+2 haftalık cıktı doktorum 5 6 gün geri kilosu dedi 600 gram olmasi lazimken 520 gram cıktı böyle olup ta bebeği kilo alan varmı neler yapmalıyım çok üzülüyorum
Ben 21+5 ken gittim, 22+2 çıktı 457 gramdı. Senin 520 grama 22+2 demişler... bi arkadaş demiş uygulamadan uygulamaya değişiyor diye. Katılıyorum canım. Hiç takılma öyle hesaplara. Doğuma doğru eşitleniyormuş bu önden geriden gitmeler. Maşallah sağlıklıysa bir problemi yoksa hiç üzme kendini boşuna

Magnezyumu bir çoğumuza doktor çoktan verdi canım. Şikayete bağlı sanırım kullanım zamanı.
Sanirim. Doktorum agri kramp basladigi zaman baslsriz ilaca daha erken demsti. Gidip yazdirsam iyi olacak cok fena

Sanirim. Doktorum agri kramp basladigi zaman baslsriz ilaca daha erken demsti. Gidip yazdirsam iyi olacak cok fena
Yazdır canım faydası olur. İlacı temin edene kadar da maden suyu ve muz tüket onlarda magnezyum içeriyor, faydası olur belki.

Sekeri olmayan meyve yok denecej kadar azdir. O zaman meyve olmaz ama olabildigince ekşi meyvalari tercih etmelisin. Neden korkuyorsun bukadar yüksek mi ilerliyor şeker
Ekşi olması ile şekerin hiç alakası yok canım limon da çilekten daha fazla şeker bulunur öyle düşünme yani

Merhaba arkadaşlar. Şeker yüklemesi yapıldı glikoz ictim totalde 3 kere kan bakıldı. Ama hic tok bakılmadı tok bakılmadı da gerekmez mi hani yemekten sonra falan
Sıvıyı içtikten sonra da bakmadılar mı ?
Ayrıca yemek yemen gerekmiyor o sıvı yeterli

Benim bildiğim sekersiz meyve yok senin bildign varmi
Şekersiz meyve mi olur bende hiç bilmiyorum şekersiz olanı ama az tüketmek yeterli yoksa şekersiz meyve arayıp bulamayız sadece şeker oranı digerlerine göre bir tık daha az olan meyveler vardır belki araştırıp ona göre de tüketilebilir

Eklentiler

• Screenshot_20200826-125719.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20200826-125731.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200826-125739.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20200826-125746.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 35
Ne bilim kafama takildi dusunuyorum simdi yoktur yaw

Evet sanirim bir caresi yokmus odem olmadim daha ama yinede azaltayim tuzu canim tesekkur ederim

Kizlar ebebekte gumus gogus kalkani 100 lira almayi dusunen arkadaslar varsa. Trendyolda baktim 2 kati fiyatlar

ya en ufak is yaptgmda duramiyrm. yaptgm isi soluyorm bak camasirlari makineyeattm ordan da aldm astim. asmadan once balkonu sildm ama nasl bi bel agrisi
Seni çok iyi anlıyorum 1 ay önce falan benim de öyleydi sonra kendiliğinden azaldı. Ben de biraz daha hareket ettim ufak ufak alıştırdım kendimi sanırım. Ama sen yine de bana bakıp zorlama dinlen kuzum doktoruna da bildir normal diyecektir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…